İş yerinde birisi var o da erkek ama c*nsel ilişki teklifi yapıyor, müstehcen hareketler ve şakalar yapıyor, c*nsel temasda bulunuyor. Ayrıca maddi olarak da sömürüyor, borç para ve yemek istiyor.
Çevresindeki kişiler de onun arkadaşı biz şahit olmayız diyorlar, bunun yanında şantajcı arkadaşları da var. Bu kişinin herhangi bir endişesi yok.
Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seni hem taciz ediyor hem de maddi olarak sömürüyor. Dava açabilirsin, tabii yorucu bir süreç olacak ama bence değer.
bazıları da bana halüsinasyon gördüğünü falan söylüyor, akıl hastası olduğumu söylüyor.
Kendi alanında başka bir firmaya iş başvurusu yapabilirsin oradan kurtulman gerekiyor. Psikolojik olarak seni yıpratan artniyetli insanlar etrafını sarmış.
Kimin ne söylediği değil, senin kendini nasıl hissettiğin önemli.
ilaçları bıraktım.
Sen başka iş bul
anladım, teşekkürler.
Sen buna maruz kalmak istemiyorsan
Ya kavga edeceksin bozacaksin
o konuda biraz dengesizim, ya çok yumuşak davranıyorum ya da öldürmeye yönelik.
İşten ayril naif biri isen
ama para kazanmam da gerekli.
Meslek ne
bilişim.
Sen rahat is bulursun muhendiissn
bilmiyorum, teşekkürler.
Ne gibi istek? Akfif mi pasif mi bu?
şakalaşır gibi c*nsel konuşuyor
Seni mi s.. mek istiyor şakayla karışık
o tarz şeyler söylüyor
Niye sen gay misin? Yoksa onda mi var bir i. nelik
o diğer çalışanlara da böyle şakalaşır gibi davranışları oluyor.
Anladım. Al eline bir sopa sakla kolunun içine sana böyle bir şey dediği an sağlı sollu giriş ona. Bunun şakası olmaz. Herkes adam olsun
Ama ona şiddet uygularsam ceza alırım.
Kimden ceza alcaksin? Söylersin bana ahlaksız teklif ediyor. Psikolojim bozuldu dersin.
Kim bu nerde oluyor bu olay? Aynı sehirdeysek göster ben döveyim
O da benim için "kendisi gay" diye söylerim diyor.
Gaysen kimseyi ilgilendirmez. Onun sana sapıklık ahlaksızlık yapmasini haklı gostermez. Ben değilim yalan söylüyor dersin zaten.
Psikiyatriste gittim ona anlatmaya çalıştım ama "insanları değiştiremeyiz" diyip ilaç verip gönderdi.
S.. kerm böyle insanı ben. Seni bu kadar üzüyorsa ciddi şekilde kurtulacak bir hamle yapman lazım.. ne oe bebeler var sinirlendim bak simdi
anneme falan da söyledim onu.
Sen gay misin bu arada? Hayata karşı biraz kırılgan ve pasif gördüm seni. Kız gibisin sanki biraz.
yoo, kadınlardan hoşlanıyorum.
Anladım. Biraz erkek ol o zaman kardeşim. Kadınlar kendini bile koruyamayan erkekten hoşlanmaz. Hirgur çıkar bağır çağır üstüne yürü en kötü araya birileri girer. Yoksa g. ö. t elden gider. Cocuk mali kaldırmış seni s... meden bırakmayacak gibi duruyor. Uzak dur gerekirse işi degistir.
o kadar da şey yapamaz da, şiddet konusunda dengesizim ama cinayet riski olabilir.
Valla en fazla namusu için öldürdü haklıydı deriz. Seni taciz edip erkeklik. gururuyla oynamasına müsade etme. Adamı da öldürme tabii. Ama izin de verme sert ol erkek ol.
onun arkadaşları da sana "şantaj" yaparız gibi ifadeleri de var. hem taciz hem şantaj.
Sik. rm arkadaşlarını korkma bu kadar bir şey yapamazlar. Senin korkakligindan besleniyorlar
bazen onları öldürmeyi düşünüyorum.
Gerek yok öldürmeye. Çık iş yerinden ortamını değiştir. En mantıklısı bu abim
anladım, iş yerini değiştirmem lazım.
Başka bir iş bul evet. Onları da engelle filan sil hayatindan. Bir daha görmezsin zaten muhtemelen
teşekkürler.
Rica ederim
uzaklaş ondan muhattap olma