Aile & Toplum Ramazan ayınız nasıl geçti kimler oruç tuttu ya da tutmadı? Funk3452 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 2024/1445 11 Mart ,9 Nisan Ramazan Ramazan ayınız nasıl geçti kimler oruç tuttu ya da tutmadı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Ben tutmadım maalesef 0 0 Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Ramazan iyi geçti. Her sene olduğu gibi bu senede tuttum 0 0 Yorumla
istanbulluherif Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Mübarek çok güzel geçti nasıl geldi geçti anlamadım bile. 0 0 Yorumla
Prestiqe01 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Tuttuk Allah kabul etsin... Sende tutmuştum cildin. Güzelleşmiş 0 0 Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 841 cevap paylaştı. Kaypsız atlattım bazı geceler uyuya kalsam de no stop devam Ke 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tutmadım. Tutan da beni bağlamaz. Rahattım. İşyerinde çay ve kahve alırken sıra olmuyordu. 0 0 Yorumla
yancys Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Neden merak ediyorsun amel defteri mi tutacaksin 0 0 Yorumla
Asilade Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben tutmadım 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Eh işte. 0 0 Yorumla
unmyeong Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Tuttum... 0 0 Yorumla
_-_JoKeR_-_ Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Firesiz tuttum şükür 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben tutmadım maalesef
Ramazan iyi geçti. Her sene olduğu gibi bu senede tuttum
Mübarek çok güzel geçti nasıl geldi geçti anlamadım bile.
Tuttuk Allah kabul etsin... Sende tutmuştum cildin. Güzelleşmiş
Kaypsız atlattım bazı geceler uyuya kalsam de no stop devam Ke
Tutmadım. Tutan da beni bağlamaz. Rahattım. İşyerinde çay ve kahve alırken sıra olmuyordu.
Neden merak ediyorsun amel defteri mi tutacaksin
Güzel geçti
Zorlanmadım full tuttum☺️
Hamile olduğum için tutamadım
Niye sevap mı yazacaksın
napıcan? istatistik mi tutuyosun?
30 da 30 Allah'a şükür
Çok çabuk geçti
Güzel geçti tuttum
Tuttum
Ben tutmadı
Ben tutmadım