Ben mi abartıyorum? Yoksa bu olanlar normal mi?

Ben 2 aylık evliyim eşimin abiside bizden 3 ay önce evlendi, eltim herkesten uzak duruyor (bilerek bence) eşimin aileside anlayışsız değil aslında ama bana göre bir sorun var kaynanam bayram temizliğine beni çağırıp eltimi çağırmadı daha önceki beraber katıldığımız iftarlara iş yapmamak için ezana 1 dakika kala geldi hep ve bir bahaneyle çaya bile kalmadan gitti, daha öncesinde de iftar sırası kayınvalideme geldiğinde eltimi çağırmadı sorduğumda ise yok ya o gelmez dedi. Buraya kadar okeyken bayram kahvaltısını hazırlamayada beni çağırdı (kahvaltıya sadece eltim ve eşi geldi) yani ben onlara kahvaltı hazırlamış oldum oysa benimde çağırılmam gerekmiyor muydu? Temizliği ve kahvaltıyı tek başıma hazırlamadım görümcem ve kayınvalidem yardım etti ama ortada bir haksızlık var bence. Bunlarıda takmayım derken kaynanam küçük bi hastalık geçirdi çayına, çorbasına, sıcak torbasına kadar ben yapıp ayarladım onlarda kaldım 2 gün en sonunda eltim hemşire gelip serum takınca herkese valla serum takılmasa iyleşemezdim diyip benim adımı bile geçirmedi sizce bu kadarı fazla değil mi? Bende yeni evliyim bunlar normal mi?
Ben mi abartıyorum? Yoksa bu olanlar normal mi?