Kendimi çok kötü hissediyorum çok mutsuzum. Allah beni sevmiyor diye çok ağlıyorum?

Çok zor bir süreçten geçiyorum ne olur biraz teselli verin. 32 yaşında bir bayanım ailemle yaşıyorum sevdiğim biri vardı aldatıldım ailem beni yük gibi görüyor tek tesellim kıldığım namazlar yaptığım dualar ve kapımda baktığım kedilerim köpeklerim. Ama ailem kedi köpek beslememden çok rahatsız kedilerime köpeklerime sürekli bağırıp kovalıyorlar neyi sevsem elimden alıyorlar beni evde fazlalık gibi görüyorlar. 4 kardeşiz 3 kız 1 erkek. Kız kardeşlerim memur erkek kardeşim ise özel sektörde benim işim yok memur değilim diye evde bana çok farklı davranıyorlar her gün kedilerime köpeklerime sarılıp ağlıyorum seccadem namazda sırılsıklam oluyor. Daha önce baktığım köpekleri belediyeye söylediker gelip aldılar bu köpekleride istemiyorlar kedilerime bağırıyorlar Her gün Allah a dua ediyorum ama rabbim beni sevmiyor ben onu herşeyimden çok seviyorum. Kimse sevmiyor beni. Allah kimseye muhtaç etmeden en kısa sürede canımı alsın. Bu dünyaya yüküm sanki🥺😭💔

Kendimi çok kötü hissediyorum çok mutsuzum. Allah beni sevmiyor diye çok ağlıyorum?