Aile & Toplum Iyi bayramlarrr nasılsınız 😘🤗? beneklibulut Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kötü olanlar nefes alın birşeyler için şeker yiyip gününüzün tadını çıkarın 😂😘😘 Iyi bayramlarrr nasılsınız 😘🤗? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. iyi olmaya çalışıyorum 1 1 Yorumla beneklibulut +1 yıl Neden bir sorun mu var Barış
Kastamonlu Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Geçmiş bayramın mübarek olsun odun erkek olarak çok gez yazdım ama hiç kutlamamaktan iyidir 😸 1 2 Yorumla beneklibulut +1 yıl Olsun olsun olur öyle şimdi bayram harçlığımı ver 🫴😂😂 Yorumla Kastamonlu +1 yıl Ölmez gelenek njdnsjxn Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Cok sukur. Sizinde bayraminiz mubarek olsun. Saglikli, mutlu ve huzurlu bir gun gecirmenizi dilerim. 1 1 Yorumla beneklibulut +1 yıl Umarım teşekkürler bende aynı dilekleri size ve ailenize iletiyorum 🤗 Yorumla
Flos_Mortuus Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Valla çok iyiyim kendimi yeni uyanmis bir kahramaniçe gibi hissediyorum, bu tüm gün böyle devam eder gibiii bakalim 1 4 Yorumla beneklibulut +1 yıl Harika bir his gibi görünüyor 😂 Yorumla Flos_Mortuus +1 yıl Öyle valla seker 😅 Yorumla beneklibulut +1 yıl Iyi iyi her günün böyle olsun 😂😘 Yorumla Flos_Mortuus +1 yıl Tesekkür ederimmmmm seninde ⭐⭐⭐ Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayırlı güzel bir bayram olsun. Sağlık ve huzurla.. 1 2 Yorumla beneklibulut +1 yıl Umarım 🤗 sizlerinde 🤗 Yorumla gokantemur +1 yıl 🌷🌷🍬 Yorumla
Kbra10 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Sizede iyi bayramlar 🌸 teşekkür ederim iyiyim 💕 1 1 Yorumla beneklibulut +1 yıl Teşekkürler 😘 Yorumla
İbrahimth Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl İnsan gerçeği ararken gerçekçi olmak mı zorunda 1 21 Yorumla beneklibulut +1 yıl Gerçeği ararken gerçeklikten çıkmalı Yorumla İbrahimth +1 yıl Çıkış kayboluşa sebebiyet olmaz mı Yorumla beneklibulut +1 yıl Çıkış varoluşa sebep olmaz mı Yorumla İbrahimth +1 yıl Var eden yok etmez mi Yorumla beneklibulut +1 yıl Yok eden de var eder bu böyle bir döngü çıkışı yok labirent gibi etki tepki etkiden ne tepki doğar bilemeyiz Yorumla İbrahimth +1 yıl Kopma noktasına getiren ne olur Yorumla beneklibulut +1 yıl Hırs Yorumla İbrahimth +1 yıl Konuşabilir miyiz seninle Yorumla İbrahimth +1 yıl Mesaj 💬 atar mısın Yorumla beneklibulut +1 yıl Hayır Yorumla İbrahimth +1 yıl Özür dilerim sadece yardıma ihtiyacım vardı gerçekten Yorumla İbrahimth +1 yıl Beni tanıyorsun değil mi Yorumla beneklibulut +1 yıl Tahminim var ama konuşmayı biraktiysam gerek yok demektir Yorumla İbrahimth +1 yıl Her şeyi bir yana bırakıp hem sığınmaya hem anlatmaya hemde kaybolmaya geldim sana eğer kabul edersen özlem duyduysan Yorumla beneklibulut +1 yıl Hayır biten biter benim için teşekkürler Yorumla İbrahimth +1 yıl 5 dakikanızi ayırır mısınız mesajda daha sonra dilediğiniz gibi olsun Yorumla İbrahimth +1 yıl Hayata karşı zamanım kısıtlı Yorumla beneklibulut +1 yıl Benim duygularım yoktur onun için pek umrumda değil biterse biter Yorumla İbrahimth +1 yıl Pekala umarım kaybettiğinizi sadece köprünüzdür iyi geceler hoşçakalın Yorumla beneklibulut +1 yıl Kimsin Yorumla İbrahimth +1 yıl Size hayranlık duymuş bir köprü Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sana da iyi bayramalar ıyiz 😘🥰🥰🥰🥰😅😅 1 2 Yorumla beneklibulut +1 yıl Harika 😂😘😘🤗 Yorumla Yamaal +1 yıl 🥰😅😍😍😍 Yorumla
Mr_yanlız Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Iyi bayramlar iyiyiz cok şükur.. sen nasilsin 1 2 Yorumla beneklibulut +1 yıl Şükür valla bende iyiyim 🙂 Yorumla Mr_yanlız +1 yıl Daim olsun Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. İyi bayramlar iyidir Sen 1 2 Yorumla beneklibulut +1 yıl Teşekkürler bende iyiyim 🙂 Yorumla cakir2607 +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Öp elimi bakiyym 😂 1 4 Yorumla beneklibulut +1 yıl 🤚😘 şimdi bayram harçlığımı ver 😂😂 Yorumla LostThrones +1 yıl 💰Hadi bakalım, nice nice bayramlara 😂 Yorumla beneklibulut +1 yıl Teşekkürler 😂😂 Yorumla LostThrones +1 yıl Rica ederim 😂 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Çok şükür sen nasılsın 1 1 Yorumla beneklibulut +1 yıl Iyiyim 😂 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. İyi bayramlar🍬 Çok iyi enerjik 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. İyi bayramlar çok iyiyim ☺️ 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. iyi diyelim iyi olsun iyi bayramlar 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. İyiz sen 1 1 Yorumla beneklibulut +1 yıl Harikayım 😂 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. İyiyiz sen nasılsıın 1 1 Yorumla beneklibulut +1 yıl Iyiyim 😂 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Iyiyim sen 1 1 Yorumla beneklibulut +1 yıl Gayet uykusuz ve enerjik 😂 Yorumla
furkanimya Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 85% +1 yıl İyidir sen nasılsın? 1 8 Yorumla beneklibulut +1 yıl Iyiyim uykusuz ama enerjik 😂 Yorumla furkanimya +1 yıl Bende uykusuzum şimdi uyuyacağım Yorumla beneklibulut +1 yıl Aynen yat uyu ne yapcan 😂 Yorumla furkanimya +1 yıl Değil mi kurban bayramı olsa kurban keserdik oda yok Yorumla beneklibulut +1 yıl Insanları bekleyeceksin ya da çok sıkıldıysan sen git birilerine 😂 Yorumla furkanimya +1 yıl Az insan, çok huzur. Yorumla beneklibulut +1 yıl Haa yalnızcısın tek takılanlardan 😂 Yorumla furkanimya +1 yıl Aynen Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İyi bayramlar gobralarrrrr 😬 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. İyi bayramlar 😄 0 4 Yorumla beneklibulut +1 yıl Diğer bayramda gelseydin ya azıcık geç geldin 😂😂😂 Yorumla BalalarBabası +1 yıl Gidem mi diğer bayrama kadar 😅 Yorumla beneklibulut +1 yıl 😂size kalmış Yorumla BalalarBabası +1 yıl Tatlı varsa öyle yaparım 😅 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Şükür hüzünlü kayıplar üzüyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyidir senden naber 1 1 Yorumla beneklibulut +1 yıl Valla çok iyiyim 😂 Yorumla
sudessw Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. iyi gibi 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Eh işte 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
iyi olmaya çalışıyorum
Neden bir sorun mu var Barış
Geçmiş bayramın mübarek olsun odun erkek olarak çok gez yazdım ama hiç kutlamamaktan iyidir 😸
Olsun olsun olur öyle şimdi bayram harçlığımı ver 🫴😂😂
Ölmez gelenek njdnsjxn
Cok sukur. Sizinde bayraminiz mubarek olsun. Saglikli, mutlu ve huzurlu bir gun gecirmenizi dilerim.
Umarım teşekkürler bende aynı dilekleri size ve ailenize iletiyorum 🤗
Valla çok iyiyim kendimi yeni uyanmis bir kahramaniçe gibi hissediyorum, bu tüm gün böyle devam eder gibiii bakalim
Harika bir his gibi görünüyor 😂
Öyle valla seker 😅
Iyi iyi her günün böyle olsun 😂😘
Tesekkür ederimmmmm seninde ⭐⭐⭐
Hayırlı güzel bir bayram olsun. Sağlık ve huzurla..
Umarım 🤗 sizlerinde 🤗
🌷🌷🍬
Sizede iyi bayramlar 🌸 teşekkür ederim iyiyim 💕
Teşekkürler 😘
İnsan gerçeği ararken gerçekçi olmak mı zorunda
Gerçeği ararken gerçeklikten çıkmalı
Çıkış kayboluşa sebebiyet olmaz mı
Çıkış varoluşa sebep olmaz mı
Var eden yok etmez mi
Yok eden de var eder bu böyle bir döngü çıkışı yok labirent gibi etki tepki etkiden ne tepki doğar bilemeyiz
Kopma noktasına getiren ne olur
Hırs
Konuşabilir miyiz seninle
Mesaj 💬 atar mısın
Hayır
Özür dilerim sadece yardıma ihtiyacım vardı gerçekten
Beni tanıyorsun değil mi
Tahminim var ama konuşmayı biraktiysam gerek yok demektir
Her şeyi bir yana bırakıp hem sığınmaya hem anlatmaya hemde kaybolmaya geldim sana eğer kabul edersen özlem duyduysan
Hayır biten biter benim için teşekkürler
5 dakikanızi ayırır mısınız mesajda daha sonra dilediğiniz gibi olsun
Hayata karşı zamanım kısıtlı
Benim duygularım yoktur onun için pek umrumda değil biterse biter
Pekala umarım kaybettiğinizi sadece köprünüzdür iyi geceler hoşçakalın
Kimsin
Size hayranlık duymuş bir köprü
Sana da iyi bayramalar ıyiz 😘🥰🥰🥰🥰😅😅
Harika 😂😘😘🤗
🥰😅😍😍😍
Iyi bayramlar iyiyiz cok şükur.. sen nasilsin
Şükür valla bende iyiyim 🙂