Milletin evine Bayram huzuru gelir bizim eve kabus gibi çöküyor tövbe tövbe babam kalkar namaza gider annem sabahın köründe kalkar dün bitiremediği işlere devam eder sanki vikingim sarayı da tören yapılacak bu suratsız bir yüze kalkarım buz gibi bir havada bayramlaşılır günün geri kalanında tanımadığım görüşmediğim yılın 365 günü kapımızı çalmayan komşular gelir gider Ben sıkılmaya devam ederim Bayramı benden daha kötü geçen biri var mı acaba
Aammmaaaa bunların hepsi bitti artık öğretmen olarak atandım ve evimde yalnız huzurlu bir şekilde geçireceğim gitmiyorum eve meve.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Gözün aydın ana yine de annene babana saygıda kusur etme bak bayramda annesi babası olmayan çok
Bizim evde çok kalabalık olur gelen giden ama insan yorulsada tek olmakta zor
Ya sevgi olsa yorulmak da önemli değil de sıkılıyor insan sevmediği insanlar arasında Yok vallahi İlk tek bayramımı getireceğim çok mutlu olacağımı düşünüyorum
İyi hadi bakalım sevindim senin adina
🤣🤣🤣
Bizim ev çocuk yurdu gibi olur bizde hizmetkar gibi ordan oraya gider gider geliriz 😂
Gerginlik çıkmasın kavga gürültü olmasın yeter 🤣
Onlar bizde doğal olarak var yadirgamiyoruz alıştık artık 😂😂😂
Sen çok kalabalık bir ailede mi büyüdün
Evettt 😂
Allah evleneceğin kızın yardımcısı olsun 🤣
Benim evlenmek gibi bir planım yok en azından uzun bir süre daha 😂
🤣🤣 sen yanmışsın bari kızı kurtar
Ama eninde sonunda evleneceksin ve kör talihli bir kız bu sonu yaşayacak
Ben bu riske değerim herhalde ya 😂
Ahahahs 🤣🤣🤣 tabii canım bu alçak gönüllülükle senden iyisini mi bulacak
Benden iyisini ben bile bulamıyorum bulduğu gün haber versin 😂
Manyak sana yarın bol kalabalıklar çok şükür huzurlu bir bayram daha geçirecektir inşallah 🤣
Benim üzerime bu kadar çok gelme yarın gider ilk tanıştığım kizla evlenirim bak 😂😂😂
🤣🤣🤣 yazık değil mi bu kötülüğü yapamazsın
Bence bir kadına yapılacak en büyük kötülük bensiz hayatına devam etmesidir 😂😂😂😂😂
Ya sen egonun kaçıncı seviyesisin 🤣
Son seviye 😂😂😂
Belli 🤣
Bu soruyu cevaplamistim sanki
Bunların gözüne sokmak için birkaç kere sormak gerekiyor
Bizim ev dndj
Sizin evde ne gibi şeyler oluyor 🤣
Ben bizim ailenin türünün son örneği olduğunu sanıyordum 🤣
Bizim evde sabah kahvaltısının üstündeyken misafir gelir telaşlı oluruz, annem hala yemek yapar babam kızar gerginlik çıkar bağırmalar çağırmalar yükselir. Kurban Bayramında daha çok yaşanır 😂😂🤣
Ahahahs 🤣🤣🤣 ay doğru yemek olayını unutmuşum Aynen Bir taraftan da süpürge yapmaya devam eder dediğin gibi misafir gelir işler bana buyurulur 🤣 kurban bayramından zaten hiç bahsetmiyorum
Hele o et dağıtma asla yapmak istemiyorum ama zorluyorlar nsjdjsu
Niye kız al bir tane eti götür birinde otur evde kalıp et doğraatsalar daha mı iyi 🤣 leş gibi
Hiçbirini sevmiyorum sanki bana yapıyorlar et de yemiyorum 😂😂🤣
🤣🤣🤣 ben tek başıma evimde huzurlu bir şekilde geçireceğim İnşallah ilk bayramını İnşallah darısı başına
Aminnn aminn bu o duayı bir daha söyle dmvjsjsj
Allah sana da yalnız tek başına ya da sevdiğim bir insanla geçireceğin huzurlu bayramlar nasip etsin 🤣
Ben tek başıma evimde geçireceğim biraz mızıldadılar ama gelmiyorum dedim bitti ya insan bayram'ı yalnız geçireceğim diye mutlu olur mu ya millet kahrolur Ben sevinçten çıldırmak üzereyim 🤣
En iyisi valla jhhibij
Aynen sabahın köründe gelen yok giden yok 11/12'ye kadar uyurum 🤣
Tanişabilirmiyizz
Sebep
Hayatina renk gelir
🤣🤣💋
Öpücük yok pardon yanlış oldu
Tanişabilirmiyiz