İnsanlara çok anlatınca beni çok tanıdılar zannediyordum ama ne dersen de kafalarına göre inanıyorlar?

Mesela burada çok düzgün soru sormama. ragmen gelip küfür eden bile var. ben de tekrar. bakiyorum sorumda sorun mı var diye. kendimi. guzel anlattığım için insanlarla dost olduğumu felan sanıyorum artık kesin doğru çıkarım yapacaklar sanıyorum bı bakıyorum hiç anlamamıs kafasına göre konuşuyor çıkıyorlar. Msela kişisel algılamak diye bir şey var sorumda mı yaziisimda mı sorun var diye bakıyorum alakasız yorumlara. Her şeyi alınan biriyim bu yüzden insanların beni tüm. kelimelerimle anladığını sanmak istiyorum bunu istiyorum ve bu yüzden maalesef anladıklarına inanıyorum ve sonu hüsran oluyor. yazisimda mı sorun var diye bakacak kadar beni anlamamıs oluyorlar :( bu burada bile böyleUzun süreli ilişkilerimde ise çok konuştum anlamıştır artık diyorum. ni bakıyorum bambaşka şeyler diyor insanlar. Sevilmek anlaşılmak istediğim için kişisel algilama huyumdan vazgeçemiyorum hassasim :( Okadar şey anlattığım uzun süreli tanıdığım biri var diyelim. ve anlaması gereken şeyi anlamadı diye sinir oluyorum ona çünkü beni anlattıklarım aracılığıyla yanlış tespitler yaparak manipüle etme hakları yok. onlara Bilgi veriyorsam iyi yönde dusunmeliler ama öyle insanlar var ki ben anlattikca kusura bakma kaba olmak lazım vs diyorlar. belki bana kaba olmak lazım degil? Kafalarına göre teknik bile yapıyorlar. daha anlamamışlar ohooo. ben de beni tanıyan var diye mutlu oluyorum. halbuki anlattıklarım hakkında kötü kötü şeyler düşünen inanan hatta bunlardan yola çıkarak anılarımı hayatımı kendi anladığı şekilde manipüle etmeye çalışıyorlar istemese bile birine hayatımı anlatınca kendi anladığı şekilde manipüle etmiş şekilde sana yansıtıyorlar bunu anladım ben Değişimden çok korkan biri olduğum için hayatımi anlatmayı bıraktım. ama. hala çok umut besleyen biriyim. biri anlamadı diye kinlenmekte haklıyım çok umutlu biriyim çünkü asla istediğim anlayışı bulamıyorum beni anladıkları gibi değiştirme tehdidi ile karşı karşıyayim nasıl umudum kine dönüşmesin? Düzgün. Saf şekilde neden anlamıyorlar beni? Beni de mı fesat yapacaklar hayatımı anlattığım için hem de? Anlatmıyorm arkadaş ya. uzun süreli dostluklarınmda işte böyle çok şey bekliyor gibi gorunuyorm ama sadece safanlayis bekliyorm anladığı şeyler yanlış olabilir bunlara inanarak beni değiştiremezler ya dolaylı yollardan degistiremezlerr. Burdaki sorduğum insanlardan cevap umudu bekliyorm kısa süreli kişilere gelelim , bu kişilerde de daha okumadan küfreden var. iyice üzülüyorum bu resmen uzun süreli tanıdığım beni anlamayalanlarin hızlandırılmıs hali. cunku bana daha anlatma fırsatı vermeden kötü hissettiriyorlr. tanidiklarim anlatmama rağmen hayatımı yanlış anlayıp bana bunu yanlış yapıyorsun diyerek anlatıyorlar. kendi anladıkları yanlış aslında. iste anlatmak beni böyle delirtti... her ihtimali düşünmek... eskiden bukadar etkilenmezdm anlattiklarimdan. Ama. zihnimi.

Güncellemeler
+1 yıl
Ama. zihnimi. ele. gecirmelerine izin vermek istemiyorum. hayat benim. ve benle derinlere inmeye cesaret edememiş ya da kaba olmayı marifet sanan iki dk daha dinlemeyenlerin beni anladıkları şekilde bana taktik vermelerine izin vermeyeceğim. belki haklılar ama arkadaşlar seziyorum ben. hakli olsalar en başta kaba olmak gerektiğine inanmazlardi dost kaba mı konuşur Allah aşkına? Bunlar mı benim. hayatimi doğru tespit edecek? Doğru olsa bile o kabalikla kaçırdığı şeyler olacaktır.
Güncellemeler
+1 yıl
Kabanlar dışında benimle derine inmeyenler de var. bazen çok şey istiyor gibi hissediyorum ben aşırı istiyorm gibi. ama ben boyleysem. ve insansam. onlar da birini etkilemeden anlamayı başarabilir yaaa. cok mı zor kendi algilarinla birini etkilemek ne kadar. kotu bir şey ya bir de bazıları kaba olur dost diye savunuyor hiç benlik değil ya.
İnsanlara çok anlatınca beni çok tanıdılar zannediyordum ama ne dersen de kafalarına göre inanıyorlar?