Arkadaşlar eşimle dün avm gittik bana her istediğimi aldi çocuk var 1,5 yaşinda ve?

İşte bebek arabasini poşetleri çocuğu taşidi sen gününden bir şey anla dedi elinden geleni yapti… ama şöyle bir şey oldu birtana kiz deneme odasina giderken sıra vardi aynada kendine bakiyprdh öyle ama kız bakilcak biri değildi çok zayifti eşimde tuaf ti az bakti gibi kaz le kizda bana bakti kaç kez eşime hiç bakmadi yani eşimin kıza baktiği belli işte caktirmasn bakmaya calişti… ve deneme odasina girdim orada yanında başka kiz vardi tam cikarken eşim kafasini kıza doğru dönük sakalını kaşiyordu yani durmuş kaşimiyordu öyle o yana bakmaya calişiyordu caktirmadna bence kalcasina bakiyordu galiba… ve 2 kişi nin daha kalcasina bakti sanki… anlam veremiyorum herhalde benden sıkıldı ama eve gelince of nasil bi kadınsın falan yapiyor övüyor.. dişarda pek değil gibi bilemedim.. geçende bana sürekli evde ziplak dolaşiyprsun az giyim ol kaliten bumu gibi brieşt dedi hep öyle görüyorum seni bir değişiklik olmuyor dedi….. sıkıldı galiba benden
Arkadaşlar eşimle dün avm gittik bana her istediğimi aldi çocuk var 1,5 yaşinda ve?