Çocuğum varmış?

2021 yazında tatilde Muğla'ya gitmiştik arkadaşımla. Dönmemize iki gün kala sabah bir kızın yatağında uyandım ama kafam filan ayık değil işte sonra kız filan uyandı olmaması gereken şeyler olmuş ve kızın ilkiydim yatakta kan izleri filan vardı neyse konuştuk biraz sonra ben oradan ayrıldım 2 yıl geçti 2023 yazında ben Muğla'ya tatile gittim yine aynı yere neyse işte biri arkamdan sesleniyor filan baktım aynı kız ilk başta tanıyamadım çok güzel bir kız onuda söyleyeyim neyse sonra kim olduğunu anladım. Konuşmam gereken bir şey var dedi bana tabi ben nereden bileyim kızın benden hamile kaldığını 1 yaşında kızımız varmış kız beni bulamamış hiçbir yerden kendisi büyütüyormuş ailesininde haberi var zaten şu an 2 yaşına girecek kızım. DNA testi filan tabikide yaptırdım çocuk benden kesin. bu arada benim yaşım 25 kızda 27 yaşında. Kız benim senden başka biriyle ilişkim olmadı istersen evlenebiliriz dedi bende sıcak bakıyorum bu duruma ailemin hiçbir şeyden haberi yok bir tane yakın arkadaşım biliyor durumu sadece. 6 aydır Muğla'da yaşıyorum burada bir şirkette çalışıyorum aynı evde kalıyoruz aileme iş için İstanbul'dan ayrıldım diye yalan söyledim. Sizce evlenmelimiyim kızda bana çok ilgi gösteriyor birde ailem tepki gösterecek diye çekiniyorum sizce ne yapayım?
Çocuğum varmış?