Aile & Toplum Arkadaşım olur musunuz canım sıkılıyor çok üzgünüm 🥺? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Heyyo Güncellemeler+1 yıl Heyyooooğğ kimse yok mu Arkadaşım olur musunuz canım sıkılıyor çok üzgünüm 🥺? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl neden duygusal yazdin 1 57 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü duygusalım şu an Yorumla Soran +1 yıl Tanımadığım biriyle konuşmak iyi geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl peki Yorumla Soran +1 yıl 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl noldu trip mi yiyorum birinden Yorumla Soran +1 yıl Yok canım olur mu öyle şey, cevap vermedin de soruma 👉👈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ya ahahahahsjajah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmiyorum... Yorumla Soran +1 yıl Sohbet edelim, arkadaş olma tamam sbdbxs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tek kullanimlik sohbetse, olabilir Yorumla Soran +1 yıl Beni bi tek kullanımlık mendil gibi kullanıp atmak istiyorsun yani 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok canim oyle demek istemedim de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen neden cok trip attin bana ya ahshhahah Yorumla Soran +1 yıl Ne demek istedin Yorumla Soran +1 yıl Ne bileyim ya çok kötüsünn shsjdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmiyorum sadece Yorumla Onrklc35 +1 yıl Ben okurken çok eğlendim teşekkür ederim :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl her zaman zamanim olmuyor Yorumla Soran +1 yıl Rica ederiz hepsi şovdu sen gül diye 🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben mi kotuyum ya ahshahskajha Yorumla Soran +1 yıl Yok ben kötüyüm özür dilerim hanımefendi siz meleksiniz yani sjxnc 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Onrklc35 evet hepsi sen gul diye... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl inanirsan tabii Yorumla Onrklc35 +1 yıl Teşekkürler arkadaşım :D Biraz dışarıya açıl hava al tek başına gez. Baktın birileri yalnız oturuyor git merhaba de bişey olmaz Yorumla Soran +1 yıl He ben de bir daha konuşmayız diyorsun sandım. Tamam canım sorun değil yani her zaman yazışalım demedim ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok beyefendi olmaz oyle sey, tamam kabul ediyorum "kotuyum" Yorumla Soran +1 yıl Bro beni dövdürtecek misin djjcc burası Türkiye kimsenin yanına oturamam yalnız diye 😅🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl buradan konustugum kisiler her saniye bakmami bekliyorda... Yorumla Soran +1 yıl Tamam hadi kabul bir kez sohbet edelim oynayabilirsin duygularımla tamam 🙄 Yorumla Onrklc35 +1 yıl müsaade iste otur. İnsanlıktır bu neden tersleneceksin ki. En fazla hayır denir Yorumla Soran +1 yıl Ben onlar gibi değilim.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Duygularinla oynayacaksam konusmayalim daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Şaka yaptım 😑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anladim... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu sohbet fazla duygusal olmadi mi? Yorumla Soran +1 yıl Çıkar mısın gizliden.. müsait olmadığında trip atmam yazmadın diye djxn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi o zaman Yorumla Soran +1 yıl Evet fazla duygusal oldu yenisini yapalım 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben senden buyugumdur muhtemelen, kafa dengi falan degilsek kacma da... Yorumla Soran +1 yıl Neden kaçayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam cikiyorum gizliden Yorumla Soran +1 yıl Tamam 🙂👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istek at bakalim Yorumla Soran +1 yıl Bu arada "senden büyüğümdür" "çocukça davranıyorsun" mu demek oluyor xd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayir canim tam tersi beni yasli falan gorursen demek istedim... Yorumla Soran +1 yıl Aynı yaştayız sjjx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen ciddi misin... Yorumla Soran +1 yıl Bak ya 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten kötüsün sen djdbf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl noldu, yine neyden dolayi trip yiyorum? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bana bir gulme geldi bir dakika. Yorumla Soran +1 yıl Neden gizlendin şimdi yazamadım ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Istek atsaydin bana Yorumla Soran +1 yıl Daha gülmedin mi 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam aciyorum dur Yorumla Soran +1 yıl Bana acıyor musun 😦 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cok komigime gittigi icin karnim agridi da. Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yok olamam 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
neden duygusal yazdin
Çünkü duygusalım şu an
Tanımadığım biriyle konuşmak iyi geliyor
peki
🙄
noldu trip mi yiyorum birinden
Yok canım olur mu öyle şey, cevap vermedin de soruma 👉👈
ya ahahahahsjajah
bilmiyorum...
Sohbet edelim, arkadaş olma tamam sbdbxs
Tek kullanimlik sohbetse, olabilir
Beni bi tek kullanımlık mendil gibi kullanıp atmak istiyorsun yani 😅
yok canim oyle demek istemedim de
sen neden cok trip attin bana ya ahshhahah
Ne demek istedin
Ne bileyim ya çok kötüsünn shsjdj
bilmiyorum sadece
Ben okurken çok eğlendim teşekkür ederim :D
her zaman zamanim olmuyor
Rica ederiz hepsi şovdu sen gül diye 🤭
Ben mi kotuyum ya ahshahskajha
Yok ben kötüyüm özür dilerim hanımefendi siz meleksiniz yani sjxnc 😇
@Onrklc35 evet hepsi sen gul diye...
inanirsan tabii
Teşekkürler arkadaşım :D Biraz dışarıya açıl hava al tek başına gez. Baktın birileri yalnız oturuyor git merhaba de bişey olmaz
He ben de bir daha konuşmayız diyorsun sandım. Tamam canım sorun değil yani her zaman yazışalım demedim ki
yok beyefendi olmaz oyle sey, tamam kabul ediyorum "kotuyum"
Bro beni dövdürtecek misin djjcc burası Türkiye kimsenin yanına oturamam yalnız diye 😅🤭
buradan konustugum kisiler her saniye bakmami bekliyorda...
Tamam hadi kabul bir kez sohbet edelim oynayabilirsin duygularımla tamam 🙄
müsaade iste otur. İnsanlıktır bu neden tersleneceksin ki. En fazla hayır denir
Ben onlar gibi değilim..
Duygularinla oynayacaksam konusmayalim daha iyi
Şaka yaptım 😑
anladim...
Bu sohbet fazla duygusal olmadi mi?
Çıkar mısın gizliden.. müsait olmadığında trip atmam yazmadın diye djxn
iyi o zaman
Evet fazla duygusal oldu yenisini yapalım 😄
Ben senden buyugumdur muhtemelen, kafa dengi falan degilsek kacma da...
Neden kaçayım
Tamam cikiyorum gizliden
Tamam 🙂👍
istek at bakalim
Bu arada "senden büyüğümdür" "çocukça davranıyorsun" mu demek oluyor xd
hayir canim tam tersi beni yasli falan gorursen demek istedim...
Aynı yaştayız sjjx
sen ciddi misin...
Bak ya 🙄
Gerçekten kötüsün sen djdbf
noldu, yine neyden dolayi trip yiyorum?
bana bir gulme geldi bir dakika.
Neden gizlendin şimdi yazamadım ya
Istek atsaydin bana
Daha gülmedin mi 😅
Tamam aciyorum dur
Bana acıyor musun 😦
Cok komigime gittigi icin karnim agridi da.
Yok olamam
Niye