Bana arkadaş olur musun?

Bundan 3 yıl önce tanistim eşimle,5 ay önce evlendik, eksiden uyuşturucu bağımlısıymis, asla konuşamıyoruz. Arkadaşlarıyla çok güzel zaman geçiriyor, herkesle çok iyi anlaşıyor ama bana köpek gibi davranıyor. O kadar sıkıldım ki, başlarda üzülüp ağlıyordum. Ama baktım ki sonu yok. Çok güzel bir mesleğim var, kariyerim var. O ise cidden kötü biryerde çalışıyor ve maaşı kötü.3 yil boyunca bu maddi durum asla dikkatimi çekmedi. Hep mutlu olsun istedim, çok sevdim, hep kendimden ödün verdim. Ama baktım ki gerçekten sonu yok, ben inanın umrunda değilim, yeni yeni anlıyorum ki tek amacı para. Bana asla değer vermiyor, sevismiyoruz bile inanın sadece 3dk sürüyor. O kadar sorunlu bir insan ki, eminim bir kadın asla yapamaz onunla, ben denedim, olan bana oldu. En son 1 hafta önce ise boşanmak istediğimi söyledim. O bunu neşeyle kabul etti. Sonra tabi ki psikolojik olarak ben kabullenemedim ve vazgeçtim. İnanın benim de psikolojimi bozdu. Hep bağırıyor, küfrediyor, yemek yap temiz yap diyor başka bir şey demiyor. Ben artık onun beni sevmediğine eminim. Ama bir arkadaşım olmalı ve bana destek olmalı. Çünkü bana her köpek gibi davrandığında onlarca ilaç içip uyuyorum. Bu bana zarar veriyor. Ama kimse bunu bilmiyor. Ben kariyerime odaklanmak istiyorum artık. Kimseyi hayatımda istemiyorum. tek isteğim bana akıl verecek biri. Normalde gerçekten çok mantıklı hareket etsem de, konu eşim olduğunda aklım almıyor. Bana yardım eder misini?
Bana arkadaş olur musun?