Ailelerde bazen zıt düşülen olay ve konular olabilir. Siz asi hırçın tayfa mısınız? Yoksa ailenin bir nevi terapi etkisi olanı mı? Cevaplarda buluşalım☺️🤗

Ailelerde bazen zıt düşülen olay ve konular olabilir. Siz asi hırçın tayfa mısınız? Yoksa ailenin bir nevi terapi etkisi olanı mı? Cevaplarda buluşalım☺️🤗

Ben onlarla konuşmam.. ben de konuya göre değerlendiririm her zaman.. genelde sakin bir insanım kolay kolay sinirlenmiyorum. ama haksızlık ya da adaletsizlik karşısında ya da sevdiklerim zarar gördüğü zaman sinirlenebilirim ki o zaman da sakinleşmeyi dener ya da ortamdan direk uzaklaşırım.
Hayır genelde sakin esprili sohbet edebilen annemle babamla çok güzel anlaşırım ya Ben öyle asık suratı olmayı geçimsiz olmayı her şeyi bir sorun çıkarmayı seven bir insan değilim, Ancak bazen haksızlık durumu olduğunda ortada beni kızdıracak bir şey olduğunda tabii ki tepkimi gösteriyorum ama ailem şunu bilir ki Ben durduk yere hiçbir şeye tepki göstermem muhakkak geçerli ve haklı bir sebebim olmuştur onun dışında öyle zırt pırt olay çıkarmayı sevmem zaten anne baba her zaman değerlidir bizim inancımızda da anne baba hakkı Allah hakkından sonra gelir o yüzden mümkün mertebe onların kalbini kırmamaya çalışırım ama bazen tabii ki bizim de çileden çıktığımız zamanlar oluyor yanlış yaptığımız zamanlar oldu ama yani öyle de keyfi olarak hiçbir şey yapmam.
Ben sakinim ama ailem benden daha sakin ben onlara göre daha öfkeliyim 😬😅
Rica ederimm☺️
Ben ailede büyük kızım hem esprili biriyim hem de babamla en çok kavga eden benim kardeşlerim için olsun bir konu için olsun çok zıtlaşırız onun dışında ailede en enerjik insanlardan biriyim
Bende esprili enerjik aynı zamanda en sakiniyim meslek etkisidr var tabi bende😁🌸
Mesleğin ne ki
Psikolog esasında simdiler de ikacıyım🌸☺️
Cevap
6Cevap
Her annenin 1 tane böyle çekindiği uçuk kaçık serseri bir evladı vardır ya hah o benim, görümcemde pek haz almaz benden o sinsi yengede benim kayınvalidem de çok sevmiyor gibi ama çekinir gibi çünkü biraz şirret bir gelinim ama ne demişler sevgidense saygı daha önemli. 😅
Kesinliklee saygı varsa ne mutlu sana🌸🤍
🌺🌺
Çoğunlukla sakin olan kişiyim ben. Ani öfke patlamalarım olsa da nadirdir.
Tebriklerr🌸🌺
En küçüğe o gergin hâli vermediler. Arada bir patlıyorum da, len sus abilerin var diyorlar. 😂
Aslında sakinim ama fevri olduğum için asabi çok zıt
Ben ailenin galiba en sakin üyesiyim. Niye böyle oldum bilmiyorum. Öyle olmasam iyiydi.
Sakin ve sessiz biriyim
En sakin benim ailede
Sakin ve güler yüzlü olanıyım.
Öfkeli.. Sakin mizacım yok..
En sakini olduğumu nereden bildin🙂
Normalim yaa
Ne arasak var valla
Sakinim
Sakin.
Dengesizim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?