Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Cem Yılmaz size gıcıklık olsun diye yapmadı, zaten sürekli içen biri ve herkesin dediği gibi kralı gelse karışamaz, haddi değil. Ben koyu İslam düşmanıyım ve en doğrusunun bu olduğunu düşünüyorum, düşünmekle kalmıyorum hatta eminim. İnsanlığa böylesine zararlı ve terörize edilip cihad ayağına milyarlarca insanın katline ferman veren bir inancı tehlikeli görmekten daha doğal bir şey olamaz. Yok olması gerekiyor insanlığın bekası için, tamamen bitmeli ki milyarlarca insan kurtulsun, canını tehlikede hissetmesin. Müslüman olmayan öldürülür, namaz kılmayan öldürülür, sakalını kesen öldürülür, zina yapan ki çok geniş bir tanımı var parfüm kokusunu duyurmak bile zinadır ve zina yapan öldürülür, mürted öldürülür, savaşmak istemeyen öldürülür vs. vs. bu ne be? Kim öldürülmez onu say daha kısa sürer. Böyle tehlikeli inançlar artık yeryüzünden silinmeli ki tüm insanlık rahat bir nefes alsın. Şeriat hakkında da az bile söyledi, gerçekte ne demek olduğunu bilseler milyonlarca Müslüman bile aynı şeyi söylerdi. Oturma organınız üzerinde rahat rahat güzel bir şeymiş gibi sayıklıyorsunuz ama daha ne demek olduğunun bilincinde değilsiniz. Hayali bir varlığın kuralları olduğunun iddia edildiği çöllerde bedeviler tarafından yazılmış bin dört yüz yıllık geri kalmış kafa kol kesme, taşlayarak öldürme, kısas diye masumları katletme vs. tonla saçma şey. Güzel bir söz vardır cahillik mutluluktur diye, insanımız araştırmıyor, gerçekleri göremiyor, okumuyor ve kendi hayalinde canlandırdığı şeyleri doğru kabul ediyor. O araştırmayan cahile göre kafasında kendi inancı kusursuz, haliyle emrini kuralını da kafasında kusursuz olarak canlandırıyor, okuyup gerçeği görmek işine gelmiyor. Yurtta barış dünyada barış isteyen her birey İslam'a düşman olmalıdır, benim anlayışım ve mantığım bunu kabul eder. Esenlikler.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSorun, bir kısım Müslüman kardeşlerimizin şeriati İslam'dan farklı gibi zannetmeleri, öyle öğrenmeleri ve kendilerine öyle öğretilmesi. Oysa şeriat, Kuran'daki tüm emirlerin bütünüdür. Bakıyorsun hacı amcaya, Kabe'ye gidiyor ve sanki şeriat, Kuran'dan farklı birşeymiş gibi "Allah'ım bizi şeriatten koru!" diye dua ediyor. Bu yanlış öğrenmenin nedeni ne? Medya!
İkincisi, Enam suresi 108'de Allah bize kendilerine İslam'dan başka bir yol tutturanların putlarına sövmememizi aksi taktirde onların da bilgisizce Allah'a, İslam'a saldıracaklarını, söveceklerini söylüyor. Hal böyleyken bizdeki kimi Müslüman geçinenlere bakıyorsun ağızları foseptik çukuru gibi. Bahsettiğin kadına etmedikleri küfür kalmamış. Sence bunun neresi doğru ve neresi Müslümanlık? Kafirun suresinde dediği gibi oysa, "leküm diniküm veliyedin!" Senin dinin sana, benin dinim bana. Senin yaşam tarzın sana, benim yaşam tarzım bana. Peki yapabiliyor muyuz? Maalesef hayır.
Diyorsun ya, Cem Yılmaz Ramazanda bilmem ne resmi paylaşmış. İyi de gayri müslim birinden ne bekliyoruz ki ve yaptığı ne İslam'a ne de Ramazan ayına hakaret değil ki? Adamın yaşam tarzı o. İster Ramazan ayında günahkar olur ister başka ayda. Bize ne düşer? Erzurum'da ve kimi şehirlerde sırf açıktan oruç yedikleri için insanların dövüldüğü bir ülkede yaşıyoruz. Özellikle üniversite kantinlerinde. Ramazan'a saygı bu değil ki. Kimse Ramazan'a saygı adına oruç tutmak ya da içki içmemek zorunda değil! Allah onların cezasını kıyamete ertelemişse biz kim oluyoruz da kendimizi ilah zannedip insanlara ceza uyguluyoruz?
Saygı, İslam'ın değerlerine küfretmemektir. Ramazan'da içki içmek ya da rakı resmi paylaşmamak değil. İslam'a dil uzatmasınlar yeter. Kimseyi kendi kutsallarımıza boyun eğdirecek durumumuz yok. İyiliği emredip kötülükten alıkoymak, yani emr-i bil maruf nehyi anil münker, Müslüman olmayanları İslam'a zorlamak değil ki!
Kısaca sorun, saygının KARŞILIKLI olmasıdır. Saygı gösterdiğimiz ölçüde saygı görürüz, kendimiz adına da inancımız adına da.
11 Yorumla
Soran+1 yılDediklerine kesinlikle katılıyorum beni fıttıran şey içki içmesi fotoğraf paylaşması değil. Paylaşımı bekletip tam Ramazan ayına girdiğimiz geceye denk getirmesi. Gıcıklığına yapıyor bunu
+1 yılİçtiğini paylaşmak hakaret mi oluyor. İnsanların hayatına her şeyine karış. Senin cuma mesajı veya Ramazan mesajı atman da bana hakaret oluyor. Bunu hiç düşündün mü? Adam senin yaşam tarzını benimsemek zorunda değil. Sonra ılık ılık İslam hoşgörü dini de. Virüs gibisiniz. Kimseye yaşam hakkı tanimazsiniz. Saygıyı sadece kendinize istersiniz. Ama kimseye yaşam hakkı tanimazsiniz. Kelle koparır boğaz kesersiniz.
229 Yorumla
Soran+1 yılÇok boş yapmışsın. İçki içsin içmesin umrumda değil normal zamanda paylaşmayıp tam Ramazan ayına girdiğimiz anda Müslümanlara gıcıklık olsun diye rakı fotoğrafı paylaşması saçma. Benim dinime saygısızlık yapıyor
- +1 yıl
Adam normalde de içki fotosu paylaşıyor. Ramazana özel yaşam tarzını mi degistirsin. Alıngan mümin. Laik düzenin garantörlüğünde gerçek İslam ile karşılaşmamış ılık müslümanlarsınız siz.
- +1 yıl
Müslümanın olduğu yerde huzur olmaz. Özgürlük olmaz. Medeniyet olmaz. Kadına rahat verilmez, insan yerine konmaz. Sahtekarlık, yalan dolan eksik olmaz.
Soran+1 yılÇok komiksin
- +1 yıl
Az bile söyledim.
Soran+1 yılSizin en hayırlınız kadınlara iyi davrananlardır, kadınlara ancak kerim olanlar ikram ederler onlara kötülük edenler ise leim kişilerdir. Bunlar ayetler, kadın evlenince bir erkeğin dininin yarısını tamamlar doğumuyla babasına Cennetin kapısını açar, anneliğiyle Cenneti ayakları altına alır. İslam ın kadına değer vermediğine medeniyetsiz olduğuna emin misin? Ahmak.
Soran+1 yılKadına rahat verilmiyormuş
Soran+1 yılSaçının bacaklarının gözükmesinin haram olmasının bir nedeni var. Kadınları aşağılayan ayetleri göster bakalım. Kadınları kim aşağıda görüyormuş?
- +1 yıl
Sana bir soru. İslam'dan sonra Hatice gibi güçlü, zengin, otorite sahibi, kervan sahibi, kendinden 15 yaş küçük biriyle evlenebilecek bir kadın örneği gösterir misin? Bir tane göster yeter. Gosteremezsin. İslam kadını eve tıktı. Kadını erkeğin eline bakan yarım akıllı kabul etti. Mirasta yarım, şahitlikte yarım, itaat etmezse söz dinlemezse dayak, kadını arkadan da ilişkiye girilebilecek tarla yaptı. Seninkilerin hiçbiri ayet değil ama bunlar ayet. Ömer karısıyla arkadan ilişkiye giriyor ve cevap olarak kadın tarlanizdir istediginiz gibi girin der.
Soran+1 yılGöster ulan bu dediğin şeylerin ayetini? Arkadan ilişkiye girip tarla yapmışmış
Soran+1 yılSeni Müslüman yapmak için uğraşmayacağım. Sana saygu duyuyorum sende bana saygı duymak zorundasın. Rakı iç içme umrumda değil fakat normalde fotoğrafını paylaşmayıp tam Ramazan ayına girdiğimiz gece paylaşırsan bana saygısızlık yapmış olursun. Bana saygı duymak zorundasın çünkü bende sana saygı duyuyorum
Soran+1 yılSizde 1-2 ayet görüp İslamdan vazgeçen insanlarsınız. Dediğim gibi amacım sizi Müslüman yapmak değil
- +1 yıl
Bakara suresi ayet 223. Yavrum inandığınız dini bilmiyorsunuz. Size ne anlatılmışsa o kadar. Ama tabi hep eksik anlatılmış. Çünkü tam anlatılırsa gözünüz açılır.
www.kuranmeali.com/AyetKarsilastirma.php
Soran+1 yılSen Kur'an ı Kerîm i baştan sona okudun mu? Okusaydın Kuran kadınları dövün diyor diyip İslamdan vazgeçmezdin. İslama uyan topluluk muhteşem bir düzen içinde yaşar. Şeriattan bahsetmiyorum. Mesela zenginlerin fakirlere zekat vermesi, ibadet etmemiz vb vb size bunu açıklamak istemiyorum isterseniz öğrenirsiniz
- +1 yıl
1-2 ayet görüp derken? 7 yaşında kurslara gitmek zorunda kaldım. Ortaokul ve lise hayatım boyunca yatılı din kurslarında kaldım. Senin 1 tane kitabı açıp okuyup bitirmediğin bile belli. Kendi ayetlerini bilmiyorsun. Sizin dininizi sizden daha iyi bilmemizin sebebi ne acaba? Dininizde farklı dinleri araştırmak bile yanlış? Niye? Foyanız ortaya çıkmasın diye mi?
- +1 yıl
Sen okudun mu la tırşık. Fakirlere zekâtmış. Bu zekat oranlarının nasıl ortaya çıktığını biliyor musun? Bilmezsin tabi. :-)
Soran+1 yılKadınlarınız sizin ekeneğinizdir” cümlesi hem cinsel ilişkinin şekilleri konusundaki hükmün gerekçesidir hem de üreme hadisesinde kadının rolüyle ilgili bir benzetmedir. Doğum yoluyla üreme, insanlığın devamı için Allah Teâlâ’nın koyduğu bir kanundur. İslâm’a göre bunun meşruiyeti (helâl, hukuk ve ahlâka göre geçerli, makbul olması), anne-babanın evlilik içinde birleşmesine bağlanmıştır. Bilindiği üzere rahimdeki çocuğun (cenin) ilk aşaması, erkeğin spermi ile kadının yumurtasının birleşmesidir. Bu birleşmede sperm tohuma, kadının yumurtası ve rahimi de ekeneğe ve tarlaya benzetilmiştir.
Cinsî birleşmenin yolu ve şekli konusunda insanlık âleminin farklı anlayış, tutum ve uygulamaları vardır. İslâm’a göre meşrû cinsel ilişki, birbiriyle evli bulunan bir kadınla bir erkek arasında olacak (kadın kadına ve erkek erkeğe olamaz); birleşme kadının üreme organından yapılacaktır. Sapık cinsel ilişki (arkadan, anal seks) câiz değildir. İlk dönemde bazı fıkıhçıların yanlış anlamaları tashih edilmiş ve bu konuda da ittifak hâsıl olmuştur (ilgili hadisleri tenkit ve tahlilleriyle görmek için bk. İbn Kesîr, I, 380-389). Hayız ve lohusalık durumlarında olmayan zevce ile bu sınırlar içinde yapılan cinsel ilişki câizdir, şekil (pozisyon) konusunda bir sınırlama yoktur. “... Hangi taraftan isterseniz oradan varın” cümlesi, cinsî temasın yoluyla değil (çünkü bu tektir ve bellidir) şekliyle (pozisyonlar) ilgilidir. Yahudiler “Kadının üreme organına arka taraftan yaklaşılırsa doğacak çocuk şaşı olur” gibi bâtıl inançlara sahip idiler; âyet bu gibi hurafeleri reddetmektedir (Buhârî, “Tefsîr”, 2/39). “Tohum” ve “tarla” benzetmesi de cinsel ilişkinin nereden yapılacağına ışık tutmaktadır. Çünkü birleşmenin ürünü olan çocuğu alabilmek için tohum, ürün mahalli olan tarlaya atılır.
Soran+1 yılYav kardeşim banane sizden ister ateist olun ister Müslüman. Konu bu değil. Ben size saygı duyuyorsam sizde bana saygı duyacaksınız bu kadar basit.
Soran+1 yılSenin anlayacağını düşünmüyorum
- +1 yıl
Al sana Elmalılı Hamdi Yazır tefsiri. Güzellemeye gerek yok. Direkt oku anla.
Kadınlarınız, sizin için bir tarladır. O halde tarlanıza dilediğiniz gibi varın ve kendiniz için ileriye hazırlık yapın. Allah'tan korkun ve bilin ki siz mutlaka O'nun huzuruna varacaksınız. Ey Muhammed, müminleri müjdele!
Soran+1 yılSenle konuşurken seviyem düşüyor bunu kendime daha fazla yapamam üzgünüm:/
Soran+1 yılYenibosna mat işine geldiği gibi algılıyorsun senle de tartışmıcam daha fazla. Ne desem boş size
- +1 yıl
Yav he. Bak kardeşim araştır, oku, öğren. İnanmaya devam edersen de etmezsen de iki türlü de bilen öğrenen insan olursun. İki türlü de kazançlı çıkarsın. Gerçekten bu din size anlatıldığı gibi değil. Öğren kararını verirsin zaten. İki türlüsü de kabul.
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞeriat bu topluma gitmez kanki boştan yere kürek çekme hani bir söz varya o don bu düte uymaz aynı o misal. feyza altun şeriate küfür etti islama değil ayrıca kadının dmsine seni cariye yapıp kafanı keseceğim yazmışlar sende 100 tane mesaj alsan sende tepki gösterirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBak cariye olayını bilmiyorum öyle ise tamam haklı tepki gösterebilir fakat küfür edemez asla. Şeriat demek İslam demek araştır bunu. Şeriat gelsin demiyorum fakat herkes dinime inancıma saygı duymak zorunda
Cevap sahibi+1 yılşeriat olan ülkeler mesela afganistanda kadın tek başına dışarı çıkamıyor ya da kaldırımda tek başına yürüyemiyor arabada kullanamıyor çalışma yerleri kısıtlı makyaj vs zaten o da yasak yüzme vb sporlarıda yapamıyor kıyafetlerden dolayı insan hakları desen hırsızlık yapanın kolunu kesiyorlar medeni yasaları yok kuran eksik kalıyor bilişim suçları vs neye göre ceza vereceksin belli değil politik açıdan bakarsan adamlar cihat yapıyor adamların milli değerleri yok tek ideolojisi islam.. sen gelde şimdi bunu bunları bu ülkede uygula bakalım milletin saygı duymaması normal şeriat uygularken sadece kurandan destek almıyorlar ki buhari tirmizi gibi içerisinde bizim toplumumuza ters düşen şeyler var milletin istememesi çok normal bu olayın müslümanlıkla zerre alakası yok bu yüzden diyoruz her birey kendinden sorumlu diye haberlerde görmedin mi adam yoğurdu kadının kafasından aşağı dökmüş niyeymiş sen başın açık geziyorsun diye bak aramaya iranlı kadınlar 1970 yaz bir de şimdiki hallerine bak eğitim inmiş 0a okuma yazma yerlerde kadın doktor yokta yok oo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Aile & Toplum konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiyedekilerin normal hali bence bu ṣaṣırman ṣaṣırtıcı aslına bakarsan. Ben bazen diyorum iyi ki türkiyede yaṣamıyorum valla dinimdende olurdum. O yüzden gün yüzü görmüyor hiç ülke hep dert tasa millet mutsuz ve sorunlar bitmiyor. Dini kullanan çok bide dini kötüleyince üzerini kapatan çok. Kimsenin kimseye saygısı kalmamıṣ tam kanser yuvası olmuṣ ülke. Ateistide dinciside yobaz. Ama sorsan kimse üzerine laf kondurmaz.
10 Yorumla
+1 yılKimse inanciniza küfür ettigi yok. Her cacigi hakaret olarak algilayip Milleti sadece taciz ediyorsunuz.
Kimse oruc tutmak zorunda degil, kimse dininize inanmak zorunda degil, isteyen kiside Ramazan ayinda hem yemek yiyebilir hemde icki icip bunun görüntülerini paylasabilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılHakaret etmek ayrı şey saygı duymak ayrı şey. İkisini ayırmak lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle. Saygı duymak zorunda benim dinime hakareti cem yılmaz için kullanmadım feyza altun için kullandım
- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılRamazanda içki içip paylaşmak mı hakaret sana ne ki bundan şeriat yok bu ülkede kafandan çıkart osmanlı da bile doğru düzgün şeriat yoktu
13 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya öyle miydi
- +1 yıl
Tarih cahili :D
Soran+1 yılBu sitedekilerin%90 ı beyinsiz
Cem Yılmaz’ın içki paylaşmasıyla İslam’n ilgisi? Çok büyük bir aldanış içindesiniz
13 Yorumla
Soran+1 yılİlgisi şu, normalde rakı fotoğrafı paylaşmayan birisi tamda Ramazan ayına girdiğimiz gece Müslümanlara gıcıklık olsun diye paylaşıyor. Bilerek yapıyor bunu
Soran+1 yılNe niyetle paylaştığını anlamak için çok zeki olmaya gerek yok. İster içki içsin ister içmesin umrumda değil ama bana saygısızlık yapamaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklisin, memlekete bir kuyucu murat paşa lazim ✍
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yılİşte bu yobaz kafaya küfrederim. İçiyorsa sana ne? Şeriât istemediği için küfrediyorsa sana ne? Zorla bir din dayatıyorsunuz sonra küfredilince möö.
010 Yorumla- +1 yıl
Ağzından yüzünden demokratlık fışkırıyor , Batı'nın kafasini almışsın beynini derin dondurucuya koymuşsun. Ramazandan birgün önce içki paylaşan provakatordur. Bize saygı duymayı öğreneceksiniz , herkese saygı duyarsınız, Yahudiye , hristiyana, budiste. İs müslümana geldimi yobaz geri kafalı bilmem ne. Atom mu parçaladın oğlum sen ne yaptın da böyle bilgiçlik satiyon
- +1 yıl
Evet, paylaşma amacı provokatif olabilir. Yine de bu size karışma hakkı tanımaz. Alışmışsın bir batı demeye başka bir şey bilmiyorsunuz. Dinlere inanmıyorum. Hepsine karşıyım. Var mı diyeceğin?
- +1 yıl
Bana ne istersen nohuta tap. Ama bana saygı duy.
- +1 yıl
Saygı duyarsanız saygı duyarım. İnsanları zorlarsanız duymam. Ayrıca bir tanrıya inanıyorum. Dinlere inanmıyorum.
Soran+1 yılYobaz kafa sensin. Kimseye zorla din dayattığımız yok herkesin düşüncesine fikrine inancına saygı duyarım. Herkeste benim düşünceme fikrime inancıma saygı duyacak. Birisi dinime küfür ediyor biriside normalde hiç böyle şeyler yapmazken tam Ramazan ayına girdiğimiz gece Müslümanlara gıcıklık olsun diye rakı fotoğrafı paylaşıyor. Sende oda eşş*k gibi saygı duymak zorundasınız
- +1 yıl
Umrumda değil ne istersen onu yap , benim için kafirsin. ALLAH insana kafir olma hakkı veriyor. AMA MUSLUMANLARA adıce davrananlar cok canımı sıkıyor. Burasi asyalı MUSLUMAN TURK YURDUDUR. defolun gidin. Avrupa bir kafir kazanir , Türkiye bir zararlı canlı kaybeder
- +1 yıl
@Spartakus38 kimin ülkesinden kimi kovuyorsun sen hayırdır? İnsanlar ister dine inanır ister inanmaz. Türkiye özgür bir ülke. Dini olan bir ülke değil. Saçma sapan kâfir diyerek bile insanları dışlıyorsunuz ama Araplar'a düşmanlık yapınca İslam'da ırkçılık olmaz diyorsunuz. Kendi dininizde çelişiyorsunuz. İnsanların dinsizliğine de saygı duyacaksınız. Biz Türkler İslam'dan önce de vardık. Ayrıca Malazgirtten önce de geldik. M. ö. kayıtlarımız var. Sen hayırdır?
- +1 yıl
Türkler , 1100 sene evvel toplu bicimde müslüman oldu. Sen hayırdır
- +1 yıl
canımsın mö 1000 yıllarına ait BİZ TURKLERİN kayıtları var. BİZ TÜRKLER hepimiz 1100 sene evvel müslüman olduk. siz avrupalilarin germenlerin yunanlilarin tohumları hep kafir kaldınız.
- +1 yıl
@Spartakus38 Türklerin tarihi 1100 kadar kısa değil. Senin gibi boş bir insanla muhabbet etmektense engellerim daha iyi.
+1 yılSaygılı olmak zorundayı
20 Yorumla
+1 yılYav yürü git be sizene adamın rakısından oh iyi yapmış
224 Yorumla
Soran+1 yılOnun rakısından banane zaten. Sorun içmesi değil özellikle Ramazan ayında rakı fotoğrafı paylaşmasında. Dinime saygı duymamasında
- +1 yıl
Adamın kendi sayfası. İstediğini paylaşır. Ramazan ayı diye kendimizden ödün verecek değiliz. Yeter sıktı şu aydan prim yaptığınız 2 gün sonra ne yapacaksınız acaba.
- +1 yıl
@Zatı_dehb ay maaal bunlar
- +1 yıl
kim mal olduğu belli shshd profiline bak önce
Soran+1 yılYav kardeşim neden anlamak istemiyorsunuz adam Ramazan ayına girdiğimiz gece paylaştı bu fotoğrafı. Normalde paylaşmıyor
- +1 yıl
Oh iyi yaptı😂😂🤣
- +1 yıl
@sevvalinizheryerdee kendimi koymam lazımdı dimi evet
- +1 yıl
lan yürü git seninle uğraşmam zaten kaç yaşında olduğun profilinden belli oluyor ergen
- +1 yıl
@sevvalinizheryerdee 25 😛😛
- +1 yıl
aynen 25 😂
- +1 yıl
@sevvalinizheryerdee oh rakımı içiyorum
- +1 yıl
@Zatı_dehb büyü yok
- +1 yıl
@Zatı_dehb ahahahaha bayadır yapmıyorum umrumda değil valla
- +1 yıl
@Zatı_dehb yapalım
- +1 yıl
@Zatı_dehb kime yaptırmak istiyorsun
+1 yılyorumlardakiler ağlamış
21 Yorumla
Soran+1 yılHemde ne biçim
İcki de mi icmesin adam
011 Yorumla- +1 yıl
içmesin ya içecekse foto falan paylaşmasın ramazanda müslümanlara saygısız oluyor
Soran+1 yılİçsinde normalde içki fotoğrafı paylaşmayıp Ramazan da paylaşması ne? Müslümanlara gıcıklığına yapıyor
- +1 yıl
Senin cuma mesajların da bana saygısızlık oluyor.
Soran+1 yılBirader Cuma mesajları sana neden saygısızlık oluyor söyler misin
- +1 yıl
ben cuma mesajı atmıyorum, kendi hayatımı paylaşmıyorum kimse paylaşmasın zaten, ama gıcıklık olsun diye içki story atanın niyetti belli ağlama
- +1 yıl
Adamın içkisi niye sana saygısızlık oluyor söyler misin?
Soran+1 yılNeden mi? Normalde rakı fotoğrafı paylaşmıyor tam Ramazan ayına girdiğimiz gece Müslümanlara gıcıklık olsun diye paylaşıyor. Bu yüzden bana saygısızlık oluyor
Soran+1 yılHe bu?
Ya ufff boş yapma
11 Yorumla
Soran+1 yılTm özür
+1 yılŞeriat gelmeyecek kanka istediğini düşün
03 Yorumla
Soran+1 yılŞeriat gelsin gelmesin farketmez. Herkes benim dinime inancıma saygı duymak zorunda. Bu adam normalde sürekki rakı fotoğrafı paylaşan birisi değil. Tam Ramazan ayına girdiğimiz gece Müslümanlara gıcıklık olsun diye yaptı bunu. Bazı 15 IQ lular anlamıyor
- +1 yıl
içtiyse içti ne yapalım kıral belki bilerek içti belki bilmeyerek bende müslümanım ama onun ne halt yediği beni bağlamaz saygı duyalım da ne yapalım ramazan günü alkol yasağı mı getirilsin yani bence de yapmaması lazımdı ama bu kadar içerlemeye gerek var mı
Soran+1 yılO bana saygı duymuyorsa ben neden ona saygı duyayım? Bilerek yapmadıysa hiçbir sıkıntı yok ama bilerek yaptı
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar