2 senedir boşanma aşamasındayım eşim. Bir türlü peşimi bırakmadı 2 senedir rahatsız etti adliyede dosyamıza bakan bir çocuk vardı daha öncede adliyede görmüştüm eşimide tanıyor kardeşimle gezerken bir kaç kere karsilastik dışarıda ben tanıdım için beğeni yaptım ardından ekledi muhabbet başlattı arkadaş olarak konuşuyoruz beni güzel bulduğunu falan söyledi ancak ilişki düşünmediğini gönül işleri benden uzak olsun falan dedi çocuk bayağı yakışıklı adliyede dosyalara bakıyor sizce bu çocuğu eşim yazdırtmis olabilir mi bilerek davada delil icin
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
çok pardon evli olduğunu söylüyorsun yaş olarak 18 diye belirtmişsin gercekmi yaşın yanlışmı yazıldı
26 yaş
ok..
öncelikle böyle bir şey mümkün değil kimin nerede katiplik yapacağı hangi hagi hakimin davasında olacagı bunu aklından çıkar. ve ikinci konu sana güzel olduğunu belirtmesi bu normal ve sende bunu ardında başka bir mana bekleme belki evlenmiş ayrılma aşama sın da olan biri oldugun için ve eşini de tanıyorsa bu biraz sıkıntılı bir durum ve hal alıcağından uzak durmak istemiş ola bilir ve sana bir tavsiye zorlu ve çekişmeli bir dava gibi görünüyor ve bu evrede sana sorun yaşatacak ne varsa uzak dur derim ve haklı iken haksız duruma düşme.
İşte ilk intagramdan ulaştı havadan sudan derken işte bizim evin yakınında oturuyormuş gel kahve içelim falan dedi tabki ben gitmedim ben geniş değilim gibi şeyler söyledim birde çocuğa yazan çok onca kişiden bana yazması garip geldi karşılaşıyorduk sin zamanlarda ama bilemedm
sen doğru olanı yapmışsın gitmemekle ve bundan sonraki süreçte de sakın muhatap olma onu tanıyan biri ve senin davanın yününü değiştirecek bir koz verme elerine bence kalkıp sana beni aldatıyor en yakın arkadaşımla dese ne diyceksin ve sen hala onun soy ismini taşıyorsun aklını başına al akılı davran olur mu.
bırak boş ver engelle bu kişiyi ve sakın muhatap olma bence.
Olur öyle yapılamaz zaten koz olacak birsen yok eline vermedim kalpli mesaj yok aşkımlı mesaj yok görüşmedim etmedim
Ama cocuk takipten bile çıkarttı sana sorun olur dedi
mantıklı davranış olmuş görüşme bence şu iş bitene kadar sonrası allah bilir tabi ama şu evrede yaptıgın bütün davranış ya da hareket karşındakine koz vermek olur sakın.
Haklısın teşekkür ederim ama bu yazıp duran ne iş anlamadım bu devirde güven yok
Erkek bu durumdayken her ne yaşanmış olursa olsun bu g*vatlığı yapmaz
Delil bulmak tazminat almak için yapablirde cocuk velayeti almak icin
Herkes kendine yakışanı yapar sana yakışan da bu işte
Beni bir bok yaptığım yok
Boşanmadan başka erkeğe iş koymuşsun sonra bişey yaptığım yok ayıptır be kardeş
İş koymadım kimseye ben
Yazan böyle birisi var bu sebepten olabilir mi diye sordum sevgili oldum demedm
aynen hersey olur geldı senımı buldu tesaduf hemde davan varken
Olabilir sonra beni aldattı der nafaka vermez
İyide aldatma yok çünkü ne buluştum ne ettim
O buluşmanı bekliyor olabilir
Adliyede çalışanı böyle bir riske girer mi orası kafamı karistirdi
Ayrıca zaten nafaka vermiyor
Para için her şeyi yaparlar
Orasıda dogru
Bosanana kadar asla kimseyle konusma..
Konuştum ama arkadaş olarak sevgililik yapmadım kimseye
Yaş 18 neler neler diyorsun
18 değil 26 canım
Hmm peki
Canısı dikkatli ol derim
Bir boşan bu me acele tiksindim
Ne acelesi canım misin arkadaş olarak konuştum yatağına mi girdim
Yakışıklı demenden gözüne kestirdiğin bellli
İyice detaylı anlatayım diye söyledim pislik
Detay da yakışıklı olduğunu bilmek bize ne kazandırdı bu ne öfke kin neyse ok
Hayır kullanıyor olabilir mi yani özel seçmiş gibi o manada dedim
Düzgünce cevap vereyim o zaman o yakışıklı dediğin çocuk da adam değil allah bilir öyle orada kaç tanesi ile konuştu konuşuyor boşanma olmadan konuşursan dava da her şey başına gelir haklı iken haksız olursun
Olabilir bence sen uzak dur
Öyle yapıcam da adliyede çalışan biri böyle bir topa girer mi onu kestiremedm
Girer aynı şey 9 yıl önce annemin başına gelmisti babam yaptırmıştı
Ne diyorsun konusmucam brdaha
Eline ne geçecek ki
Çocuklarınız varsa elinden alabilir babam beni almıştı tabi şimdi 20 yaşındayım ayrı yaşıyorum ama çok şey yapabilir ya artık erkeklere de bir sürü haklar çıktı
Bir tane kız var
5 yasinda
6 yaşından küçük se alamaz zaten ama sizin mahkeme sonuclasiya kadar çocuk 6 olur zaten
2 yıldır cekismedeyiz
Ama yazan çocuk beni kimseye söyleme mesajlar sil selam dai verme falan diyor
Çekişmeli olduğu icin uzun sürer zaten normal
Guzelim erkekler bizim akılı oldukları mizi bildikleri icin anlayacağımız için her türlü yalanı söylerler
Evet sürüyor birde böyle bir olay çıktı başıma 2 3 gündüzde konuştum ama bulusmadim sevgili olacak tarzda konusmadim
Evet hepsi oyunbaz
Yok konuşma sen uyanık ol çocuğuna yazık olmasın bide eşin hala seni seviyorsa yapmadığını bırakmaz
Takıntılı sevmez olur mu konusmucam bundan sonra
Of o zaman sen dava bitene kadar hep uyanık ol gözünü karartmistir artık o Allah korusun artık neler yapanlar var
Bayadır uğraşıyoruz pisliğin teki
O haberlerde olan tipler gibi
Gerçekten Allah kurtarsın o zaman İste doğru olmayan evliliklerin sonucu ben hiç düşünmüyorum evlenmeyi böyle şeylerden korktuğum icin gerci daha 20 ye gircem yeni küçüğüm ama bilmiyorum
Ben 20 de anne oldum
Bu süreç beni mahvetti anksiyete depresyon oldum aynı anda
Erken olmuşsun gerçekten şimdi napıyorsun peki
Şimdi birde konuştum ettim çok kötü birsen yapmışım gibi hissediyorum dava sonuçlanmadigi icin
Oda adam gibi dursaymış pislik olmasaymış kendini suçlu hissetcek bişey yapmadın ondan görmediğin sevgi işte tek sorun hatta ne güzel hala umudun var
Üniversiteye yazıldım 2 yıl önce İzmire taşındım yeni hayat kurmak için kazandım ettim beni ordada buldu herkesi terkettim
Bunlar film gibi şeyler ama Allah yemin olsun hepsi gercek
Herkesi terketip geldim ordan şimdi ailemle yasiyorum
Ne güzel ayakların üzerinde durabilmissin
Durmak istedim ayaklarımı kırdı resmen ordada beni huzursuz edince memlekete geri döndüm bitiremeden
Kimse yaşamadan anlamaz kalkıp buradakiler diyor bir boşanmayi bekle tiksindim senden gibi kimse anlamiyor
İşte insanlar yaşasalar da anlamıyorlar merak etme hepsi birbirine çamur atma derdinde takip ettim seni sende beni takip et özelden anlatabilirsin
Bildiğim konularda sana yardımcı olurum
Xper seviyesi yetmiyor dedi
Aynen bende de öyle oluyor tuh
Çok teşekkür ederim beni dinlediğin için
Her zaman yüzün güler ins
Rica ederim her zaman hemcinslerimi destekliyorum
Erkende evlenme ve kimseye güvenme
Yok hayat planım da asla bu yok tek yaşıyorum ve güzellik uzmanlığı kursuna gidiyorum belgemi alıp daha kendi işimi yapıcam inşallah tek hayalim
Benimde makyaja tırnağa falan ilgim var cok
Bence sen de yazıl kursa bişey kaybetmezsin 5 ay sürüyor ondan sonra iş yeri acma belgesi veriyor ben dudaak renklendirme ipek kirpik lifting lazer g5 kalıcı makyaj bunlara gidiyorum
Tırnak konusunda hiç bişey gormuyorum kendim istemedim
Zor bir durum gerçekten konuşalım mı biraz
basıp geçecek sana
Sana basıldı çok ordan biliyorsun
yok ben basan tarafım sana da basayım mı
Ulan adam gibi soruya cevap ver * delisi
basacak diyorum
Ben kimseye bastırmam ayık ol sen
nerede yaşıyon
Ne istiyosun
Sorduğum soruya cevap
Sorduğun soruyu birdaha oku soru vsrmi acaba icinde