Selamun aleyküm tekrardan.. Bir kaç gün sonra bayram. Ramazan bitiyor, duygularınızı alalım. 🥺
Ben şahsen çok üzgünüm, çok çabuk geçti.. Rabbim gelecek sene yine Ramazan sevincini, heyecanını yaşamayı nasip etsin..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selamun aleyküm tekrardan.. Bir kaç gün sonra bayram. Ramazan bitiyor, duygularınızı alalım. 🥺
Ben şahsen çok üzgünüm, çok çabuk geçti.. Rabbim gelecek sene yine Ramazan sevincini, heyecanını yaşamayı nasip etsin..
Ve aleykum selam.
Yani guzel oluyor tabi 11 ayin sultani falan ama bir noktadan sonra canimin bir seyler yiyesi var hani disari cikarsin o an gezer tozarsin ama orucsun diye bir sey alip yiyip icemiyon kafede bir cay kahve olmuyor vs vs onun ozlemi oluyor ksdfgjf bu arada zayifim da oyle obezlik durumu da yok ama canim istiyor iste bir seyler atistirmak falan evde oturdugunda bile bi kahve yapip yaninda abur cubur tatli vs bunlari ozluyom iste ama yoksa elbette guzel oluyor hepsini tuttum cok sukur son iki gunu de tutariz inshallah...
İnşaAllah rabbim nasip etsin tutmayı. Tabii öyle ama işte nefsini terbiye etmek de öyle kolay değil, zorlanıyor insan
Valla cok sukur zorluk cekmiyom ben dayanikliyim heralde acliga, artik zayifliktan dolayi mi bunye mi bilmiyom ama dayaniyom. Ozellikle suyu hic arama, millet orucu direkt suyla acar bir bardak direkt icenler olur ben yemegimi yer bitiririm halen su aklima bile gelmez, degisik bir seyim kfdjgkfd
Elhamdulillah Rabbim daha da kolaylaştırsın
Amin Allah razi olsun senin de inshallah
İnşaAllah ☺️🤲
Çok üzülüyorum 😥 Kalbim Buruk Gelişin de Huzur mutluluk duymuştum Evet Bugün 8 Nisan 2024 Son Teravih Namazı Kılındı Gece Son Sahur Yapılacak Ve akşam da Son İftar Rabbim Müslüman kardeşlerimizin Teravih Namazı tutmuş olduğunuz oruçları kabul Etsin inşallah ve Seneye ve nice Ramazan'ı şeriflere Sağlıklı sevdiklerimiz ile birlikte ulaśabilmeyi nasip etsin amin
Amin insallah, mübarek sayılı günler olduğu için çabuk bitti. Atmosferi güzel aile kavramını daha iyi anlıyorsun. Güzel hissiyatlarla dolu dolu geçirdiğimiz günleri geride bırakıyoruz.
Cevap
7Cevap
Evet bitiyor.
Evet.. 🥺🥺
Evet uzuluyo insan Rabbim tekrarını nasip etsin🌸🤲🏼
Gerçekten başladığı zaman huzur bittiği zaman hüzün oluyor. Rabbim her yıl ulaşmayı ve bizlere hakkını vermeyi nasip eylesin
Hiç gelmedi gibi bu sene
Ne ara bitti ya ben daha oruç tutamadım
Aleyküm selam, benim bu yıl bir duygum yok.
Bitsin daha iyi
Gelsin bayram ya 🙄
Bende yok o 🙄😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?