Gündem Ramazan bitti dimi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor oh be sonunda valla kurtulduk bi daha gelmez umarım Güncellemeler+1 yıl ben oruc tutanlara saygı duyuyorum ama onlar bana saygı duymuyor dısarda yemek yiyorum cins cins bakıyolat bıktım bu yobazlardan Ramazan bitti dimi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Besiktas256 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Pegan araplarin sacma sapan bayrami, bir güzel tarafi olsa hadi tamam diyecegim ama Arap bayramlarinin bir güzelligide yok. 0 1 Yorumla Kinderrqw +1 yıl Benim kafa Yorumla
Gece___Mavisi Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl İnşallah ramazan tekrardan tez gelirde sen görmezsin mübarek ramazanı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Ramazanda seytanlar baglanir dedikleri bu olsa gerek. İpi salinimca nasil da seviniyor😂😂 1 0 Yorumla
meeks Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Her yıl ramazan var ama umarım senin ömrün bir daha ramazan görmeye yetmez uvuzpu 0 0 Yorumla
burdabirben2002 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl bu gece son kez sahura kalkacağız 3 0 Yorumla
Heboys Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Sen tutma boş ver zaten 0 2 Yorumla Soran +1 yıl TUTMUYORUM ZATEN Yorumla Heboys +1 yıl O zaman senlik bir durum yok Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Gündem konusunda 659 cevap paylaştı. Allah ıslah etsin hidayet versin sana 3 1 Yorumla uyanmakzorundayiz +1 yıl amin Yorumla
DoğuA Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl neden bukadar rahatladin ki 😂 0 12 Yorumla Soran +1 yıl bıktım cunku Yorumla DoğuA +1 yıl neden bıktın oruç tutddunmu Yorumla Soran +1 yıl yoo Yorumla DoğuA +1 yıl seni biktiran ne peki Yorumla Soran +1 yıl rahatca yemek yıyemıyorum sokakta avel avel bakıyolar Yorumla DoğuA +1 yıl hiii ondan küçük bir yerde yasiyon galiba Yorumla Soran +1 yıl sayılır Yorumla DoğuA +1 yıl oyle ise evet bakarlar kâfir gözü ile 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl onların gözü batsın sanki hepsi dört dörtlük insanlar Yorumla DoğuA +1 yıl yani hakliisn herkes kendine tutuyor Yorumla Soran +1 yıl tutuyonmu sen Yorumla DoğuA +1 yıl evet tutuldum ben Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ciddenmi sevmjyonmu trolmu sordun 0 5 Yorumla Soran +1 yıl sevmıyom nıye trol soruyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladim peki muslulanmisin yoksa baska dinmi bende tutmuyom. gerçi Yorumla Soran +1 yıl musluman degılım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He anladim yahudimi Yorumla Soran +1 yıl hyr Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Pegan araplarin sacma sapan bayrami, bir güzel tarafi olsa hadi tamam diyecegim ama Arap bayramlarinin bir güzelligide yok.
Benim kafa
İnşallah ramazan tekrardan tez gelirde sen görmezsin mübarek ramazanı
Evet bitti ve sorunun detayı çok saçma olmuş kusura bakma
Ramazanda seytanlar baglanir dedikleri bu olsa gerek. İpi salinimca nasil da seviniyor😂😂
Her yıl ramazan var ama umarım senin ömrün bir daha ramazan görmeye yetmez uvuzpu
bu gece son kez sahura kalkacağız
Sen tutma boş ver zaten
TUTMUYORUM ZATEN
O zaman senlik bir durum yok
Bir gün daha var
Allah ıslah etsin hidayet versin sana
amin
neden bukadar rahatladin ki 😂
bıktım cunku
neden bıktın oruç tutddunmu
yoo
seni biktiran ne peki