3 yıllık boşanma aşaması anne evine gelmek 2. Evlilik ısrarı?

Dediğim gibi yaklaşık 3 senedir boşanma aşamasındayım eşim ile davayı o açtı ben de boşanmak istemedim açılan davayı ben kazandim bu sefer de istinafa taşıdılar evimiz kira olduğu için ve kızım da küçük olduğu için kira yükselince evden çıkma durumunda kalıp annemin yanına yerleşmek zorun da kaldım mobilya ve beyaz eşyaları bıraktım tamamen (7 bilezigim ve mehrim de eşime güvenerek annesin vermiştim onlar da kaldı velhasil) kullanabilecegim tekstil , mutfak televizyon ve klimayı aldım maalesef sadece annem ve babam ben küçükken ayrılmışlardı ve annemin eşi de üvey baba yani biz eşimle dediğim gibi 3 yıldır ayrıyız ve maalesef bu süreçteyiz kızım da 3 yaşına yeni gircek yani kızımı da kendim büyüttüm şimdi ise etrafım daki insanlar arkadaşlarım kuzenim annem evlen diyip duruyorlar bana göre hata ve zor gibi geliyor annem de sürekli evlen niye hep yanım da mı kalcan nereye kadar diyor kızım da hareketli ve bebekken de kolik bir bebekte sürekli ağlayan şu an da bir şey yapmazsan bile bir şey söyleyince hemen ağlıyor kızımdan dolayı kavga da ediyoruz annem ile yaptigimi işi beğenmiyor bırak bırak ben yaparim senin isini istemiyorum diyor hemen kızıma sinirlenince sürekli kızımın babasının tarafına söylenmeye başlıyor bu durumu yaşayan insanlar var mı neler yapardınız?
3 yıllık boşanma aşaması anne evine gelmek 2. Evlilik ısrarı?