Yani çoğu zaman olmuyor ama odana bir köşesinde bir gece vakti sessiz sakin oturunca bir kahve eşliğinde insan geçmişe dalmıyor değil bazen yaptıklarına bazen yapamadıklarını yaşadıklarına ve yaşamadıklarını isyan ediyor en son işin içinden çıkamayacağını anlayıp nasip diyip geçiyor
Biraz var tam unutacağım zamanlar anlamlı şekilde rüyalarıma giriyor mesajlar veriyor resmen kafam çok karışıyor o an ona ulaşmalı mıyım diye soruyorum kendime ama vazgeçiyorum aklıma eskiden beraber yaptığımız harika şeyler geliyor ama tekrardan vazgeçiyorum :/
1
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Boş ver o harika şeyleri düşünme bi anlık gaflete gelip yazayım deme haketselerdi şimdi yanımızdalardııı
Ben şöyle yapıyorum son 1 senedir yeni insanlarla tanışıyorum vakit geçiriyorum kızlarla geziyoruz ediyoruz sonra birden gelişiyor ne olacaksa beklentiye girmiyorum beklentiye girmezsen her şey daha akışına gerçekleşiyor ve böyle çok iyi anlar yaşadım sana da tavsiye ederim
Yaa beybi o yüzden farklı farklı insanlarla flörtleşmen lazım aynı zamanda anladın mı 1 kişiye takılıp kalmaman lazım zaten 1 kişiye takılınca ne olduğunu ikimizde biliyoruz artık flörtöz modu açmamız gerekiyor
Var eski calistigim isyerinde yemekhanede calisiyodu Ismi Asiye idi cok ozledim kendisini Annem gibiydi Sonra yikilmis orasi nerde simdi bilmiyorum Sadece onu cok ozluyorum Canim Asiye teyzem benim 😥❤🌹🌺🌼
Aynen öyle 👍 Birini çok sever ve ona inanırsan. Ondan sonra kimseyi bu kadar sevmiyorsun ve kimseye güvenmiyorsun. Karşıma gerçekten iyi birisi çıksa bile bu hatalarım yüzünden o insanı ıskalamaktan korkuyorum