Aşk İlişkileri Sizin de özlediğiniz biri var mı? gönülçelen0 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bu sitede ya da baska bi yerde Güncellemeler+1 yıl Baş harfini de yazın bari Sizin de özlediğiniz biri var mı? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Tenini kokusunu sıcaklığını özledim 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. özlediğim kimse yok duygularım var sadece 0 0 Yorumla
__Icârus Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Geçmişimde bıraktığım kimseyi özlemek gibi huyum yok 1 1 Yorumla gönülçelen0 +1 yıl İdol Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yok bea gidene yol orada 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kimse yok abisi gereksiz bence 0 1 Yorumla gönülçelen0 +1 yıl Haklısın abim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çok mu ozledin 0 6 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevgilin miydi Yorumla gönülçelen0 +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne kadar çıktınız? Yorumla gönülçelen0 +1 yıl 3 yıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl orada mısın Yorumla
blackk_eagle Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Babam 1 0 Yorumla
volralder Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Beni özleyen var mı 0 2 Yorumla gönülçelen0 +1 yıl Burnumda tütüyosun Yorumla volralder +1 yıl Ah üzümlü kekim 🥺 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tenini kokusunu sıcaklığını özledim
özlediğim kimse yok duygularım var sadece
Geçmişimde bıraktığım kimseyi özlemek gibi huyum yok
İdol
Quaresma çok özlüyorum onu
Ah Eski ben çok özlüyrum
Yok bea gidene yol orada
başı e sonu a :D
Kimse yok abisi gereksiz bence