Erkekler kadinin kendisini sevmedigini duysa üzülür mü?

2 yıllık evliyim. 1 yaşında da çocuğumuz var. Bu 2 yılda esim benden o kadar cok sey aldı götürdü ki. Kendisine karşı bir şey hissetmiyorum. İlk başta onun için ölüp biten, severek evlenen ben zamanla bu duyguları kaybetmeme neden oldu. Boyle evlilik sürdürüyoruz işte.

Geçenlerde kiz kardesimle konuşuyorduk. Aileye, arkadaşlara evliliğinden durumları pek anlatmam ama bir konu oldu ve konuşmaya başladım. Esim için onu sevmiyorum, hiçbir şey ifade etmiyor benim için. İşte çocuğumun babası baska da anlami yok benim için falan dedim.

10-15 sn sonra eşim geldi. Kardeşim, abla duymuş olabilir belki dediklerini dedi. Sanmıyorum dedim. Duysa da yapacak bir şey yok dedim. Hic öyle panik falanda yapmadim eyvah keske duymasaydi diye. Eşimde sonrasında çok normal davrandı. Bir soğukluğu falan yoktu bana karşı.

Erkekler böyle şeylere üzülür kırılır mı? Yoksa cogunun umrunda olmaz mı? Kendisine elbette hiç demedim bunu. Kendi içimde olan bir düşüncemdi

Ayrılma düşüncem de var ama hem cocuk küçük hemde ekonomik olarak ayrı olarak yaşamam şuanda pek mümkün değil.

Erkekler kadinin kendisini sevmedigini duysa üzülür mü?