Kaynanamla anlasamiyoruz bu yuzden mahkemeye tasimak zorunda kaldik?

• biz evlendigimiz gunden beri 6 aylik evliyiz kayinvalidem surekli tartisma yaratiyor esimle huzurumuzu bozuyor esim kaynanam yuzunden evlendigim gunden beri beni dovuyor ben 5 aylik hamileyim kayinvaildem cocugumun hemen olmasindan suphelenip dna testi talep etti ben kendimden eminim bunuda talep ettim birde bana ahlaksiz terbiyesiz namussuz kelimelerini kullanip orada burada dedikodu yapiyor hakkimda uyarmama ragmen beni surekli evinde istiyor ben surekli evinde olaacam yemegini isini cayini yapacam benden iyisi yok ben gittikten sonra ben bir kac gun gitmeyim yapmadigi dedikodu kalmiyor benden kotusu olmuyor kayinvalidem beni kendi cagirmasina ragmen beni polise haneye tecavuzden sikayet etmis bende kayinvalidemin butun mesajlari duruyor bana attigi tum iftiralar kanitli bu son olay kiz kardesinin bizi yemege cagirip kendisini cagirmamasi ben terbiyesiz misim saygisizmisim eger saygili olsam kiz kardesine dermisim kapat once kaynanami ara davet et sonra bizi diyecekmisim benim aklima bu nerden gslebilirki bunun uzerine ben ahlaksiz terbiyesiz namussuz oldum
Kaynanamla anlasamiyoruz bu yuzden mahkemeye tasimak zorunda kaldik?