Güncellemeler
+1 yıl
Delikanlilikla alakasi olmayan arkadaslar. Az delikanli olun. Sizin gibi karaktersiz insanlar yuzunden bugun bu durumdayim. Sizin kadinlarda bir sıkintı var yazan arkadas, buyur gel yuzume soyle cesaretin varsa. Kadinlara laf edecek kadar zavallisiniz. Herkese hayirli aksamlar. Benden zarar gelmez, benim gibi erkeklerden uzak durun, ama bu tur karaktersiz erkeklerden 2 kat daha uzak durun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kızlar zaten serseri erkek sever.
Senin gibi beyefendi erkekleri sevmezler mi?
Siniri anlıyorum da aklına geleni hemen yapman.. başına bela alırsın
Kızlar zaten serseri erkek sever deniyor. Çevrenizi değiştirip sakin mizaçlı bi hayat arkadaşı bulursanız durulabilirsiniz.
Vardi hayatimda birisi, kizin basina bir sey gelmemesi icin yollarimi ayirdim. Öyle olmasi gerekiyordu. Başkasiyla evlendi. Allah mutlu etsin. Iyi bir kizdi, kalbimin yumusadigini ilk defa hissettim.. ama olmadi.
Öfkenizi kontrol etmenin yollarını bulun.
Bulamiyorum. Cevremi degistirdim 2 gundur yayla evinde tek yasiyorum. Az da olsa insanlardan uzakda olmak daha iyi geldi
Uzak kalmak daha da ters tepip, ufak şeylere de öfkelenmenizi sağlayabilir.
Kızlar başta istemem diyor ama ikna edebilirsin bişey olmaz ceza olarak hapis yattın mı veya adli para cezası geldi mi
Şiddet yanlısı oldugun düşünülürse zor
Hayatimda hic bir kadina siddet uygulamadim
Uygulamadin ama sicil hep kavgayla dolu
Elimde olmadan oluyor. Cevremde sıkıntılı. Bak hesap et hic bir sey yaomadim soru sordum. Yukarida kardeşim birisi sizin kizlar davetkar falan yazmis. Simdi bu adam benim yanimda bunu soylese hastanelik ederim onu.
Evet okumuştum o yorumu öncesinde haklılık payın yüksek ama yasin gereği birazda sakin olmayı mı denesen acaba