Sicili yüksek olan biriyle beraber olur muydunuz? Kendimi nasıl kontrol edebilirim?

Kendimi kontrol edemediğimden daha önce defalarca başım belaya girdi. Sicilim biraz kabarık. Daha öncesinde
Kuzenime askıntı olan iranli bir değişim öğrencisini patakladım, şikayetçi olacaktı, tehdit edince vazgeçti,

Ablamla yürüyüş yaparken kahve almak icin gitmistim, dondugumde korkmustu nedenini sordugumda birinin rahatsiz ettigini soyledi, az ötede olan adama aniden hayirdir lan yav deyip aniden saldirdigim oldu, dövmedim, ablam korktugundan küfürleşme oldu. Alip gittim kizi.

Spor salonu çıkışı adam darp ettim. Sitenin guvenlik kamerasi onunde darp etmisim, mahkemelik oldum ( kendimce hakli sebeplerim vardi) geri çekmeyince 7 8 ay kadar batum da yaşadım.

Cevirmede ruhsatli olan silahla yakalandim, ruhsatli olmasina ragmen, bildirmeden tasidigim icin ceza yedim.

Son olarak da tekstil ticareti ile ilgileniyoruz. Adamlara mal verdik, uzerine yatip odemediler. Mekanlarina sıktık (öldürmek icin degil boş noktalara sıktım) odemeyi yapmislar pedere, kamera kayitlarindan bulmuşlar nasil buldularsa. Olaylar canimi cok sıktı karadeniz de aile dostumuzun yeri vardi. Yaylaya kactim tek basima. Duruma gore gurcistana gecebilirim yine.

Benim basim ne zaman beladan kurtulacak? Uzak duralim dedikce belayi cekiyorum. Etrafimda sıkıntılı. Nasil kendimi kontrol edebilirim? Yuksek bir koruma ic gudusu var.
Yaş oldu 29 30 a girecez halen evlenip yuva kuramadik. Böyle biriyle beraber olur muydunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Delikanlilikla alakasi olmayan arkadaslar. Az delikanli olun. Sizin gibi karaktersiz insanlar yuzunden bugun bu durumdayim. Sizin kadinlarda bir sıkintı var yazan arkadas, buyur gel yuzume soyle cesaretin varsa. Kadinlara laf edecek kadar zavallisiniz. Herkese hayirli aksamlar. Benden zarar gelmez, benim gibi erkeklerden uzak durun, ama bu tur karaktersiz erkeklerden 2 kat daha uzak durun.
Sicili yüksek olan biriyle beraber olur muydunuz? Kendimi nasıl kontrol edebilirim?