Arkadaşlar merhaba
halka açık alanda haneye tecavüz, şiddet ve hakaret durumlarında olayın boyutunu ispat etme sebebiyle, video kaydına almak ve (bu durumu kayda alırken ilk video da belirtmek, karşı tarafa söylemek ancak ikinci video da söylememek) sebebiyle video kaydı alınması bir suç unsuru mudur bu durumda kişi özel hayatın gizliliğini ifşa etme suçu işlenmiş sayılır mı?
halka açık alanda haneye tecavüz, şiddet ve hakaret durumlarında olayın boyutunu ispat etme sebebiyle, video kaydına almak ve (bu durumu kayda alırken ilk video da belirtmek, karşı tarafa söylemek ancak ikinci video da söylememek) sebebiyle video kaydı alınması bir suç unsuru mudur bu durumda kişi özel hayatın gizliliğini ifşa etme suçu işlenmiş sayılır mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Parasını verirsen iyi bir avukata yönlendirebilirim
ya allah rizasi icin param olsa avukatin kapisini calarim lutfen bu sekilde yaklsacaksaniz yazmayin imkanim olmadigi icin buradayim
Suç değil diye biliyorum sana karşı yapılan bişeyi ispat etmek için çekmişsin sonuçta
Hayır sayılmaz
Bizim burada birisi bu şekilde birisine elinde kesici aletle saldırmıș, Karşı taraf video kaydı alıp mahkemeye verdi ve o kişi șuan içerde yatıyo
peki cekerken vur vue cekiyorum demek azmettirmek sayilir mi sonucta hakaret yok
Sayılacağını sanmıyorum, Tenkit amaçlı söylenmiș de olabilir sonuçta, Bunun ayrımını kimse yapamaz
Ayrıca siz vurma deseniz de o kişi zaten işi eyleme döktüğü için hertürlü onun başı yanar, Güzel bi ceza alınca bi daha kolay kolay haneye tecavüz suçunu ișleyebileceğini sanmıyorum
Cebir ve șiddet kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılmadan da alır şimdi o
canim o kadar sıkkın ki bu ailemin dertlerinden kendi hayatimin dertleri diye bir sey kalmiyor bana inanin... ben kpss surecindeyim bunlari bana kimsenin yasatmaya hakki yoktu... Kendi memuriyet gelecegimi dusunuyorum zaten huzurum kalmadi
size cok tesekkur ederim
Geçmiş olsun, Zor bi durum tabi 😔
sag olu maalsef..
Rica ederim, Haneye tecavüz suçunu ișleyen sizin taraf mı bu arada 🙄
bu suclarin hepsini isleyen tehdit hakaret eden siddet uygulan amcamdir...
Anladım, Geçmiş olsun
Sağ olun umarım geçer.
Umarım, Üzme kendini, Zor da olsa sınavına odaklanmaya çalış
Öyle yapmaya çalışıyorum ama ne fayda... Bu daha buz dağının görünen kısmı kim sıf seçemediği bir hayatı yaşamak zorunda kaldığı için üstüne bunca derdi de kendine miras olarak alıyor? Keşke ben de hayatı umarsızca yaşayabilecek lükse sahip olsaydım bolca hayatatta hata yapsaydım annem babamdan öğüt dinleseydim. Desteğiniz için teşekkür ederim hayat adil değil ağlaya ağlaya da olsa bazen kopup gitsem canım sıkılsa da çabalaycam benim şansım mesleğim olmalı
Benim ailem de aynı, O yüzden seni çok iyi anlıyorum 🙏
sağ olun tekrardan 🙏
iyi geceler diliyorum
Iyi geceler, her şey gönlünce olur umarım 🤗
umarım çok sağ olun 🌹