Manyağın biri benim peşimde ama kanunlar bir işe yaramıyor bu durumda ne yapılabilir ki?

(lütfen okuyun bu soru aşırı önemli) Ciddi anlamda manyağın biri peşimde yaklaşık 3 yıl önce tanıştığım bir manyak ama gerçekten çok tehlikeli biri ve kafayı bana takmış durumda sürekli beni takip ediyor evime gelip kapımı çalıyor bana zorla dokunmaya çalışıyor bana tecavüz etmeye çalışmıştı kocamdan boşanıp onunla evlenmem için beni tehdit ediyor ben hamileyken o adamın değil benim çocuğumu doğurmalısın deyip karnıma tekme atmıştı o günü her hatırladığımda ağlıyorum onu şikayet ettim hapise girdi ve 6 ay yattı ama çıkınca hala sürekli peşimde ve takık bana dokunmaya çalışıyor bundan hoşlanmıyorum mahkemeye tekrar gittiğimde daha yeni çıktı bu durumda bir şey yapamayız cezasını çekti diyorlar ama hala o manyak benim peşimdeyken nasıl bir şey yapamazsınız. Uzaklaştırma kararı falan da mı veremezsiniz? Sadece ben için değil ailem için de sorun. Kocam maalesef ki bu olanları biliyor ve gerçekten bu olanlar yüzünden kafayı yedi psikolojik destek alıyor o adama çok sinirli artık ondan bahsedemiyorum bile. O adam sadece bana değil kocama ve kızıma bir şey yapacak diye de çok korkuyorum daha 2 yaşında çok küçük bir kızım var ve kanunlar bizi koruyamıyorsa ben hayatım boyunca böyle yaşamaya mahkum muyum? Napmalıyım?
Manyağın biri benim peşimde ama kanunlar bir işe yaramıyor bu durumda ne yapılabilir ki?