Güneş istesem yağmur yağar dua istesem bed dua yağar…. Ayrıca daha evlenme teklifi de almadım gizli üyeler siz benim en büyük nefretimsiniz

Güneş istesem yağmur yağar dua istesem bed dua yağar…. Ayrıca daha evlenme teklifi de almadım gizli üyeler siz benim en büyük nefretimsiniz

İnşallah bize de Duâ eden beklenti içinde olmayan kardeşlerimiz vardır diye umut ediyorum.
Mübarek bir gece ve bin aydan daha hayırlı bir gece. Biz yine de duâlarımızı eksik etmeyelim...
Rabb'im Leyle-i Kadir Gecesinin hürmetine bizleri bu dünyaya nasıl arı-duru, pîru-pak geldik isek yine aynı şekilde ruhlarımızı, bedeninizi ve kalplerimizin de arınmasını lütfetsin, ikrâm etsin dâhi ihsanından da eksik etmesin inşallah.
Mevlâm yollarımızı bir eylesin, menzilimizi kolay eylesin inşallah.
Bedene hapsolmuş, sıkışan, emân isteyen, bi' haber olan, unutulan kalpleri feraha erdirsin dâhi neşesini bula...
Sizlerin de Kandiliniz mübarek olsun. Allah' a emanet olunuz...
Amiiin
Cevap
9Cevap
Almadım hayır. zaten beklemiyorum da.
Oooo hayırlı olsun kardeşim, gizli üyelerden mi öğrenecektik bu hayır dolu haberleri. Ne güzel dolu dolu geçiyor Kadir Gecen 😂
Biriyle uzun zamandır görüşüyordum aslına bakarsan abi gizli üye evlilik teklifini nereden çıkardı bilmiyorum ama görünce bir şok oldum nxjjdjd
Nsıxjdjdj evet muhabbeti geçmeyi şeyi söyledi bakalım sırada ne var da onu bilecek bekliyorum sabırsızlıkla 😂
Buradan alacağım duayı kendi kendime dua ederim daha hayırlı olur buradakilerin duası adamı yoldan çıkarır
Allah korusun cidden djxnsjd
Aynen öyle sözde baksan hepsi mükemmel insan hiç kimsenin birine yanlış olmaz ama git bir çoğunun mesaj kutusuna bak sabahlar olmasın modunda gezerler 😃
Bu sitede ğek kimse muhattap olmuyprum ama mesaj kutusu açık olanları da anlamıyorum sjxjsnd
Zaten onlar tam bir fiyasko gider mesaj kutusunu açar profilini gizlemez Adam gelsin yazsın diye bekler ondan sonra da erkekler sapık der cinsel yaşam kategorisi ne ya da nasılım kategorisine baktığın zaman erkeklerin burada masum olduğunu anlıyorum
Tek kadınlara atıf yapmahalım erkekler de çok kuduruk
İşte buna imkan veren kadınlar olması erkekler bu kadar cesaret edemez, bak ben her zaman şunu söylüyorum sen diyorsun ki ben kimseyi takip etmiyorum kimseyle muhatap olmuyorum mesaj kutum kapalı peki şimdi sana kim ne yapabilir sen izin vermiyorsun sen izin vermedikten sonra kimse sana bir halt yapamaz ama burada birçok kadın buna izin veriyor erkeklerin bir çoğu da her kadına aynısını yapar diye düşünüyorum yani yine kadına kötülük yapan kadın oluyor.
Bu sçıdan düşünmedim haklısın…
Aynen ben de onu söylüyorum zaten sen bu fırsatı verip de ondan sonra şikayet etmek saçma engelleme hakkı var mesaj kutusunu kapatma hakkı var profilini gizleme hakkı var yani öyle olduktan sonra şikayet etmek gereksiz
Evet exim inşallah bir daha kalkmazda adanan Oktar gibi elini ayağını sokarsın dedi.
Bağırsakların dışa vursun dese daha ii olur gibiymiş ajdjsjxhshxhshs
Nahxhshxhsuchd doğru kötü bir beddua kim dediyse merhamet sıfır yani o adamın adını duyuncada benim kan çrkiliyor pis köpek neyse
oo sabriye hanım ufukta düğün mü var yoksa
Öyle bir şey görünüyor gibi teovoski
Aldik
"Lanet kedi def ol" aldım ben 🥺
Terbiyesiz skdjsj
Aldım
Almadım aq
Alemsin 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?