Allah Erdoğan'ı bize tekrar nasip etti ne kadar şükür etsek az
Sizin duygulariniz neler?

Allah Erdoğan'ı bize tekrar nasip etti ne kadar şükür etsek az
Sizin duygulariniz neler?

KK kazandığında sabaha kadar alkol ve eğlence tertip edeceğiz diyen seçmen ile , Erdoğan kazanınca şükür namazı kılacağız seçmen bir olur mu. Seçimi kaybetti diye küfür eden, zil zurna sarhoş olan seçmen ile , Erdoğan kazandı diye Allaha şükür namazı kılan seçmen bir olur mu. Erdoğan iyi ya da kötü o beni ilgilendirmiyor. Allah Hayırlı olan kimse onu verdi başımıza. ya da tam tersi günahlarımızın bedeli ödetmek için verdi. Bunu süreç işleyecek.
Hayir. Asgari ücretle çalışan biri hiç para harcamadan 177 Ay da (15 yıl) sadece 1 ev alabiliyor. Gene Asgari ücretli biri hiç para harcamadan 59 Ayda (5 yıl) sadece 1 araba alınıyor. Sizin yüzünüzden
@MuratS0 cahilsin. Bedava olmasa bile bu kadar yüksek enflasyon olmazdı. Enflasyonu bir tarafa bırak. 1 araba alıyorsun, 3 tane de devlete armağan ediyorsun. Rezillik diz boyu. Vergilerle halka geçirmece yapıyorlar
Cevap
17Cevap
Kıldık hamd olsun.
Tevazuyla, samimiyet ve gayretle Erdoğan Türkiye❤️
Şükredecek bir şey yok. Karşısına saçma sapan bir insanı rakip koyarlarsa böyle olur. Beklenen son zaten buydu
Olmayan Allah'ınız değil Cahilliğiniz Sayesinde düzeltelim de...
allaha kurban ol pis ateist
Yook kılmadım. Kadına seçim şarkısı yaptırıp bunca yıl torpile izin veren bir şahıs için namaz kılmam
Ben kimseye şükretmem minnet de etmem kendi işimi kendim görürüm. Tek sevdiğim liderim de Kemal Atatürk'tür.
ben ağlaya ağlaya bir hal oldum millet şükür namazı kılıyor vaybe
iyi olmuş sevindim ağlamanıza
bizim davamız para değil ki vatan millet sakarya ve islam bizim davamız akpliler olarak
evet sizin gibi satılık değiliz paracı değiliz bize islam ve türk bayrağı ve vatan lazım size para lazım sadece iyi günler
Kilisede ekmek şarap ayini yaptık reis sağolsun kiliseleri yeniledi ibadete açtı yakında pazar günleri Ayasofyadada ayin yapacagiz reisimiz çok yaşasin
Bildiğimiz sonuçları vodka içerek izledik yavrum
Şu duayi da bana da yaparmisin lutfen borclarim cok ve kapatamiyorum bobregimi satacagim yoksa
Şükür et et iyi dir şükür etmek Allah ah ettirmesin
tipe sıfata bak awk nasıl katlanıcam ben buna tekrar ya
Allah derken sen bir kalbine sor tamammi cagiliye devri tekrar surf etmiş zaten dunya da
Sığınmacılar kılsın o namazı bence niyle önüne gekeni alan başka bir ülke yoktur
1 dolar 20 tl oldugu icin sukur namazi kilacak degilim.
@MuratS0 Adam kazandı
Sabah namazi değilmiydi o
Milletin yarasına tuz basmış gibi oldun
Bu adamı neden bu kadar çok seviyorsunuz
Çünkü bizi biz yaptı asrın lideri
Ama puta tapar gibi yüceltiyorsunuz adamı mantıklı tutarlı yanlarını anlatsan tamam ama bunlar tutarsız kelimeler
İslâm halifesi, müslüman halkın umudu zalimin kabusu, Somut örnek mi istiyorsunuz? Erdoğan öncesi Kimsenin evinde bilgisayar yokken şimdi tabletleri beğenmiyoruz
Erdoğan'dan önce ölülerimizi yıkamaya gasilhane yoktu acil servis yoktu hastane yoktu ve bunların yanında o hastayı hastaneye yetiştirecek yeterli sayıda ambulans yoktu ambulansı buldun o hastayı zamanında yetiştirecek yol köprü yoktu.
Sokaklar güvenli değildi adım başı önümüz kesiliyordu kadınlarımız akşam 8 den sonra sokağa çıkamıyordu ülke tinerci ve eşkıya istilası altındaydı...
Yüce Erdoğan'dan önce kadının adı yoktu tesettürlüler devlet binalarında görev yapamıyor üniversitelere alınmıyordu Ablam bu mağdurlardan birisi.
Kısaca Erdoğan herkese eşit hak ve özgürlükler getirdi biz kadınlara insan olduğunu hatırlattı anlayacağın bizi baştan yarattı
Yaptıkları için onu tebrik ederim yanlışlarını gözardı ediyorsun ve 'yüce' sıfatını elbetteki haketmiyor
hayır kılmadım
yatsıyı kılmayı tercih ettim
Şaka mısınız siz ya 😂
Ben kılmadim yarına bıraktım
Çık düşüncesizsizsiniz beter olursunuz umarım
Neden öyle söyledin kardeş?
Ekonomi berbat bir durum zor geçiniyoruz kim bilir ilerde kıtlık olur
Göz göre veriyorlar bu durumlar görüpte
Gözleri görmüyor emin ol bizim gördüğümüz hiç bir şeyi görmüyorlar onlar bir şeyin farkında değil kardeş..
Hayır
Dolar aldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?