Aile & Toplum 18 kızlara taş çıkaran biri olarak 18 lik kızların bana abla demesi şaka mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Şaka miiiiiiggggg 😁? Güncellemeler+1 yıl 33 yaşında yim gencolarr 18 kızlara taş çıkaran biri olarak 18 lik kızların bana abla demesi şaka mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. şaka evet 0 0 Yorumla
Kovboy_35 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 59% +1 yıl Demekki taşların dökülmeye başlamış. Dikkat et bugün abla derler yarın teyze. Sen kendini hazırla bence 0 0 Yorumla
lronHide Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 501 cevap paylaştı. ... 0 0 Yorumla
Alparslan52 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ellerinden öperim teyzem benim. Saygılar ninecim 😂😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Gerçi görsen teyze dediğine pişman olursun da neyse öyle olsun Yorumla Alparslan52 +1 yıl 18 ler dururken 30 lara bakmıyoz be ninecim benimmm Yorumla Alparslan52 +1 yıl Güzel ninemm benimmm Yorumla Soran +1 yıl Ninen gurban Yorumla
Boğaalfa Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Kırka merdiven dayanmışsın evlensen 18 kızın olurdu yani 0 0 Yorumla
Linalizzz Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Emin ol kıskanıyorlar bu durumu bende çok yaşadım:) 0 0 Yorumla
senyoksunki Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Böyle kuru kuru sallamak kolay tabi. Bi foto koy da görelim bakalım ne kadar taş çıkardığını 0 0 Yorumla
thefurkanbey4300 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Sen bide profil açık olsaydı görürdün mesajları shha 0 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. 18 ler çocuk bence. Senin yaş aralığındakiler daha güzeldir 0 0 Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. abla bana da amca diyemiyorlar , içlerinden gelmiyor. 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Belki de sadece taş çıkardığını düşünüyorsundur fdsf 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 896 cevap paylaştı. Tabi tabi öyledir. Resmini koysaydin buna biz karar versileydik ya aşko 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 🤣 İşte asrın hatası 🤣 bide profil açık olsa şenlik vardı 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana yine abla diyorlar bana amca dayı diyorlar 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Bence onlardan yakışıklı olduğun için seni kiskaniyorlardir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende öyle düşünüyorum 😀 ama geçen biri Geldi çocuk yaşımı sordu oo abi çok iyisin ama diyor bir korktum erkekten de iltifat almak hoş değil Yorumla
Kıvanc3435 Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Tecrubeli ve genc görünümlü başkaaa ne isteyebilirdmmki keske bi tanışsaydk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazık sana...Daha cinsel ilişkim olmadı anadan üryan temizim.. Yorumla Kıvanc3435 +1 yıl O da cok iyi cok sansli evlenceginiz kisi Yorumla
merru Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. 18 de sende oylesindir ama her yaşın güzelliği vardır tabi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Böbrek taşı mı diye kötü bir espri yapacağım yüksek müsadenle. 😂 0 0 Yorumla
1lknur_ Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Yaşın geçmiş gitmiş kıskanma 18 yasındaki kızları teyze 1 6 Yorumla Alparslan52 +1 yıl Kıskanma ablamızı Yorumla Alparslan52 +1 yıl Kıskanç karıı ağla 😂😂😂 Yorumla Alparslan52 +1 yıl Sen önce konuşmayı gören k. pek seni. Senin gibi ağzı bozuk kızları gördükçe kadınlardan soğuyorum yemin ederim. Küfür falan sen hayırdır. Seni yetiştirmeyi beceremeyen o ailenin ağzına tüküreyim ben. Karaktersiz pislik seni Yorumla Alparslan52 +1 yıl Defol git şimdi yazma tek kelime ezik Yorumla Alparslan52 +1 yıl O kadar basit birisin ki anlatamam Yorumla Soran +1 yıl Ne oluyor gençler sakin olun Yorumla
kalp-komutanı Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aplaaagg naber 😂 0 3 Yorumla kalp-komutanı +1 yıl Ben guzele guzel demem bana gostermedikce :)) Yorumla Soran +1 yıl Göstermek yok sonra aşık olunuyonuz Yorumla kalp-komutanı +1 yıl Ahahahhahh bnden aldigini bana satma guzelim 😂 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Taş mısın mübarek 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Abla neyin kafasını yaşıyorsun 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. 😂😂😂😂ne desinler peki abla 0 0 Yorumla
осаменост Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 100% +1 yıl Şaka değil gerçek hep yanlış bakıyorlar ondann 0 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı. Çok yalın bir gerçek ablası. 0 0 Yorumla
ynkmert Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 747 cevap paylaştı. Ayollll kız şakamısın sen ya fıstık gibisin cıks 0 0 Yorumla
Alfamsı_Tuçiş Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl He kesin taş çıkarırsin 0 2 Yorumla Alparslan52 +1 yıl Kıskanma ablamızı Yorumla Alparslan52 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Doğru ne dicekti ki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İsmimle hitap edilmesi tabiki Yorumla m MarllboroRed +1 yıl İstersen 18bgoster 33 isen sana 30 yaşındaki biri bile abla diyebilir Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sen jac yasindasin 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı. Sen kacsinkiiiik 0 0 Yorumla
boşbiri12 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl ablaaa :D 0 1 Yorumla Alparslan52 +1 yıl Kıskanma ablamızı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl burcun ne? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Yengeç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kıskanc mısın? Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğim kişiyi kıskanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl konuskan bırı mısın pekı Yorumla Soran +1 yıl Çok konuşmam ama sohbetime nail olan benden vazgeçmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl soguk bırı mısınde Yorumla Soran +1 yıl Hayır tatlı neşeli biriyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pekı konusalımmı uzunca artık Yorumla Soran +1 yıl Nerdensin nerde yaşıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben ank ya sen Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,3b cevap paylaştı. Niye ki knk 🥴 0 0 Yorumla
terapistt_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl yaşın kaçki 0 1 Yorumla terapistt_ +1 yıl 33 mü kesin tanışalım maşllah :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaç yaşındasınnn 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 33.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Woaaa ablaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görmek isterdşm bu arada… Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
şaka evet
Demekki taşların dökülmeye başlamış. Dikkat et bugün abla derler yarın teyze. Sen kendini hazırla bence
...
Ellerinden öperim teyzem benim. Saygılar ninecim 😂😂😂
Gerçi görsen teyze dediğine pişman olursun da neyse öyle olsun
18 ler dururken 30 lara bakmıyoz be ninecim benimmm
Güzel ninemm benimmm
Ninen gurban
Kırka merdiven dayanmışsın evlensen 18 kızın olurdu yani
Emin ol kıskanıyorlar bu durumu bende çok yaşadım:)
Böyle kuru kuru sallamak kolay tabi. Bi foto koy da görelim bakalım ne kadar taş çıkardığını
Sen bide profil açık olsaydı görürdün mesajları shha
18 ler çocuk bence. Senin yaş aralığındakiler daha güzeldir
abla bana da amca diyemiyorlar , içlerinden gelmiyor.
Belki de sadece taş çıkardığını düşünüyorsundur fdsf
Tabi tabi öyledir. Resmini koysaydin buna biz karar versileydik ya aşko
🤣 İşte asrın hatası 🤣 bide profil açık olsa şenlik vardı
Sana yine abla diyorlar bana amca dayı diyorlar 🤣
Bence onlardan yakışıklı olduğun için seni kiskaniyorlardir
Bende öyle düşünüyorum 😀 ama geçen biri Geldi çocuk yaşımı sordu oo abi çok iyisin ama diyor bir korktum erkekten de iltifat almak hoş değil
Tecrubeli ve genc görünümlü başkaaa ne isteyebilirdmmki keske bi tanışsaydk
Yazık sana...
Daha cinsel ilişkim olmadı anadan üryan temizim..
O da cok iyi cok sansli evlenceginiz kisi
18 de sende oylesindir ama her yaşın güzelliği vardır tabi
Böbrek taşı mı diye kötü bir espri yapacağım yüksek müsadenle. 😂
Yaşın geçmiş gitmiş kıskanma 18 yasındaki kızları teyze
Kıskanma ablamızı
Kıskanç karıı ağla 😂😂😂
Sen önce konuşmayı gören k. pek seni. Senin gibi ağzı bozuk kızları gördükçe kadınlardan soğuyorum yemin ederim. Küfür falan sen hayırdır. Seni yetiştirmeyi beceremeyen o ailenin ağzına tüküreyim ben. Karaktersiz pislik seni
Defol git şimdi yazma tek kelime ezik
O kadar basit birisin ki anlatamam
Ne oluyor gençler sakin olun
Aplaaagg naber 😂
Ben guzele guzel demem bana gostermedikce :))
Göstermek yok sonra aşık olunuyonuz
Ahahahhahh bnden aldigini bana satma guzelim 😂
İyi ne yapalım
Taş mısın mübarek
teyze ne diyorsun ya
Abla neyin kafasını yaşıyorsun
Görek bakak hadi göster
Ben teyze diyerek sana sok yasatirim
milfler her zaman daha iyi
😂😂😂😂ne desinler peki abla
Dayı demiyorlar ona sükür
Şaka değil abla
Şaka değil gerçek hep yanlış bakıyorlar ondann
Çok yalın bir gerçek ablası.
Yaslanmissin artık sggs
Ayollll kız şakamısın sen ya fıstık gibisin cıks
He kesin taş çıkarırsin
Kıskanma ablamızı
🤣🤣🤣
Taşı nasıl çıkardığın onemli 😂
Tas cikariyosindur kesin😂
29 um bana da abi diyorlar aman tanrım
Of milfsin yani görmek isterdim bebek 🫢
Ne bu ego hayırdır sen kimsin
bakalım gönder
Okadwr iddalisin yani insan merqk ediyo
Doğru ne dicekti ki
İsmimle hitap edilmesi tabiki
İstersen 18bgoster 33 isen sana 30 yaşındaki biri bile abla diyebilir
Şakaymış
Taş değil o mermerdir
Sen jac yasindasin
Sen kacsinkiiiik
Yaştan dolayı normal
Yaşını kabul et teyze olucaksin yakında.
ablaaa :D
Kıskanma ablamızı
Kesin kömür karasıdır
Sakaa
burcun ne?
Yengeç
kıskanc mısın?
Sevdiğim kişiyi kıskanırım
konuskan bırı mısın pekı
Çok konuşmam ama sohbetime nail olan benden vazgeçmiyor
soguk bırı mısınde
Hayır tatlı neşeli biriyim