Kız kardeşim sürekli bana verdiği parayı yüzüme vuruyor?

Arkadaşlar merhabalar benim ablam asgari ücretten fazla kazanıyor ve ailemle bizle kalıyor kira derdi vs hiç yok 30.000 den fazla kazanıyor hatta. Evin marketi doğalgazını suyunu vs çoğu şeyi o ödüyor bana da 1000 veriyor bazen harçlık olarak ya da ihtiyacım olduğunda 500 filan atıyor hesabıma ve benim bir sağlık sorunum var onun içinde 35.000 verilmesi gerekiyordu o da 5000 5000 taksit şeklinde ödüyor ama her defasında her tartışma yüzüme vuruyor ben senin masraflarını ödüyorum ben sana para veriyorum bir çikolata alıyor onu dahi yüzüme vuruyor bakalım bir daha yiyebilecek misin diyor ve ben kpss ye hazırlanıyorum gelirim yok zaten stresli maddi manevi yorucu bir dönem geçiriyorum bana sürekli nankörsün vs diyor bende ona bazen manevi açıdan dahi olsa yardımcı oluyorum bende bazen birşeyler istiyor veriyorum ona o yüzüme vurunca bende onun yüzüne vuruyorum bana diyor ki senin bana verdiklerinden 1000 tane alırım. Sana verdiğim paraları senelerce çalışsanda ödeyemezsin diyor bende o öyle konuşunca saygım yok onu kardeş yerine bile koymuyorum sizce burada ben mi haksızım

Kız kardeşim sürekli bana verdiği parayı yüzüme vuruyor?