Ablam devamli parami çalıyor artik dayanamiyorum ne yapmaliyim?

Ablamla ailemizden ayri beraber gurbette ayni evde yasiyoruz evin butun masrafini ben yapiyorum ustune ablamin butun kiyafet ve gezme tozma harcamalarini ben yapiyorum kendisi bir kurus harcamiyor , ikimiz de çalışıyoruz ablamin maasi ustelik benden fazla, birikimi falan da çok, bir evi varken krediyle ikinciyi aldi yuksek kira geliri de var ama devamli benim parami caliyor. Disarda harcama yaparken dibimden ayrilmiyor kart sifrelerimi öğreniyor ben de alisveris sirasinda milletten utandigim icin onu orada pos cihazinin dibinden kovamiyorum arsizlik yapiyor sifrelerimi öğreniyor yemin ediyor artik yapmiycam diyor ama sonra yine maaşımi benden habersiz cekip kendi borclarina yatiriyor yetmiyor mesai parami benden habersiz cekiyor. Bankayi telefonla arayip hesabimdaki parayi öğreniyor. Kredi kartimdan benden habersiz yüklü harcamalar yapiyor. Sifremi değiştiriyorum ama ilerde tekrar mutlaka öğreniyor. Devamlı bütün dikkati benim paramda. Mutahite verdiği senetin günü geliyor agliyor ayaklarima kapaniyor param yok diyor yeni aldigim eve haciz gelir diyor yalvariyor birikimlerimi borc veriyorum odeyecegim soz verdigim gunde diyor kurana el basiyor ama ödemiyor hatta benim parami ödemeyip faize yatiriyor. Parami ver deyince param yok deyip canimi mi alacaksın diyor ben de cildirip dövüyorum bu sayede parami biraz kurtariyorum. Ama benzer olaylar tekrar ediyor. Ayri eve cikayim dedim sirf gitmeyim diye bana iftiralar atti ailemi akrabalari arayip sevgilisinde kaliyor simdi de yanumdan tasiniyor diye iftira atti öz ablam namusuma iftira atip ayri eve cikmami engelledi ailem izin vermedi akrabalarima rezil oldum. ben sevgilimin evine daha ayak basmis degilim. En ufak bir iliskimiz olmadi. Ama ablam bana bu rezilligi itham ediyor iftira atiyor eve gelmedi mudahale edin diye ortaligi birbirine katiyor. Benden ellerini cekmiyor.
Delirmek uzereyim artik delirmek uzereyim siz olsaniz bu abla denen pislige ne yapmaliyim?
Ablam devamli parami çalıyor artik dayanamiyorum ne yapmaliyim?