İş yerinde vücudumu izleyip duran evli barklı bi herif var.
Ben o baktığı anlarda kçımı başımı kapatmaya çalıştıkça o halime gülüyor yüzsüz yüzsüz.
Ters bakıyorum ona da gülüyor. Hep bunu yapıyor. Anlamıyom bu ne cesaret?
İş yerinde vücudumu izleyip duran evli barklı bi herif var.
Ben o baktığı anlarda kçımı başımı kapatmaya çalıştıkça o halime gülüyor yüzsüz yüzsüz.
Ters bakıyorum ona da gülüyor. Hep bunu yapıyor. Anlamıyom bu ne cesaret?
Baze hayvanlara haddini bildirmek için sert bakmak yetmez milletin içinde azarlaki rezil olsun bak bidaha bakabilecek mi bakarsada milletin dikkatini cektigi içinse gözleri onu takipte olucak
Yapıcam
Aynen yap yoksa yapmassan yüz bulduğunu sanicak sert tepki ver bağır cagi
Ne ölüm gözün hep üstümüzde oramiz buramiz açılsın didiye sotayatmis sapilar gibi bizi dikizliyon
Amacın ne lan rahat çalışıp işimize bakamoycazmi diye bagir
Bak bidaha gectigin yoldan bile gecmez
Cevap
8Cevap
Sendeki korkaklığın sebebi ne asıl yüzüne vurup ağzının payını verip herkesn önünde itin popon sokamadın mı adamı
Bilmiyorum çok ürkek pasif biriyim:(
Ürkek olma sen kendini savunmazsan kimse seni savunmaz bu hayatta unutma yanlızsın onun için kimsenin elinden tumasınıda bekleme küçük çocuk değilsin artık
Ya tacize uğradım onun etkisi çok. Psikolojim aşırı bozuldu. Bi sabit kalamıyorum. Yemin ederim çok kötüyüm napsam olmuyo.
Olacak örnek sen en büyük yalnızlığı yaşamışsın zaten tacize uğrarken savaşmayı orada öğrenmiş olman lazım ikinciye izin verme böyle yüzsüzler cevap vermezsen ikinci tacizde kaçınılmaz olur
Senin iyiliğin için diyorum
Babam etti ya. Beni güçsüz bıraktı. Yıllarca savaştım. Sonra psikolojim bozulmaya başladı. Güçsüzleştim.
Şimdi yapamıyorum yapmam lazım.
En yakınındaki kişi bunu yapabiliyorsa seni tanımayan elin yabancısı neler neler yapar
Biliyorum da, psikolojim çok iyi değil. Algım birden bozuluyor. İlaçta kullanıyorum. Ruh halim dakikada değişiyor birden güçsüz hissediyorum
Hep kaybedersin böyle ama güçlü görün başka bir karaktere bürün yoksa bu halin çok kötü
İşyeri tacizi, yasamayan kadın yoktur nerdeyse, bazıları gozle bazıları sözel bazıları daha da ileri temasla
Ters konuşacaksin veya abin falan varsa tanıdık biri cagircan dovdurcen veya işten ayrilican
Üstüm yaa. Aslında iş yerinden de değil. İnanmazsınız diye yazmadım. Üni. hocam.
Dersten bırakmaya çalışıyor
Farketmiyor kardeşim istiyorsa başbakan olsun rahatsız oluyorsan yapmayacak haddini bilecek yani
Ama bırakır kesin ya. Nasıl geçicem
Notlarını falan yüksek tutarsın mecbur geçirecek yoksa şikayet edersin okul yönetimine
Cesaretlik bir şey yok, kendini kanıtlamaya çalışıyor.
Kanıtlama derken
Sana seni silkmek istiyorum demeye çalışıyor
Git üstlerine şikayet et
Sen işine baksana diye laf soksana
Terbiyesiz ahlaksız türk erkekleri
Haddini bildir sende
Şikayet et
Nasıl izliyor seni giyinirken giyinme o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?