Daha önce konuştum yaşıtları ile veya 3 5 yaş büyükler ile normal olduğunu ama yaşça çok büyük insanlarla sevgili flört olmadı yanlış dedim yine aynı ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Daha önce çok konuştum neymiş büyük kişilerle çok iyi anlaşıyormus onlar sevgiyi daha iyi veriyormuş böyle bir saçmalık olur mu?
Kendinden yaşça büyük kişilerle sevgili olan kardeşimi artık nasıl uyarabilirim?
Bide konustugu cocuk arkadasina sevgili bul demiş sacmalik sevisesine bakar misin adam kac yasinda 20 küsür ben 18 yeminle deli hastanesine yaticam temiz sıyiricak rahat enazindan ordakilerle kafam uyusur illallah ettim
Zaten demis de arkadasim yani benim kabul etmicemi bildigi icin kiz demis o cocuga kendi yaşıtlarından bulsun yok benim arkadasim 17 18 seviyor yeminle sıra dayagina cekicem artik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Uyarma boş ver anlar birgun ne halt yedigini gina geldi valla ya bendede var öyle bir dert
Nasıl sende öyle bir dert var kim nedir anlat bakım
Benim arkadaşim dilimde tuy bitti birak sevme demekten enson dovucem o olcak
Ahaha kaç yaşında kız ve erkek ki?
Valla akillinmaz ki çağın sorunu bu
Bide konustugu cocuk arkadasina sevgili bul demiş sacmalik sevisesine bakar misin adam kac yasinda 20 küsür ben 18 yeminle deli hastanesine yaticam temiz sıyiricak rahat enazindan ordakilerle kafam uyusur illallah ettim
Kiz ayni yaştayiz erkekte 20 küsür
Senin kimden yana sorunun var
Oha birde sevgili mi bul demiş hem kızla takıl hem başka sevgili bul kız bilmiyor mu ki
Benim kardeşimle sorun kız küçük çocuk benden büyük düşün
Zaten demis de arkadasim yani benim kabul etmicemi bildigi icin kiz demis o cocuga kendi yaşıtlarından bulsun yok benim arkadasim 17 18 seviyor yeminle sıra dayagina cekicem artik
Sal gitsin ama dikkat et o gibiler yatak mevzusunu cok asiri istiyor birak ama dikkat et genede
Hım anladım bunları özelden konuşalım mı? Daha uygun olur bence istersen istek atayım yazarsın
Bi derdin varsa yaz bilebilecegim birseyse söylerim
İstek attım ismim erde... Yazarsan sevinirim
Attın mı
Hihi attım erde... Nickim
Kabul ettim bu arada
Gördüm de ben yazamıyorum sen yazarsın diye bekliyorum
Seninde acik değil
Sen yazabilirsin takip ediyorum ya
Psikolojik olabilr uzmana danış götür
Daha önce çok konuştum neymiş büyük kişilerle çok iyi anlaşıyormus onlar sevgiyi daha iyi veriyormuş
Gitmez ki kafasına buyruk biri birazcık
O zmn uğraşma bırak ne hali varsa görsün
Zarar görsün istemiyorum abisi olaraktan birde başımız da baba yok 3 kadın var ve dikkat ediyorum haliyle bir şey olsa ben sorumluyum
Benim abim ona bile izin vermez sen nasil abisin
Ben izin veriyorum mu dedim kafasına buyruk dik kafalı ben onunla abi gibi konuşmasam dik konuşsam eminim hatalsr yapar