Kaderim neden böyle benim kimin ahını aldım acaba 😔?

Hep burada ailevi meseleri açıyorum anlatacak kimsemde yok siz dinleyin beni çok yoruldum küçük. yasda evlendigim için sorumluluk yanlis insanla evlendim için okadar pişmanım eşim beni mutlu etmiyor ne evde ne yatak da edemiyor da neyse bugün tartistik hastayım dedi ve dükkana gitmedi akşama kadar uyudu etli kabak yaptım. yemek oruç değildim uyuyordu çağırdım eşimi gel yiyecekten kalmaz dedim yok ben yemiycen dedi bende yedim azda oğlana ayırdım bunla uyandı annem. bizde kalcakdi evi ilaclandi uyandırdım bunu oğlan bezi ile ekmek bitmiş git al dedi bende tamam sende mutfak topla dedim toplamadi neyse onu topladım kendine yumurta kırmış çay yaptığım yemeği koymuş bende dedimki kalk onu yedikden sonra topla bu annemin yanına erkeklik taşladı bende b. k ye dedim gözüm dışarı kayıyor bana erkeklik yapacak adam çok kapıda vs ağzıma ne geliyorsa saydım iyi oldu eve yardımı yok çocuğu çok ilgili değil eh isde sana ne gerek var dedim s. kt. r ol git evden dedim baktım polis aradim üstüme yürüyecek vurdum bunun skne kadın sığınma gidecektim annem yarin aç boşanma davası dedi bana acacam arkadaş lar artık yoruldum mutsuzum bu evde her şey para değil sevgi yok saygı kalmadı yürümüyor mutlu edemiyor sürekli hakreret küfür bunaldım artık kim böyle cekmek istesinki sırf çocuk için sustum ama yok artık susmuycam daha çok konusucam

Kaderim neden böyle benim kimin ahını aldım acaba 😔?