Alanlar yazsın almayanlar değil
Kuzenim ve arkadaşımla aynı okuldaydık onlar sabahçıydı ben öğlenci sınıflarda arama yapılıyor diye uyarmışlardı o gün şansıma evde de balık yapmıştı annem laf arasında dolapta çok az hamsi kaldı deyince o an aklıma sinsi bir şaka geldi neyse ertesi orta boy bir hamsiyi önce peçeteye sonra küçük bir poşete sarıp montumun cebine koydum sınıfa girdik ilk ders beden bana zorbalık yapan kız arkadaşlarıyla aşağıya inince sınıfta tek kalan ben hızlıca cebimdeki suç aletini kızın çantasının dibine yerleştirip dışarı çıktım iki ders boyunca çantasındaki balığı fark etmedi sonra dersin ortasında iki hoca geldi sınıfa hepimizi tahtaya kaldırıp tek tek çantalarımıza baktılar sıra o kızın çantasına geldi hoca eline açtı baktı bu kimin çantası diye sordu sınıftakiler de kızın ismini verdi herkes bir balığa birde kıza bakıyordu bende uyum sağlamak için onlar gibi yapıyordum sonra kızı aldı hoca çıktılar sınıftan bir şeyler oldu arada bizim hocada bizi sorguya çekti ben arkadaşlarından biri eşek şakası yapmıştır diye geçiştirmeye çalıştım ama kız benim yaptığımı anlamış tehdit etmeye kalktı tabii ben de altta kalır mıyım bende onu tehdit etmiştim sonra konu kapandı gitti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer