AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
aldatma neyin kafası ya? ne alaka yani
küfür etti diye ayrılırsın, aldatıyorsan o küfürü sineye çekip hesapta aklınca aldatarak intikam almış olduğunu sanıyorsun
İntikamını almış oluyor mu peki gerçekten?
Aldatmaya kılıf mı aranıyor bu ne lan 😃 küfürler ederse tekmeyi basar yolumu ayırırım
Ama o da eskiden konuştuğu kişiyi anlatmıştı bana sinirimden söyledim çok sinirlendim o kızı savundu bana karşı beni savunmadı bana hayırdır dedi çok sinirlendim küfrettim
Aileye küfreden sevgiliyi aldatarak cezalandırmak da kaçıncı seviyeymiş
Aileye küfür değilde yaptığı aykırı bir şey için küfür diyelim yaptığı yani söylediği çok kötü bir şeydi ama küfürde ondan sonra söylenen bir şey ondan sonra da aldatılma var
Şeyi merak ediyorum bu olayın hıncını aldatıığında aldın mı rahatladın mı yani
Ben aldatmadım o beni aldattı
Bunu merak ediyorsan gidip ona sormalısın ben sadece o eskiden konuştuğu kızı bana karşı savunduğu onu anlattığı bana hayırdır deyip üzerime geldiği için ona küfreden ama onun ne kadar ailevi değer dediği küfrün ailevi değerle bile alakalı olmadığı ama aynı zamanda küfür söylediğim için pişman olan çünkü bana yakışmamıştı ama beni aldattığı zaman daha ağırını söylerdim diyen kişiyim yani o da beni aldatan taraf oluyor bana değil bu yüzden git karşıdakine sor ben mağdurum beni aldatan o onun yüzünden psikiyatriye gidicem bugün zaten o kadar çok anımız var ki hala canım çok yanıyor
Zaten bana beni aldattığı kızlar onun söyledikleri konuşmanın fotoğrafını attı çok özledim yazmış birine güya ona küfrettim diye benim için benim böyle bir sevgilim hiç olmadı yazmış ilk aldattığı kızı reddetmişti yapmadım diye ikincisinde aradı o bana küfretti
O da sırf kıza küfrettim diye
Pardon yanlış yazdım sonuncuyu kıza ulaştım diye o bana küfretti
Anladım ben konuyu yanlış anlamışım ben sen onu aldattın gibi anladım
Hayır canım ne ilgisi var. Aldatası varmış da bunu bahane etmiş bence her kimse bu kişi.
Sevgilimi aldatacak kadar karakter şeref yoksunu değilim. Aldatmak yerine ondan ayrılmayı tercih ederim
Ayrılırım ne alaka aldatmak
Bu enflasyon var sevgilinizi aldatır mısınız gibi bir soru
faız oranları da etkılı
Bence soru yanlis sanki tam ifade edemedin konusmak iatersen yazabilirsin
Açıkladıklarımdan okuyabilirsiniz
Okudum ondan dedim sirf kufurvar diye aldatmak bu bi mantik degil
Aldatinca o küfürleri doğrulamış olmayacak misin? Bu nasıl bir düşünce. Anlamadım
Ben küfrettim ama ailesine veya ailevi değerlerine değil o da beni aldattı
O bahane arıyormus. Aldatmak için bir sebep değil.
Çok ki küfür koydu kendisine. Ettiğin küfürü saba yedirsib.
Ne küfrettin ki öyle
O… c… dedim ama onun yaptığına sinirimden dedim eskiden konuştuğu kızı bana anlatmıştı ama her ihtimale karşı beni aldatmadı doğru değil bence ben onun ailesine veya ailevi değerine küfretmek için değil ona söyledim sadece o kelimeyi zaten o söylediğim ailevi değerlere girmiyor ki değil mi herkes herkese söylüyor zaten
Aldatmam ama iyi bir ağzına tükürürüm
O da eskiden konuştuğu kızı anlatıp onu savunmasaydı bana karşı o zaman bende sinirlenip küfretmezdim
aldatıp basarım tekmeyi
Direkt ayrılırım aldatmak bana ters
hayir altamanin sebep bahanesi olmaz
Bence de
yasadin mi bu durumu
Evet yaşadım yazdıklarımda belirttiğim gibi o kızı bana karşı savunduğu için o kıza söz söyletmediği bana hayırdır dediği için sinirlendim küfrettim ama ailevi değerine değil ben ona küfretmiştim o da gitti aldattı bende ondan ayrıldım ona hakkımı da helal etmedim çünkü ben ona çok değer vermiştim onun için bir sürü şey yaptım o da ayrıldıktan sonra aldatması yetmezmiş gibi bana öyle ağır bir küfür etti ki o küfürü ben haketmemiştim
nedir merak ettim ama inatci birisn yazmazsin mjdimj
Ne alaka kiyafetini begenmedi diyede aldat
Aldatmak için bahane tamamen
Aldatmak ne ayrıl gitsin
Niye aldatayım basar kıçına tekmeyi ayrılırım
Bu nasıl bahanedir ya
Canını yakmak istiyorsun onu aldatarak galiba.
O beni aldattı şu yorumları biraz okusanız benim aslında ne demek istediğimi anlarsınız
Okumadım yorumları
Edemez
gozunu acilde acar
Sepetle
Aldatmam. Ayrılırım
Ayrılırım
yol veriririm.
ayrılırsın olur biter ne dedi?
Kiminle yapacaksin
Yapmadım yaşadım aldatıldım ama ben onun ailesine ya da ailevi değerlerine değil kendisine küfretmiştim o benim ailevi değerlerime küfrediyorsun dedi konunun aslında ailevi değerle alakası yok o bana benim sinirlenebileceğim bir şey yaptı yani eski konuştuğu kızı anlattı ama ben yine de pişman oldum küfrettim diye ondan sonra da beni aldattı
Sem de bırak gitti her defasinda bunu mu yapacak
Sen aldatan mısın
Aldatılan 😔
Ailevi değer ne
Ona küfrettim aslında ailevi değer diyen oydu
O da bana eskiden konuştuğu kişiyi anlatmıştı ama boşa küfretmedim yani
Aldatma için bahane bulmuş
Aldattığını nasıl öğrendin
Takipçileri azdı zaten kızlar bana konuşmalarını attı
Yatağa atmış mı konuşma mı sadece
ayrıl