4 sene oldu ama 2 senesi çok zor geçti yorulduk ikimizde ne yapmamız gerekiyor bilemedim sizce?

4 senelik ilişkimde 2 senesi çok zor geçti ailesi normalde beni çok severler ama kardeşleri zorluk çıkardı birisi kaçtı bizim istememiz olacakken kaldı sonra ikizide beni ilk evlendir dedi derken uzadıda uzadı ilk evlenecen diye biraz sorumsuz ve borçları olan biriydi oda öyle deyip uzadı derken tam olacak dedik bu seferde dedeleri öldü sonra yine olacak derken bu seferde baba ameliyat oldu 7 ay felan hastanede yattı benim sevdigim çocuk birini getirmek için cok ugraştı ama bitürlü olmadı babada hastanede gelmedi sonra çok zorlandık bu arada annem biliyprdu babamda duydu geleceklerdi kaldı için ögrenmiş oldu sonrada benim sevdigim çocuk hasta oldu kalkamıcak kadar kötü ve hastaneyede gidemiyordu sonra bi sapık bi kız vardı sevdigim çocugu seviyormuştu bizde dadandı erkeklerin yaptı seyleri yapıyordu bayılma taklidine kadar işyerimizde çalışmaya geldi rahatsız etmek için cocugumuz var felan bile dedi 1 sene boyunda sevdigim cocugu hastaneye götürmekle ugraştım ama kız o kadar eli uzanıyorduki telefonuna kadar giriyor e devletini hacklemişti enabızdanda aldıgım bütün hastane randevularını iptal ediyprdu bitürlü gidemedik iyileşemedide ileriyi göremiyorum hastaneye gidememekte. O kız yüzünden aile sorumsuz bi işi halledemediler ama oglan gercekten çok seviyor ama yorulduk ileride göremiyorum yıprandım evlenebilecekmiyiz onu bile bilmiyorum birliktrykende iyi degiliz konuşamıyoruz iyi olmadıgı için bası dönüyor ediyor görüşemez olduk araşmıyorum artık napıcagımı şaşırdım ortada kaldım ayrılsak sevdigim kişi yemegi kendini birakıyor kötü ediyor dahada ama bilmiyorum napacagımı igcene düşünemez oldum kafam allak bullak ve iyi degilim uzun oldu ama çok önemli kusura bakmayın baya uzun bi konuydu

4 sene oldu ama 2 senesi çok zor geçti yorulduk ikimizde ne yapmamız gerekiyor bilemedim sizce?