Kendimi gereksiz hissediyorum. Seyahatteyim, donus tarihimi havayolu otelemis. Baska ucus yok uygun zamanda. cok caba harcadigim is yerim, esneklik saglayabilecegi halde hic esneklik saglamadi, benim sorunlarimin onlar icin onemli olmadigi soyledi. (Ise zamaninda donemezsem kinama yazisi verecekler, maasim kesilecek ve degerlendirme puanimi dusurup onumuzdeki tum sene boyunca baskalarindan yari yariya az maas odeyecekler) Arkadaslarimdan sadece 1 gunluk izin gununu degismek icin, karsiliginda baska haftalarda istedikleri sifti verecegimi soyleyerek yardim istedim. onlar cikmadan cikmadigim arkadaslarim, orucluyum izin gunumu 1 gun ertelemem diyip yardim etmedi. Cok canim sıkıldi bu duruma.
Aksam rahatlamak icin bir tatli soyledim, yanlis tatli gelmis hem de daha ucuz, iade talebi olusturdum uygun bulursak iade edicez diyolar. Ben bu gunu nasil huzurlu bitirecegim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tatlıyı boş ver de bu iş yeri kötü olmuş o çok büyük sorun senin için sen ne yapacaksin karşı çıkacaksin tabiki de
Guc bela hallettim, ama bu gun izin gunumdeu, tum izin gunumu bunu halletmek icin, 1000 kusur personele, kabul eden birini bulmak icin tek tek derdimi anlatarak gecirdim. O esnada baska bir seyahat icin vize randevusu olusturmam gerekiyordu, gunlerdir herkesin bekledigi randevular acildi ve ben bunla ugrasirken bunu kaybettim
Bazen bir şeyler ters giderse hep ters gider sabırlı ol ve derin düşünme
Tum gunum bu sorunu halletmek icin, bunu kabul edecek birini bulmak icin 1000 kusur personel arkadasimi tek tek aramakla derdimi anlatmakla gecti. Tatil gunumde dinlemedim. O esnada gunlerdir herkesin bekledigi vize randevulari acildi ve ben bunlarla ugrastigim icin kacirdim. Havalimani da zaten size pek yardimci olamayiz cunku business degilsiniz dedi gercekten agliyorum su an
Ağlama sabırlı ol olan olmuş bu saaten sorma üzülmek ya da ağlamak sana fayda sağlamaz
Bence sen bilmeden incir ağacının altına yapmışsın 😃
Bu ugursuzluk baska turlu aciklanamaz farkinda olmadan kedi oldurmusumdur belki de
Hayatım bugün başka hamle yapma otur TV izle diyeceğim ama ya elektrik kesilir ya TV bozulur 😃
Tum gunum bu sorunu halletmek icin, bunu kabul edecek birini bulmak icin 1000 kusur personel arkadasimi tek tek aramakla derdimi anlatmakla gecti. Tatil gunumde dinlemedim. O esmada gunlerdir herkesin bekledigi vize randevulari acildi ve ben bunlarla ugrastigim icin kacirdim
Biz buna argoda cenabetlik diyoruz bu nasıl hayat be 😁
Meslek ne iş yapdiyorsun
Sadece guvenlik gorevlisiyim. Buyuk bir firma. 1000 kusur calisan var. Tek istegim izin gunumu 1 gun otelemekti, isteseler yaparlardi
Uyuyarak
Tum gunum bu sorunu halletmek icin, bunu kabul edecek birini bulmak icin 1000 kusur personel arkadasimi tek tek aramakla derdimi anlatmakla gecti. Tatil gunumde dinlemedim. O esmada gunlerdir herkesin bekledigi vize randevulari acildi ve ben bunlarla ugrastigim icin kacirdim. Aglamamak icin cok zor tutuyorum kendimi
Geçer umarım 🙏🏻
Tesekkur ederim.
Nerede seyahettesin?
Tunus.
Tum gunum bu sorunu halletmek icin, bunu kabul edecek birini bulmak icin 1000 kusur personel arkadasimi tek tek aramakla derdimi anlatmakla gecti. Tatil gunumde dinlemedim. O esmada gunlerdir herkesin bekledigi vize randevulari acildi ve ben bunlarla ugrastigim icin kacirdim
Yılın bu vakti ne tatili abla? Ayrıca Tunus’da ne tatili? Yunanistana gitseydin ya
Ben uzun yillik izinlerimde uzak yerlere gidiyorum. Tayland gibi. Kisa izinlerimde yakin yerlere giderim. Tunus guzel ve tarihi zengin bir yer. Yunan adalarina da gidecegim, onun vizesi yeni acildi daha dun acildi o daha. Ayrica sezon disi tatil daha iyidir, cehennem kalabaligi olmaz ve oteller daha ucuz olur