+1 yılTek başıma yaşama fırsatım var, denedim de zamanında ama yok, olmuyor. Yani maddi olarak hiçbir sıkıntım yok ama ben şahsen evin içinde biri olursa daha mutlu oluyorum. Muhabbet sohbet edebileceğin biri vs.
Sevgili olmayacağına göre, henüz evlenmeyeceğime göre vs. kim olacak? Ailem olacak tabii ki.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl6 sene yaşadım bu şekilde
İyi yani da var kötü yanları da emin olun An'da kalmayan insan için ne tek başına ne de başka biriyle hayat çok iyi olarak ifade edilebilir00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
+1 yılParan varsa iyidir gadası
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u +1 yılbence de çok iyi..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYorumlarda çok kızanlar olmuş ta anlamadığım şu insan aile evinden bir tek evlenince mi çıkıp kendi hayatını kurmalı bence hayır evet onları bir gun kaybedeceğiz bu en acı şey ama ölümü düşünürsek ne kadar yaşamış oluruz kendi evime çıkana kadar ailem gece clubuna gitmem3 d3 bir şey demedi gece gezmeme de ama insan kendi hayatını kurmak istiyor bi arkadaşın gelse eve rahat rahat konusamiyorsun bile ben aşk acimi belli etmeyeyim diye içime atmıştım 3 gün sonunda tak diye bayıldım üzüntüden dhdhkqkskodj o yüzden ayrı ev iyidir
17 Yorumla
Soran+1 yılayrı ev mük mük kdkdks onlar daha duygusal yaklaşıyor ondan dediğin gibi utanmadan daha rahat takılırsın. Ki Anan baban illa gelir zaten benim annem beni hiç boş bırakmıyo zaten kdkdsk
Soran+1 yılkısaca haklıyız
Cevap sahibi+1 yılAyrı eve çıktığım da yaşım çok gençti babam gece cikiyormuyum diye kontrol etmek için hergün saat 8 de canım sıkıldı konuşalım diye arıyordu Şu an beni de yalnız bırakmıyorlar yani her ay gelirler izin günlerim de bi süre sonra gurur duyuyorlar kendi ayaklarının üzerinde durduğunu görünce ben başlarda çok zorlanmistim
Soran+1 yılmis gibi kaç yaşındasın sen
Cevap sahibi+1 yılHaklıyız bence 22 yaşındayım ben sen
Soran+1 yılbende 23 yani geçen annem geldi 4 gündür benle kalıyor şuanda uyuyor fosur fosur fkdkdk zaten ben ıspartada onlar denizlide çokta yakınız
Cevap sahibi+1 yılBizim de İstanbul Ankara benim işler karışık 1 yıl kadar başka ülke de yasadim çok ozleyince geri döndüm 1 2 ay ailemin yanına
+1 yılTek başına yaşamak özgürlük babam git para kazan kendine ev tut diyor ama kiralar pahalı gerek yok ileride bir kız arkadaşı bulurum yanıma birlikte yaşarım ortak evde en sevdiğim şey acelem yok keyfim yerinde annem yemeğimi yapıyor babam ev temizliyor bende yatıyorum bol bol kralım tam zeyneplik davranışlar ben hayatımda hiç iş yapmadım hep babamla annem yapar o yüzden ayrı eve çıksam yemek yap temizlik yap zorlanırım tembelim ben oyun konsolum elimde oyun oynarım benim görevim bu kadar
20 Yorumla
+1 yılTek başına yaşamak güzel olduğu kadar zor. Arkadaş çevresi varsa yalnızlığı hissetmezsin ve aktif bir sosyal yaşamın olursa güzeldir yahut yalnızlığı aşırı seven birisi isen. Ama devamlı yaknız olmak çaresizlik çağrıştırıyor bende.
11 Yorumla
Soran+1 yılyalnız kaldığınını hissettikçe arkadaşlarını çağırırsın ki
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Siz aile evinde ne yaşıyorsunuz da tek yaşamaya bu kadar meraklı oluyorsunuz? Eşeği suya gönderip size dayak mı atıyorlar, ne yapıyorlar?
15 Yorumla
Soran+1 yılYoo aksine gayet iyi davranıyolar annemlede arkadaş gibiyim ama tek yaşamak daha rahat ondan dolayı
- +1 yıl
Bırak Allahın aşkına eve giriyorsun 4 duvar. Ne ses var ne huzur. Beraber oturup sohbet edeceğim güleceğim kimse yoksa ne yapayım ben o rahatlığı.. İki gün sonra istesende olmayacaklar zaten. Şimdi varlarken bu kadar kaçmaya çalışmayın. Yıllarca uğraşacağın psikolojik sorunlarda kapıda seni bekliyor olacak.
Soran+1 yılAnladığım kadarıyla yalnızlığı sevmeyen sosyalliği seven birisin. Bende öyleyim cıvıl cıvıl sürekli muhabbet edeyim zaman geçireyim beraber eğlenelim bu kafada bir insanım düşününce belkide yanlış yapıyorum haklısın
Soran+1 yılhem annem sürekli beni görmeye gelir zaten sürekli zaman geçiririz bir şey değişmiyor ki
+1 yılYıllardır yalnız yaşıyorum özgürlük falan tamam ama bütün masrafı tek başına ödemek birikim yapamamak da büyük bir bedel maalesef.
13 Yorumla
Soran+1 yılorası öyle tam anlamıyla yaşayamıyosunda ama benim masrafın yarısını annem ödüyor rahatım o konusa
- +1 yıl
Bizde roller değişik. ama boş ver feda olsun canım anneme
Soran+1 yılne gibi sen dahamı baskın karaktersinn
+1 yılAşırı iyi kendinlesin ama arada bir sesini kontrol edersin konuşabilme yetenegin yerinde duruyor mu diye bi yoklarsın jdjdjsj
11 Yorumla
Soran+1 yılben kendi kendime çok konuşurum o sesim gitmez şanslıyım kdkdkd
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
u +1 yılArada gelenler gidenler olsun ama iyice yalnızlığa gömülmemeli
11 Yorumla
Soran+1 yılOhoo annem sürekli geliyo zaten onun dışında arkadaşlarda geliyor bazen flörtüm geliyor mis 😂
Çok iyi bir şey olmalı herkesin hayalidir bence.
13 Yorumla
Soran+1 yılHemde çok iyi 1 senedir tek yaşıyorum özgürlük karışan eden yok mis gibi :D
Soran+1 yılİnşallah olur emin ol o kadar güzel ki annem bile ara ara kafa dinlemek için bana geliyor takılıyoruz :D
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılGüzel yanları var. 1 yıldan uzun süre yalnız yaşadım, yoğun günün ardından eve gelip güzel bi duş alıp sonra keyif yapmak çok güzeldi ama aileyle yaşamak daha keyifli bence. Kişinin ortamına göre de değişir, benim pek arkadaşım yoktu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyri evde yasamak manasinda mi yoksa sevgilisiz yasamak meaanasında mıı? (e ve a harfleri "ayn" harfi sesiyle okunur)
13 Yorumla
Soran+1 yılayrı evde olarakk bu arada bilgi için sağolasın kddk
Cevap sahibi+1 yılBen kendimle olmayi cok seven bir insan olarak bence çok da iyi değil. Eğer düzenli misafir ağirlamiyor arkadasini cagirmiyoe ve gezmiyorsan. Yani sürekli evde olan insan için yalnizlio bir zamandan sonra zorlayici olur. Başta çok keyif verse de
Soran+1 yılo konuda sıkıntı değil ya düzenli arkadaşlarım geliyor sürekli annemde sık sık gelir takılır gezeriz
İnsan fıtratı gereği birileri ile beraber yaşamayı bir aile ortamında büyümeyi sonrasında evlenip yuva kurmayı çocuk sahibi olmayı ister aksi takdirde yalnız yaşayan insanlar bir süre sonra psikolojik bunalıma girer zordur yanlız başına yaşamak insanın psikolojisini bozar bana göre.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük ihtimalle öyledir. Yaşamak istiyorum hayırlısıyla bunu.
126 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel gerçekten işin gücünü aldıktan sonra illa yaşarsın dert etme
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum valla evdekiler iyice sinir ediyorlar beni zaten. Benim yapım birileriyle aynı evi paylaşmaya uygun değil gibi.
Soran+1 yılo zaman tek yaşamak tam senlik. Benimde annem sık sık geliyor yanıma bazen onla gezip tozuyoruz 😂
Cevap sahibi+1 yılYa misafirliğe gelsinler ama o ev baba ait olsun ya vallaha kabul
Cevap sahibi+1 yılBana
Soran+1 yılGerçekten o haz güzel inşallah bi gün seninde olur benim yaşım 23 bu arada 3 senedir böyle tek yaşıyorum
Soran+1 yılAnnemde babamdan sıkılıp geliyor işte arada 😂
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel hayırlısıyla darısı başıma. Ben de 23 üm.
Şimdiye kadar okul vardı öyle pek aile evinde kalmıyordum. Okul bitince gördüm anyayı konyayı :d
Mesleğin nedir peki? 20 yaşından beri ne işle meşgulsün
Soran+1 yılÜniveristedeyim kanka burdurluyuz normalde ama ıspartada okuyorum çok yakın olunca orada evimiz vardı ben yaşıyorum ordada 😂
Cevap sahibi+1 yılDirekt iş hayatına atıldın sandım knka ehehe
Böyle sevdiysen inşallah bundan sonra da sevdiğin şekilde yaşarsın
Soran+1 yılohoo işimdede iyiyim zaten knk mezun olunca direkt işe girerim zati 😅 valla iyi ya sende benim kafadasın belli
Cevap sahibi+1 yılMaşallah maşallah tü tü tü knka jfjxjjfjd
Soran+1 yılohh nazar değmicek 😅
Soran+1 yılAnamda her gelmeden mesaj atıyor arkadaşınada söylede akşam gezelim şöyle geliyorum diye xjdkdksk
Cevap sahibi+1 yılAhahahaha kafa dengi ana o zaman
Cevap sahibi+1 yılÇok tükürdüm birde en önemlisi maşallah dedim nazar mazar uzak buralardan
Soran+1 yılBaya kafa ben boşunamı izin verdim başımdaki heriften arada kaçayım diye diyor kdkdkdk
Soran+1 yılo tükürükleri hissettim zaten şükür yarabbiii hahah
Cevap sahibi+1 yılJxjsjdjjsjdja anneler hak ediyor ya iyice gezdir knk kadını. Birde anneler oğullarına çok düşkünler.
Benim annem de tavuk besliyor, evli bi abim var bütün yumurtaları ona vermiş yau sahurda yiyecek yumurta bırakmamız kadın hasbunallah jfjxjjfms
Cevap sahibi+1 yılŞifa olsun knka
Soran+1 yılYaşıda genç olunca sıkılıyo knk gezdiriyoz valla gençliğini özlemiş kadın jsjsjsk senin validede tüm rızkı abine vermiş sahurda yumurtasız idare etcen artık jdjdjdkd
Cevap sahibi+1 yılJdjjsjdkaj rızkı bu oğlan çocukları kapıyor hep
Babacım böyle yapmıyor ahhh ahhh
İyi gezmeleriniz olsun knk anneye hürmetler
Soran+1 yılGizliden çıksana konuşalım kanka sevdim seni dksksk Ee babaların yeri ayrı ama saf oluyolar maalesef be kanka kdkd
Cevap sahibi+1 yılSen gizli ben gizli n'olacak böyle gizli gizli be knka hdjkz
Ulen sahur sahur kafam iyice hoş
Sevdim seni seyid eri lan sana Seyit jcnznnxnzn bunu biliyo musun baya komik
Soran+1 yılfake instan varsa ordanda konuşabiliriz kdksks haha biliyorum baya iyi tamda canlandı
Soran+1 yılbabamda iş için gidiyor 1 ay yok anam bana gelir kesin ya of dkdkld
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılArada yalnızlık iyi ama hep yalnız yaşama fikri bana uzak.
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbir süre sonra kendi kendine konuşmaya başlıyorsun 😄
10 Yorumla
+1 yılBir yandan iyi konfor alanın geniş. Bir yandan değil. Aile her şeydir...
10 Yorumla1 senedir tek başıma yaşıyorum, harika bir şey.
10 Yorumla
+1 yılBen de tek yaşıyorum. Bir yerden sonra alışıyor insan yalnızlığa daha sakin bir hayatı oluyor.
17 Yorumla
Soran+1 yılişte beni anlayan birisi daha
- +1 yıl
Kendi kurallarını koyduğun bir hayat güzel oluyor. Gerçi ben "kurallar bozmak içindir" tarafındayım.
Soran+1 yılUvv düzene karşı tamamen keyfi ve çılgın bir hayat en sevdiğim katılıyorum ne istersen onu yapabiliyosun muazzam bir şey
- +1 yıl
Gibi.
Soran+1 yılSenle bi kanka olmalıyız bence
Soran+1 yılAnnem bile bazen sıkılıp kafasına göre takılmak için benim eve geliyor 😅
- +1 yıl
Eve erkekte atarsın rahat rahat
+1 yıl15 yıldır yalnız yaşıyorum. Kafa rahat kimse hiçbir şeyime karışmıyor. İstediğin zaman istediğini eve getir kimsenin ruhu duymaz.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnne babam ile yaşıyorum yaşlı oldukları ve yanlarında kimde olmadigi için ben duruyorum
01 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEn büyük hayallerimden birisi nasip olur mu
00 Yorumla Hiç benlik değil. Anlaşabileceğim biriyle mutluluğumu ya da düşüncelerimi paylaşmam lazım.
00 YorumlaHayat kısa değmez bir kıza diğerlerinede yer ver evinde :))
00 YorumlaBazen iyi bazen kötü
11 Yorumla
Soran+1 yılkötü yanı ne mesela
Gizli Üye(25-29)+1 yılMissss gbi 2 yıl tek yasıyorum , bilseydim 15 imde ayrılırdım😅
11 Yorumla
Soran+1 yılahhah harika çalışıyomusun yoksa üniversitedemisin
eşinle, çocuklarınla yaşamak kadar iyi değil.
10 YorumlaHayır ya anlasabilecegin kişi olursa daha güzel olur
10 Yorumla
+1 yılYok ya sıkıcı geliyor bana
10 Yorumla
+1 yılBelli yaşa kadar iyi sonra?
10 Yorumla
+1 yılSizin yaşlarda evet
10 YorumlaBencede en guzeli
10 YorumlaYok ya sıkılırım ben.
10 YorumlaBen tek yaşamam istemem açıkçası.
10 YorumlaÇok güzel evet.
10 Yorumla
+1 yılAynen öyle tavsiye ederim
10 YorumlaÖyledir eminim
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle cidden
+1 yılEminim öyledir
13 Yorumla
Soran+1 yıltavsiye ederim ama hep benim sorularıma yazıyosunn jdkd
- +1 yıl
Ama sen gizli üyesin ben nerden bilcem
Soran+1 yıljaha sorularım güzel demek iyi bişey , kanka sorusundakii
+1 yılBazen kötü olabilir ama aşırı iyi bence😂
11 Yorumla
Soran+1 yılÖylee flört olayındada işe yarıyor azcık 😅😅
Çok güzel
12 Yorumla
Soran+1 yılValla öyle karışan eden yok çık gez toz iş güç mis :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılPC oyuncusuyum o nedenle tam benlik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın yansıyor faturaya
10 Yorumla
+1 yılIyi ama insan bi zaman sonra sıkılıyor
00 YorumlaSıkıci olmali istemezdim
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle 😌
10 Yorumla
+1 yılDeğil sıkıcı.
10 YorumlaBir sure sonra değil
10 Yorumla
+1 yılBence güzel ama sonra sıkıyor gibi sanki
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çok iyi😅
10 Yorumla
+1 yılbi süre sonra depresyona sokabilir gibi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cennet ya
10 Yorumla
+1 yılEvet öyle
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hep istemişimdr
10 Yorumla
+1 yılBencede e
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bea.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel dir işallah bende yaşarım.
00 YorumlaYok değil bence
126 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki ablaa
Soran+1 yılKıyamam ablamaa ışık açık uyursunn :D ki arkadaşların vardır illa gelirler sürekli sıkılmazsın benim hep gelirler
Soran+1 yılSen kendi halinde yaşamayı seviyosun gibi oda güzell ayrıca evet maddiyatı fazla oluyor :D
Soran+1 yılAnnem bile ara ara sıkılıp geliyor yanıma :D
Soran+1 yılasdasd özlemeden ziyade babamdan kaçmak için aman sıkıldım diyip geliyor takılıyoz asdasdasd
Soran+1 yılsen kaç yaşındasın ki kanka asdsad
Soran+1 yılSarıyo valla arkadaşlarda oluyo bazen ee ablanızı gezdirsenize hayırsız ruhsuzlar diyor asdasd
Soran+1 yıladsasd kafa kadın ya selim amca nasıl diyolar aman boşverin onu diyo gülüyo sadasdas
Soran+1 yılnerelisin sen boşa abla demişim kdkd
Soran+1 yılAntalya dksksk haha dur istek atim özelden konuşalım ya
+1 yılBazen evet bazen değil
01 Yorumla
Soran+1 yılYani gibi gibi bide sürekli anacığım gelmese 😂
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle evet ama annem sürekli geliyor benim o kötü ya jsks
- Aile & Toplum konusunda 575 cevap paylaştı.
+1 yılDuruma göre değişir
03 Yorumla
Soran+1 yılBence çok rahat ve güzel kanka ama yalnızlık sıkarmı
- +1 yıl
Kanka hasta olsan zor ya
Soran+1 yılÖyle durumlarda ailen gelir benim annem zaten ayda 1 kesin geliyor 😂
- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği