Arkadaşlar benim adım zeynep koçak bak bu dünyada ne olursa olsun umrumda değil sizde rahatmısınız benim kadar?

Bütün dünya yansın bütün dünyayi sel götürsün bende yaprak kıpırdamaz ben insanları ciddiye almam ben sıcakkanlı biriyim ama en çok beni eleştirebiliyorsunuz kimse izin vermez umruma takmam benim instagram hesabımda yorum kısmı hep açık yorum kısmını kapatmam kötü yorum yapanı engellemem şöylede bir şey deyim daha önce çok küfür yedim inanılmaz küfürler engellemedim ama tek birşeye tahammül edemem benim hayatıma burnunu sokan insanlara istediğiniz her şeyi sınırsız yapın bana dokunmayın tek kuralım vardır ben kimseden utanmam sizin utanmaz dediğiniz insanların belki yüz katı utanmazım sadece şunu söyleyim kötü eleştiri gizli hayranlıktır ama şunuda belirteyim hemen ben sizin tanıdığınız insan sayısından çok daha fazla insan tanıdım siz şunu anlayın ben hiç birşeyi takmam hiç kimsenin dediklerini umursamam tınlamam ailem olmasa ben akrabalarıma selam bile vermem kimseyi tanımam kazımam bence insanlar beni hak etmiyor bende kendimi geri çektim bir tane sevgilim vardı zeynep neden yazmıyorsun çünkü değerimi bilmedin peşindemi gezecem durmadan bana egolu diyorlar kızlar ama yemin ederim değilim egolu olsam o kadar çok kadınla sevgili oldumki ruyalarında göremezler bazıları o rakamı ben ego yapacak olsam yanıma yaklaştırmam ego kasmak gibi derdim yok dünyada ne anne tanırım ne baba ne kardeş sadece zeynep koçak sadece kendim kendime çok aşığım fanatik derecede kendime aşığım birde kadınlara çok aşığım onun dışında dünya umrum dışı ben tek başıma yaşasam ki ilerde yaşayacagım tek başıma sevdiğim kadınla ama dünya yansa kalkmam umrum olmaz kadınlar yanımda olsun yeter benim her tarafımda kadınlar olacak ne düşünüyorsunuz hakkımda kızlar zeynep koçak fan clup nerdesin ses ver kızlara soralım ben size bu kadar aşığım siz beni nasıl buluyorsunuz karakter anlamında düzgün yorum yapın ama bak anket yapmayacağım onu sonra yaparız kızlar karakterimi yorumlayın
Arkadaşlar benim adım zeynep koçak bak bu dünyada ne olursa olsun umrumda değil sizde rahatmısınız benim kadar?