Kocam beni Seviyormu? Ne yapmam lazim genel anlamda? iliskimizin kötü olmasinin sebebi nedir? Icinizden gecen herseyi yazin?

Biz esimle tanistik yaklasik 3 ay görüstük. Ve sonrasinda kacarak evlendik. Evlenmeden önce ,, iki ay sonra Kendi evimize tasinirz'' dedi. Ve Ailesi bize iiyi davranirmis hic karismazmis falan dedi. Neyse evlendik onalrda yasamaya basladik ve kavga kiyamet kopmaya basladi iki hafta sonra. Ablasi ve annesi birbirlerini doldurup sürekli durduk yere kavga cikariyordular yok ben yilanmisim kötüymüsüm yanasmiyormusum vs. Ve hepsi yalan esimde beni savnuyor. Ama Bu sirada hic ev aramiyor ve bana karsi cok ilgisiz oldu umursamaz oldu kiskanmiyor sinirlenmiyor bile. Tartisiyoruz hata yapiyor özür bile dilemiyor. Bende yapici olmaya calisiyorum konusuyorum hata ettiginde özür dilemen lazim byöle olmaz dedim ev bulmaliyiz bu küfürler kavgalar olmuyor artik dedim ama nafile bu arada yatak iliskimizde hic iyi degil.. gececi calisiyor sabah 6 da eve geliyor bende süsleniyorum hazirlaniyorum ama odaya girdiginde yüzüme bile bakmiyor. Iltifat yok göz göze bir bakisimiz yok evli gibi degiliz. Yanasmiyor bile hep ben yanasiyorum. Neyse sözünde durmadi 2 ay sonra tasiniriz dedi 6 7 ay oldu evli ablasi geldi bize kalmaya oda basladi evde kavga cikarmaya piskopat, esyalari firlatiyor küfürler ediyor bana ve sunu hic unutmam esime döndü dediki benim kocam senin karini s. ksin dedi ve ben sok oldum esim hicbirsey yapmadi küfür etmektem baska. O gün ciktik bidahada dönmedik bir odali bir yer bulduk orada kaldik 2-3 hafta sonra esim beni daha cok öpmeye ve sarilmaya basladi. Ve sanki daha mutlu gibiydi. Ama unutamicam. seyler yapti ve cok fazls kirdi beni ben gidicem. diyincede git. diyor herhangi bir cabasi yok benim icin babamin kabul etmicenide biliyor. Benim. ne yapmam. lazim. bana akil verin ama lütfen bosan falan demeyin.

Yatak. iliskimizin kötü. olmasinin sebebi sizce nedir? ben artik. mutlu olmak istiyorum o beni sevsin o cabalasin arzulasin istiyorum ne yapmam lazim? Ve soru disi lütfen düsüncelerinizide yazin.

Kocam beni Seviyormu? Ne yapmam lazim genel anlamda? iliskimizin kötü olmasinin sebebi nedir? Icinizden gecen herseyi yazin?