Başıma çok kötü bir şey geldi?

Ben üni öğrencisiyim ilk yilim tam dersten çiktim biraz karnim acikti dedim misir alicam orada ki satici benim lise bitirdiğim okulun şöförünün karisi ki o şöförde babamın arkadası beni okul çıkışı hep gezdirirdi lunaparka bile götürmüştü (hep bi senin gibi kizim olmasini çok isterdim diyodu) neyse karisindan misir aldim ama o şöförde oradaydi ve bana dediki gezelim istermisin eski günlerdeki gibi dedi bende hayir dedim sonra israr etmeye başladı karisida yanimizda bu arada duyuyo her şeyi o da dedi gezin hava çok güzel dedi bende kiramadim peki tmam ama çok vaktim yok dedi. Arabasina bindim ve uzaklaşti baya şehirden bende canım gibi hiç bir şekilde şüpelenmiyorum dediki yukarda biz çeşme yaptirdik hayir olsun diye oraya goturucem seni dedi. Ormana sürdü şerefsiz ben o zaman anladim ne istediğini başladim yalvarmaya dönelim dedim aglamaya falan başladim bu merhamet etti dedi tamam sana bir şey yapmicam sana çok saygım var sen istemeden elimi sürmem dedi ve geri döndük. Allaha çok şükür ki parmaği bile bana deymedi ama ben napicam simdi okul müdürüne anlatsam kanitmda yok inanirmi sevgilim o okulda öğtetmen ona anlatirsam daha da kötü olur napicam ben.

Başıma çok kötü bir şey geldi?