Ben bu insanları anlamıyorum konya yobaz adı çıkmış yobazlık kişisel arkadaşlar haksizmiyim?

Bu toplum kafayı yemiş Konya'ya kafayı takmış ulan konya dunyanin belkide en çağdaş şehiri belki İzmir'den bile daha çağdaş yasamadiklari için uyduruyorlar Konya'da yaşıyorum açık giyinen de var şort giyende var lgbt. side var saygı duyuyorlar neyiniz eksik konyayi kötülüyorlar Konya'daki insan lgbt bireyiyse alkışlarlar o çok çağdaş geri kalan yobaz mi Allah kahretsin sizi Konya'da özgürlük vardır. Kimse kimseye etek giydi diye uzun uzun bakmaz Konyalı insanlar kadınlara saygılıdır bunu algılayacak kafa yok içki içen şehir en çok içki satan şehir konya diyorlar gazinolar var her bok var ama konya yobaz neyiniz eksik lan girmeyin lan konyaya Konya'ya girerseniz namertsiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Konya'da chpliside var ateistide var dovmeliside var ulan yobazlık kişiseldir senin annen akpartiliyse sen chpliysen sende mi akpartili olmuş yobaz olmuş oluyorsun Konya'da adsm CHP ye oy atmış adamlar konya yobaz benim suçum ne ya tam canım dünyada yaşıyoruz hadi ordan gidin llan konyadan
Güncellemeler
+1 yıl
Konya'ya yobaz diyen mallar biz yobaz yobaz kendi kendimize yeteriz hadi ordan gidin gelmeyin buraya Konya'dan daha medeni şehride bok bulursunuz bu kadar canım olur mu insan şehirle ne ilgisi var her şehirde chpye oy verenler var konyadada var konya yobaz ne zaman şortunu çıkardı en az konya yobaz
Ben bu insanları anlamıyorum konya yobaz adı çıkmış yobazlık kişisel arkadaşlar haksizmiyim?