BEN BU İNSANLARI ANLAMIYORUM?

Ben çocuk yaşlarda, daha REGL olmadığım dönemlerde yaşça büyük biri tarafından teca... uğradım. Bir çok insan bunu öğrendi. Bununla başa çıkmam çok zor oldu. Ama hayattan vazgeçmedim ve hayallerimi gerçekleştirdim. Hatta şu an evliyim. Ama o dönemlerde insanlar bana bir obje gibi baktı. Hani benle yatmak isteyen insanlar oldu. Yapmadım diye tehtit edenler oldu ve kendilerinden hep kaçtım. Engelledim. Benim eşim her şeyi biliyor. Ama bu insanlardaki takıntı nedir anlamıyorum. Bu tehtit edenler o dönemde büyük insanlar değillerdi. Bir çoğu çocuk ve genç insanlardı. Ben şu an 30 yaşındayım. Ve mesleğim gereği ön planda olan bir insanım. İnsanların şu anki hayatımdan kaynaklı olarak bana ulaşmaları çok kolay. Ben korkmaktan vazgeçtim ve gereken cevapları onlara verdim. Bıraktılar ve neredeyse 15 seneden fazladır görmüyorum onları. Yaşadıklarından bile habersizim. Bu insanlar, gerçi insan demek istemiyorum. Ne olduysa tekrar bana ulaştı. Mesaj atmalar, rahatsız etmeler. Tehtit etmeler. Ahlaksız mesaj atmalar. Yani düz hesap 15 sene sonra mesaj bölümüne bakıyorum ve gördüğüm mesaj acil görüşmemiz gerek eve gel gibi. Bu insanların gözü gözüme ve ya eli elime deymiş insanlar bile değiller. Bu kadar seneler sonra bu kadar rahat nasıl yazabiliyorlar. Hele ki bu mesaj içeriğini nasıl atıyorlar. Kocana veriyorsun madem bana da vermek zorundasın gibi. Hatta bir tanesine eşimin dilinden yazdım ve yazdığım kişi sana mı soracağım istediğim gibi karınla görüşürüm gelmek zorunda benle yapmak zorunda sen kimsin karışamazsın diyorlar eşime. ve hepsi birden saldırmaya başladı. Bunlar evli insanlar. Çocukları var. Benim aklım almıyor bunları. 15 SENEDEN FAZLA OLDU. Öldüler mi kaldılar mı merak edebileceğim insanlar bile değil. Hani bazılarını yüz yüze bile tanımıyorum. Aaa sen şu teca.. uğramış olan kızsın. Seni hatırladım. Ne olmuş sana yaa böyle çok güzelleşmişsin. Aaa evlendin demek, kocana söyle de bir akşam grup yapalım. İsmine bakıyorum, bu kim diyorum. Sonra hatırlıyorum. Hayatımın şokunu yaşıyorum. Yeni bir olay bile değil, benim için hayat zaten kolay olmadı. Asırlar önce ki olay. Bu neyi hazmedememek. Bu neyin elde etme çabası. Bu insanlar asırlardır sadece kafayı benle mi bozdu. Hani elde edemedik ama edeceğiz. Ölene kadar uğraşacağız olayı mı var. Ben 30 yaşındayım, 50 yaşına geldiğimizde de mi bu insanlar bana yazacak. Bu çaba ne. Yıllar sonra niyeeee...

BEN BU İNSANLARI ANLAMIYORUM?