Korkuyorum yardıma ihtiyacım mı var?

Selam öncelikle nasıl başlayacağımı bilmiyorum biraz uzun oldu isteyen okumasın direkt boş boş yorumlarınızı kendinize saklayın gülünç oluyorsunuz.. insanlardan kendimi çok soyutladım yaşım oldukça küçük her şey tam olarak nasıl başladı hatırlayamıyorum ailemin kötüye gitmesiyle sanırım çok iyi anlaşırdık ortaokula geçince evdeki kavgalar bütün suçun bana kalması gibi hiç konuşamadım kendimi ifade edemedim hep iyi olmak beklendi benden kim olduğumu hep sorguluyorum kafamda konuşan ses var kendi sesim olduğunu biliyorum ama hep beni suçluyor kendimi bir şekilde avutuyorum ama susmuyor garip rüyalar görüyorum uyumaktan ve karanlıktan korkuyorum bi kere rüyamda okuldaydım kimse yoktu sınavda olduğumu hatırlıyorum çıktıktan sonra okuldan çıkan son kişiydim merdivende çantamın aynısı vardı ilk başta umursamadım ve montumu unuttuğumu fark ettim sınıfa çıkıp tekrar aldım ve aşağa indiğimde çantanın yanında montum duruyordu ama elimde ve sırtımda olan şeylerle aynı çok korktum tabi eve koştum yalnızım evde yine bir kaç şeyin kopyalandığını fark ettim ben bağırdıkça bir ses dediklerimi bağırarak söylüyordu bu rüyadan sonra daha gariplerinide gördüm ama bilemiyorum cidden yardıma ihtiyacım var gibi ama aileme söylemekten o kadar korkuyorumki ayrıca ben onlar hep kızdığında ağladım ve ağlamamaya çalıştım güçlü biri sanıyolar beni arkadaş çevrem var epey ama beni anlayan yok hepsi arkamdan en az 1 kere vurmuştur onlar çaktırmasada ben anlıyorum aileme bu durumu söylesem gitmeme izjn vermezler çok sorunlarım var ailemle ayrıca ne yapmam gerekiyor elim kolum bağlı tek seçeneğim var ve o seçeneğide tahmin edebiliyorsunuzdur maalesef üzgünüm ama bu yaşta bu kadar şeyin farkında olmam ve yaşadığım çevreyi değiştiremem benim sorunum değildi kimse hiç bir şeyin farkında değil insanların ne kadar kötü olabileceği kimseye güvenmemeniz gerektiği veya cidden o kadar şeyin yok sayılması ayrıntıya girmiyim anlamışsındır belki lütfen sorgulayın kimseye güvenmeyin belki ben böyle düşünmekten kendime kıyacağım ama lütfen aklınızdan çıkarmayın kimse göründüğü gibi değildir her gülün içinde böcekler vardır her iyi olan iyi değildir her kötü kötü değildir ve elbet herkes kaybeder ben çok kaybettim ve kazandığımı hiç düşünemedim ama eğer birşeyden kazanırsanız elbet birşeylerden kaybedersiniz...

Korkuyorum yardıma ihtiyacım mı var?