Binlerce yakisikli erkek var istedigim zaman bir yaksiikliyla capkinlik yapabilirim😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ve buyuk sehir oldugundan adim da cikmazz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
İstediğin erkekle zina yapıp çapkınlık yapabilirsin ama sonra varıp gideceğin yer cehennem ne ala sana yaşasin senin gibiler için cehennem diyorz bizde ☺
Pp foton oyle dermis gibi degil ama
Onun fake olduğunu anlamayacak kadar sel sefilsin ama sende keşke bu kadar saf ve aptal olacağına zevki ve kurnaz olsan aklın sadce zike çalışmamış olur'du ☺
Kendini temsilen koymussun belli ki fake olfugu belli tabiki oyle bir fizigin ve oyle bir tipin olsaydi muhtemelen kizlarin selam dahi vermedigi bir ezik olmazdin ve birseyler yasardin ikimiz de biliyoruz ki tipsiz oldugun icin 31 e mahkumsun ve cinsellik yasayanlari kiskaniyorsun
Emin ol senin gibi aşağılık kezbanları zikeceğime daha kaliteli ve güzel hatunlar zikmişimdir resimler ve kanıtlar mevcut istediğin yerden atabilirim sana da ama şuna gelelim hiç biri de senin gibi mik delisi değildi.
Madem seks yaptin o zaman niye cehennemliksin diyorsun bana sen cennetlik misin
Mik delisi degilim Seksi seviyorum sadece tutkulu bir kadınım ki buda normal bir şey genciz kanimiz kayniyor sen de iktidarsizlik var sanirim yazik suisos ha istek de yoksa knk arkadan al bide belki hosuna giden odur senin
Evet ben cennetlik birisiyim ama senin gibi de daldan dala konmuyorum ☺
Daldan dala konmuyorsan nasil birden fazla hatunla seks yaptin canım
Lan deli aq kanın kaynıyor diye bütün istanbulun altına mı yatcan nasıl bir zihniyet bu eğer kanın kaynıyor ve tutuklu biri isen sizin için genel evleri var seksten sekse koşarsın işte ☺
Senin gibi işte benim de kanım kaynıyor canım 🤣🤣🤣
Lan birkac ayda bir f*ck buddy degistiriyorum onlarlarla da ayda 4 5 kez yapiyoruz evli olanlar daha cok yapiyor ne alakasi var yani
E ayniyiz o zaman
Knk sende ki bu istek ve arzu nedir böyle allah aşkına senin vajına otoban gibi olmuş selam vermeyen kaldı mı ki acaba oraya da tüm İstanbul kullanmış seni daha ne olsun istiyorsun anlamış değilim ☺☺
Ne olmus otoban gibiyse begeniyorlar da seviyor beni ohhh
seviyor
Cinsel olarak arzulanmak harika birsey 😍
Ulan senin güzel yüzüne güzel kaşına meraklı değiller ya seninle olan seni sevdiği için dd olmuyor vajinanın için oluyor emin ol 🤣🤣🤣
Bende onlarin pensii icin oluyorum
Karsilikli birbirimizi istiyoruz harika birsey abazalar uzulsun ben mutluluktan uçuyorun bunda utancak uzulcek birsey yok ki aw hayatimi yasiyorm
Knk ozm gitsene genel evine hem para da kazanırsın hemde hayatı ve seksi doya doya yaşarsın bu şekilde de daha mutlu olursun ☺☺
Ben begenmedigim erkekle sevismem. + seks iki tarafinda zevk aldigi birsey kadin ve erkek esit seks yapmak kadini * gibi gostermez ffahise ayridir capkin kadin ayridir hadsiz kpk
Peki tamam sen vermeye devam et pis ne ayıp ☺
Niye pis olayim sen de seks yapiyon awina kodum
Kahkaha attım seni aptal şey ya 🤣🤣🤣🤣 kızım senin vajına folloş olmuştur aynı torba gibidir biri zikmek istese zevk alamaz da sadece seni kullanıp atar kondom gibi işini gör at aynı bu şekil ☺☺☺
Evet cok genis vajinam ama gayet zevk aliyorlar bende aliyorum sikinti yok 😍😍😍
Lan adam seni zikmeye korkar hastalıklımısın virüslü müsün diye öğk midem bulandı senden ne iğrenç birisin ya inşallah aids olur da ölürsün🤣🤣
Niye hastalikli olmamdan korksun kendisi de benim gibi bircok kisiyle yatmis erkeklerle birlikte oluyorum zaten ama tabiki ucuz eskortlara giden degil duzgun sagligina onem veren saglik kontrollerini aksatmayan ksiilerle gorusuyrm
+ kondom diye birsey var biliyorsun dimi cahil
Beddua tersine donermis
Bak işte senin gibi prof birinin bunu bilmemesi beni üzdü knk kondomun önleyemedi öldürücü hastalıklar da var ☺
Bence sana dönsün knk 🤣
Demekki sen daha profsun
Lan oğlum konuştuğumuz muhabbete bak ya beni takip et mesaj at ordan devam edelim seni az daha rencide ediyim 🤣
Ordamısın sayın çok veren ucube hanım ☺☺
Haebi garip he ben korkuyorum kızın adı çıkar diye numarasını dahi almıyorum millet neler yapıyor sjsjsjbende İstanbulluyum sjsjsjs😂
Bütün kekolar İstanbul'da. Ben Antep'e ablamın yanına gitmiştim tipli çocuk göremedim hepsi kendi halinde
Akilica da ama adın çıkmış 9a inmez sekize diye bişi var
Cikmiyor İstanbul'da knk
Ama sonu yok
İşin kötü tarafı su ki birlikte olduğun kisinin gözünde eskort kadar deyerlisin yani buda su anlma geliyo duygusal bağ olmadan yapılan ilişkiden hiç zere kadar zevk alamsin
Niye sonu olmasin aw
O da benim gözümde oyle knk amac sadece seks
Baska ne olcakti amacim onun gozunde degerli olmak degl onunla sevismek sadece
Valla sana yurmeyi çok istesemde sen bana bikac beden kucuksun ama çok yaramasin bu kesin
Neden kucuk olayim
Yaramaz birisin mi demek istedin
Yani şöyle ben biraz geç boşalıyorum seni baya yorarim
Büyükşehirde yaşayan kızlara da güvenmiyoruz bu arada. Ben de istanbulluyum. Eğer ki barlarda kulüplerde takılıyorsan elendin
Sen takilmiyor musun
Nadir
Aşkım şu alttaki yobaz kadın düşmanı kızı sallama bence kendisi bakkala izinsiz gidemiyor senin özgürlüğünü kıskanıyor keyfine bak
❤️❤️kesinlikle aşkim
Laftan da anlamiyor sillik kendi degerini bilsin erkekleri daha ustun gormesin diye ugrastim ama kafasi calismiyor
olabilir 1-2 defa geldim o kadar onda da gezme fırsatım olmadı maalesef
başını belaya sokmadığın müddetçe sıkıntı yok
Kasr diye dimi. Ne guzel
kasara bak kasar asdlfkajsşdlfasdfa
Be içiyon kanka bize de lazım
Peynir çeşidiyim diyorsun yani
Ne alk capkinim kiskanma
abla delikli meksika peynirine çevirirler seni haberin olsun
Kadinlari asagilayinca hayallerindeki gibi seni eve kapatacak kolesi yapacak kendi disarda kadinlarla gununu gun eden koca mi kazaniyorsun tatlim?
hayır senin gibi escleri asagılamayı seviyorum😃😃😃 skp atıyolar. d
Ya kizim amma beyinsizsin iki tarafta zevk icin bulusuyor seks yapiyor niye bir taraf kullanilmis olsun bende onun penisini icime sokup atiyorm o zaman cok bos yapıyorsun yazik kafan hic calismiyor heralde
Kendi hayalini anlatmış yollu kadın seni sfsdd Az kendine saygısı olan erkek senin gibi bi kadını ellemez bile
sen sus lan fake😃
Niye ellemesin kendisi de benim gibi capkin olan cok erkek var en yakin arkadasin sabun olan ve cinsel deneyimi olmayan bir erkekle isim olmaz zaten tecrubeli olmali
@soran tamam onlyfans acabilirsin anladik
Cevap sahibi bana neden laf atma gereği duydun ki seni savunmuştum
ha pardon😃 ben bana görüş atınca bana diyon sandım
@soran yalnız ben kız halimle düşününce tiksiniyorum, abazalar bakar sana anca. gelen geçen üstünden geçmiş olcak legen gibi olursun🕳️hahahahha
Aynen öyle
Lan erkekler de bir cok kizla birlikte oluyor onlardan tiksinen yok da kadin birlikte olunca niye tiksinsinler igrenc bir beyne sahipsin
Akli olan su yazdiklarini yazmaz
Ablacım kitap oku, A0 Türkçenle yazma anlaşılmıyor
Gayet anlasilir canim da senin kafan basmadigi icin kavrayamadin ne demek istedigimi
* soz hakki yoktur, sus karı.😃
Cevap sahibi gel tartışalım bu konuyu
Kimin soz hakki yoktur
Şanslı mı bence öyle düşünme
Neden
Sıradan biri olacaksın kalabalık içinde kaybolup gideceksin
Onlar da oyle iste adim cikmiyor böylelikle taniscak seviscek erkek de bitmiyor 😂
Kendini ucuzlaştırıyorsun ama
Yoo niye oyle olsun erkek seks yapinca kendini ucuzlastirmis olmuyorsa kadin niye olsun
Oda ucuzlaştırıyor
Niye oyle olsun ki
Tecrube kazaniyoruz mutlu oluyoruz bunun ne kotulugu var
Bi elbiseyi sık sık giyersen artık ondan soğursun değeri düşer senin için insanda böyledir bir şeyi sıksık yaptığında değerin düşer bu ille cinsellik değil sedece. Biriyle sık sık konuştuğunda bir yere sık sık gittiğinde artık sıradan olursun knka
Niye hedefinde hayat kadını olmak mı var tecrübe kazanmaya çalışıyorsun.
Yoo erkekler nasil ki karsi cinsi tatmin etmek ister sekste tecrubeli olup bende erkegimi tatmin etmek icin istiyorum
Gunde 10 kere seks yapmiyorum ki ayda 4 5 kere yapiyorum evlililer benden daha cok yapiyordur
Ne alaka yani cok yapmakla
Saçma erkekler zamanla birlikte geliştiklerinde zevk alırlar sana sadık olmayan birini zaten tatmin edemezsin
Neyse ne keyfin bilir. Saygı çerçevesinde fikrimi beyan ettim. Senin hayatın senin kararın.
Yoo ederim guzel oral seks cekmek oral seks cekerken erkegin canini acitmamak vs onemli bende erkegin oral yapmayi iyi bilenini tercih ederm
Ben bilmem bilen denk gelir sana umarım.
Orali mi bilmiyorsn
Evet ne var bunda şaşıracak
Nasil bi capkinlik yaparsin
Allah akıl fikir versin size ne diyeyim...
😂😂
Noldu
Çapkınlığı güzel bir şey gibi lanse etmen ilginç 😂
Netesi kotu
Neresi
İlerde anlarsın bence, sen diğer erkeklerle birlikte oldukça içinde hissizlik oluşacak sen istesen de istemesen de herkeste böyledir. Çapkınlığın sonu hüsrandır bunu unutma bence yavaş yavaş topla kendini. Ha bu arada değersizleştirilirsin söyleyeyim dedim.
Erkekler de de mi ayni
Onlar icinde mi aynisini dusunuyorsun tamamen
Evet erkekler içinde hatta erkeklerin sorumluluğu da var. Yani iyi ve dürüst olmak varken çapkınlık ve aldatmaca neden ki. Anlayamıyorum ve üzülüyorum.
Ne sorumlulugu
"ilişki"
Ben yalan soylemiyorum ki sevgilim yok takildigim kisiler de capkin oldugumu biliyor umut vermiyorum kimseye
Yine de senin için bunun zararlı olabileceğini hiç düşündün mü?
Ne zarari olabilir
Bacım en basiti hiv kapabilirsin, bulaştırabilirsin, ruhsuzlaşabilirsin. Hayat kadınlarının hayatlarını araştır çoğu intihar eşiğinde oluyor. Depresif bozukluk, hormonel değişiklik ve bozukluk, psikolojik problemler, bir insana ait hissedememe, hissizleşmek, duygusuzlaşmak, rahim ağzı kanseri, rahim kanseri, gibi gibi şeyler kendine bunu yapma.
Yahu onlar onune gelenle yapiyor ben begendigim ve duzgun karakterli insanlarla yapiyorum. Duzgun insanlarla yapinca zevk alinca niye psikolojim bozulsun onlar para icin kendilerine tcvz ettiriyorlar resmen istemeyerek yapiyorlar
Hiv konusu da herkesle yapmiyorum ki hayat kadiniyla niye bir tutuyorsun sagligina dikkat eden kisilerle yapiyorm
Ve de nadir yapiyorum yabi ayda ya da 1 kisiyle birkac kez falan seklinde
Canım benim HIV sadece kendine iyi bakan sağlıklı görünen kişilerde mi sanıyorsun? Yani yapmak istiyorsan yap afedersin İstanbul'un en namussuz kadını ol beni ilgilendirmez sadece bu iyi değil ilerde söylediğimi hatırla görürsün. Üzgünüm ama gerçek bu sen kabul etsen de etmesen de, doktorlara da git sor
Sagliklidan kastim ucuz eskortlara gitmeyen erkekelerden bahsediyorum
Ya da her onune gelen erkekle yatmayan kizlarla birlikte olan
+ evlensemde bu risk var ki cogu erkek aldatiyor ve ucuz eskortlara giden cok fazla evli erkek var
Valla erkeklerin doğru söylediğini nerden biliyorsun ki? Seninle birlikte olmak için erkekler herşeyi söyleyler inanma bence
Oyle abaza olanlarla gorusmuyorum iste cok yakisikli kendine deger veren erkeklerle oluyorm
O zaman keyfini çıkar ne diyim 😂😂😂 ilerde evleneceğin zaman senin istediğin erkekte aynı şekilde olursa o zaman anlarsın beni 😂
Benim gibi mi olursa
Ne olurki ayni olsa
Başka kadınlarla sürekli çapkınlık yapan erkekle evlenmek ister misin
Evet ben acik iliski istiyorum
Bende yaparim hem ama ara sira yapariz ikimizde arada grup falan da olabilir
Ya o zaman hiç sıkıntı yok zaten 😂 keyfine bak umarım istediğin gibi birisini bulursun
Sag ol :))
Heeee
baya şanslısın 😂😂
oldumu peki hiç
Evet superdi
ulasirmisin 🤭🤭
Aynen knk
Şanslisin
Vay be güzel düsünce
Değilsin beaa
Abi nasilsin