Günaydın arkadaşlar Dün babam benden bir şey istedi ilk kez tatile çıkacağız ve babam aşırı ısrar etti ama ben İstanbul'a gitmek istemiyorum.
Babam İstanbul'a onunla gitmemi çok istiyor ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günaydın arkadaşlar Dün babam benden bir şey istedi ilk kez tatile çıkacağız ve babam aşırı ısrar etti ama ben İstanbul'a gitmek istemiyorum.
Babam İstanbul'a onunla gitmemi çok istiyor ne yapmalıyım
2 yıldır evden çıkmadığın için seni Bakırköy'e yatıracak bence. Haklı yani. Kuzum çık gez arkadaşlarınla vakit geçir, top oyna onlarla evcilik oyna
Cevap
10Cevap
İstanbul guzel yer. Gel pisman olmazsin
Ben 2 yıldır evden çıkmıyorum hiçbiryere gitmiyorum son zamanlarda sürekli ağlıyorum sürekli sıkılıyorum iğne bile yere düşse elimde değil ağlıyorum Ayrıca ben o şehire bir üniversite öğrencisi olarak gitmek istedim 5 yıldır hayalim buydu şimdi bu şekilde gitmek beni çok üzüyor
Gezmek istersen yardjmci olabilirim. Guzel sehir pisman olmazsin
Neden o kadar çok istiyor ki
Ben 2 yıldır evden çıkmıyorum hiçbiryere gitmiyorum son zamanlarda sürekli ağlıyorum sürekli sıkılıyorum iğne bile yere düşse elimde değil ağlıyorum
Ayrıca ben o şehire bir üniversite öğrencisi olarak gitmek istedim 5 yıldır hayalim buydu şimdi bu şekilde gitmek beni çok üzüyor
Kendini niye bu kadar kapattın onu merak ediyorum
babanı kırma derim git beraber
Gel babanla İstanbul’a neden istemiyorsun?
İstemiyorsan gitme bebis
Gıtmek nıye ıstemıyosun
Ben 2 yıldır evden çıkmıyorum hiçbiryere gitmiyorum son zamanlarda sürekli ağlıyorum sürekli sıkılıyorum iğne bile yere düşse elimde değil ağlıyorum Ayrıca ben o şehire bir üniversite öğrencisi olarak gitmek istedim 5 yıldır hayalim buydu şimdi bu şekilde gitmek beni çok üzüyor
Niye istemiyosun ki
İstanbul sıkıcı
Gittt
Ne istedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?