Haarp silahı ile tepemizde 52 noktadan radyasyon veriliyor.
Kablosuz iletişim araçları ve baz istasyonları ile hücre ve nöronlarımız, patlamış mısır gibi patlatılıyor.
Uçaklarla zehirli, toksit kimyasallar püskürtülüyor.
İçme suyuna ve diş macununa flörür zehiri katılıyor.
Genetiği değiştirilmiş tarla ürünleri ve hazır gıda ürünleri ile yaratığa çevriliyoruz.
Bağışıklık sistemi devre dışı kalıyor.
Doğaya, doğmaya, döneme göre gelişim engelleniyor.
Bildiğiniz din, siyaset, eğitim, tarih, bilim vs her şey sizi uyandırmamak üzerine tasarlanmış. Tv , medya ve internet sürekli egonuza oynuyor , aşağılık kompleksi ve bencillik aşılıyor. Dünyadaki asıl suçlular olan zenginlerin ve siyasetçilerin kimseye hesap verdiği yok.
Hayatınız değersiz.. Kafes içindeki faresiniz..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayatım değersiz
Felaket tellalı olumsuz insanlardan uzak durup hayatımı şekillendirmeye çalışıyorum her şeyi bil önlem al hayatına devam et kendini gelistir sevdiğin insanlarla vakit geçir gibi gibi
Hayatimi degerli kilmak için önce bu hayati yasayan kendimi degerli kilmaliyim. Ki bu da basit birsey.
Nasıl basit?
Kendime deger biçmek için birçok nedenim var. Beni ben yapan özelliklerim veya hayata karsi vermis oldugum mücadeler sonucunda kendimi güçlü ve degerli hissetmem gerekiyor. Bugün nefes aldigim için bile mutluyum. Insanin kendini sevmesi zor olmamali, bir insan olarak degerli bir varligim ve yasami yasamaya çalisiyorum. O nedenle kendim için degerliyim.
Yazdıklarımı okumamışsın bile
Dogrusu basini biraz okudum sonra anlam veremedigim için soru basligina göre bir cevap verdim.
Okudum, hayatimi degerli kilmak için gelecegi düsünürdüm. Gelecek ile ilgili kurdugum hayaller belki varligima deger verebilirdi.
Dünyada yasıyoruz ama baskalarının bizim için tasarladıgı bi hayatı yasıyoruz yani kendimize ait değil.. sen kendini severek mutlu ol elbet ama senin hayatın sana ait değil
Benim hayatim bana ait degilse yasamin da bir amaci kalmiyor. Çünkü yasam sana ait olani yasamak için var olmaktir.
Evette sehir dışına git kendi basına yetinmeye çalış kaç gün dayanıcan?
Zor olurdu, kaç gün dayanilir bilemiyorum.
O zaman sen beslenilen çiftlik hayvanısın sahibin bişey vermeyince açlıktan ölür kendini sevmeyi bile düşünemezsin.. eskiler böyle değildi herseyi bilirlerdi
Öncelikle konumuzun anlami kayboldu gibi, insanlarin ve hayvanlarin farki insanlarin bir sahibinin olmamasi. Kendimi sevmeyi düsünmek nasil zorlasabilir orayi anlamadim. Bir de eskiler ile bugünü karsilastirmak yorucu olabilir.
Sistemi anlatıyorum dünyada
Anliyorum.
Zor değil
Ne zor ne kolay aslinda.
Öneml olan kendi kendine yetmeyi basarıp sistem dışına çıımak
Kendini neden bu kadar değerli hissediyorsun?
Sana akıl ve sonsuzlugu kavrama gücü verilmiş kendini neden madde denen bu hapishaneye sıkıştırıyorsun?
Akıldan bahsediyorsun. Bana radyasyon test sonucu, patlamış beyin fotosu, toxicity test sonucu, musluk suyu florür testlerini gönderir misin?
Bahsettiğim zaten değerli olan hayatının baskalatı tarafından nasıl zehirlenerek değersizleştiirildiği... burada ana unsur beyinlerin akılların çalıştırılmaması
Uzaya çık
Genetik titreşimlerimiz, gezegen titreşimi ile uyuşmuyor.
Başka bir gezegenin titreşim kodlarını taşıyoruz, beden ezgilerimiz aynı değil.
Dr Ellis Silver.
Ne anlatıyon la kafa açma. Komplo teorisi bunlar haarp die bişi yok😏
Tsknın haarp diye bölümü var 2000 yılından beri ne anlatıyon cahil cühela elbisesi güzel ama beyni kötü yeni yetme
Ulan mit başkanı mısın kes
Soru benim zoruna gidiyorsa buyur sektirip git.. erkeklerin şehit olupta senin gibi oo. puların bu ülkede beynini kullanmadan yaşamasına allah neden izin veriyor anlamıyorum
Şişko orço
O.. pu oldugunu tescillettin ikile hadi afganlar sana saldırır umarım türk erkekleride o.. pu diye dışlar sonra
Merak ettim yazının geri kalanını okudun mu?
Şişman köpek😏
Komiksin ama kızmıyorum.. Ezik olanlar ezmeye çalışır.. bugün saygı duymayana evren saygı duymayanları gönderir yarın...
her şey yap