Annem namazla niyazla batıl inançlarla kafayı bozdu?

Annem son zamanlarda birkaç olay yaşadı kendisinde büyü olduğunu düşünüyor birkaç hocaya gitti öncedende bu tarz şeyler olmuştu açıkçası 5-6 senedir böyle olaylar tekerrür ediyor ve her seferinde psikolojisi bozuluyor bu sefer biraz daha kötüleşti açıkçası ben büyü olaylarına inanıyorum ama arafta sayılırım tamam başında böyle bir olay varsa dua okursun edersin ama gecenin bı vakti namaz kılmak saatlerce dua etmek yastıkların altına kitaplar koymak her bir şey olduğunda oturup saatlerce dualar okuması yanlış geliyor psikolojisi iyice bozulmuş durumda ve benim dışımda kimse bunu düşünmüyor hatta bir kardeşim var ve sorumsuzun asalağın önde gideni anneme deli diyor ve bu beni çok üzüyor çocuk saygı hiçbirsey bilmiyor normalde döve döve adam ederdim ama hem apartmanda yaşıyoruz hemde annem üzülüyor babamsa psikolojisi bozuk demeden öteye gitmiyor kimse çözüm odaklı bakmıyor anneme gecenin 1.30 unda namaz kılmaması gerektiğini söylüyorum bana kızıyor yardım etmek istiyorum ama ne desen ters tepiyor ne yapacağımı bilmiyorum annem için çok üzülüyorum ve kimsenin yardımcı bile olmaması beni daha çok üzüyor ona birşeyleri açıklamaya çalışıyorum ama olmuyor herşeyi kafaya takıyor neymiş kestiğimiz tırnak çöpe atilmazmis negatif enerji yayarmiş anne diyorum İslam'da bile böyle bişiy yok var diyo kötü enerji diyor anlayacağınız bu tür şeylerle kafayı bozdu ve ben onun yanında olamıyorum bir yurtta yatılı okuyorum ve haftada 1 gün evde oluyorum psikoloğa psikiyatriye gitmeyi reddediyor lütfen yardım edin

Annem namazla niyazla batıl inançlarla kafayı bozdu?