Onlarla eğlenebiliyorum
Yaşıtlarımla veya bekar kızlarla ne zaman bi yere gitsek beraber. Hep gözümden düşüyorlar. Ya art niyetle yaklaşıyorlar (Bana manit ayarlama) ya da ortama erkek sokmaya çalışıyorlar
Onlarla eğlenebiliyorum
Yaşıtlarımla veya bekar kızlarla ne zaman bi yere gitsek beraber. Hep gözümden düşüyorlar. Ya art niyetle yaklaşıyorlar (Bana manit ayarlama) ya da ortama erkek sokmaya çalışıyorlar
Sana manit ayarlamak neden art niyet olsun ki pavyona düşürmüyorlar ya. Tamam yetişkinlerle de vakit geçirebilirsin ama bence kendi yaşıtlarına da ihtiyaç duyacaksın. Herkes bir değil birincisi, sen müsade ettiğin kadar sınırlarını ihlal edebilirler bu da ikincisi.
İstemiyorum diyorum manit istesem kendim ayarlarım ne bu ısrar. Rahatsuz edici. Ayarlamak istedikleri de hep çirkin tipler
Israr kötü tabii ama herkes aynı değil işte
Duyduklarım doğrumu be demek ki şifa diliyorsun herkesden 😔 çalismakmı insanın her birseyimi yalan be herkes bir daha bir daha haklı çıktı helal olsun ama benimlede oynadınız ya helal olsun yaptıklarınız amacınız birde nasıl düştüm böyle bir ortama veya duruma demiycem iyi ki düştüm iyi ki bu durumdayım iyi ki başıma geldi sagolun burdaki olan beni tanıyan herkese yüreğinize sağlık.
Cevap
9Cevap
Normal neden olmasın.. sizin tercihiniz.. bende olgunlarla daha iyi anlaşırım
Olabilir olgun düşünüyorsundur. Bende öyleyim yaşıtlarımın çoğu yaşlı ve kafadengi insan bulamadım kendimle yaşıt.
ayarladıkları kısı buyuk ıhtımalle bırsey karsılıgında soylettırıyor iyi niyet arama o kızlarda uzaklaş.
En son annesi yaşındaki kadına iftira attı uzaklaştım konuşmuyorum eskisi gibi. Aynı iş yerindeyiz
iş arkadaşların mı bunlar?
Evet
uzak dur aman diyimm bende hep işyerinde abilerle ablalarla oturyorum 23 yaşındayım kızlar bana fazla ergen geliyor hoşlanmıyorum
Aynı düşüncedeyiz. Benden büyük genç kızlar bi de hala ergenler. En iyiisi uzak olmak. Muhattap olunca bi farkın kalmıyo
kesinlikle canım uzak dur.
Yani sarmaz o yaştaki kadinlar yaşitlarinla yaptiğin sohbetler daha farkli olr
Yaşıtlarımla yaptığım sohbetler sarmıyo
Hep art niyetle yaklaşıyorlar ve hep negatif şeyler
Kötülüğünü istiyor. Yakışıklı bi erkekle olmanı istemiyor. Gelişmeni istemiyor yüzüne gülüp arkandan iş çeviriyolar
milfler her zaman yatakta daha iyidir
Yanlış
O yaşta yaşıtlarınla zaman geçirmelisin
Geçirdim gördüm reddedttim
Manitler kac yasinda
Manit yapmadım hiç
Biri 29. Biri 30. Biri 20 . Biri 22 vs karışık
Ama beni rahatsız eden şey istemiyorum dediğim halde alttan alttan aaa leyla şununla olursunuz aslında yakışırsınız. (Çirkin erkekler hep) ortalama yakışıklı 29 yaşında bi erkekle aramda bi şey mi var diye şüphe ettiklerinde ohaa aranızda kaç yaş var diyorlar. Ama çirkin yanıma bile yakıştırmadığım özgüvensiz 30lu erkeklere gelince yakışırsınız
Ne grzekalısın
Onların amacını gwç varlıkları bile benim umurumda değil
Banane onlardan onların düşüncesi umrumda değil
Ezik erkeklerden iğreniyorum erkeklerin yüzde 90ı ezik
Normal ya boş ver
Bende seviyorum o yastakileri
Milf seviyorsun anlaşılan asdf
Neden normal olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?