Cinsiyetlerin ne olduğunu tam olarak bilmeden önce insanlığa gerçekten önem veren biriydim?

Ama şuanda felsefik şeyler düşünmekten hayatımi bile yasayamiyorum. mesela erkekleri öğrenmek benim insanlığa olan umudumu bitirdi. oncezen cinsiyet ayırt etmeksizin biri insanlık yapıyorsa ona insan derdim ama şu an da hiçbir erkeğe dünyanın en iyi insanı olsa bile insan gözüyle bakamıyorum. insan gibi gelmiyorlae bana hormonları olsun her şeyiyle ya. onlar sadece cnslk ile yumuşayan hayvanlar gibi. erkeklerle cnslk yaşamadan önce mesela hepsinin insan olduğuna emindim. ama şuanda ne olduklarını öğrendim. yakin ilişki bile kuramam ben bu cinsiyetle... öndeki organları her şeye kalkarken ben yakın ilişki kurup sevgili felan olup insanliklarina mı Bakicam? Bu bilgileri bilmeden önce bir erkeği sevebildim ama. suanda bu takıntılar kafamdan çıkmıyor ama bence mantıklı bir takıntı çünkü gerçek bu. sevilmezler önündeki şeylere güvenip sevemem. ben daha çok insanım ve en ufak tartışmada kendi varlığinin iğrençligine bakmayın gündelik hayatta beni ezmesine Hakli çıkıyor sanmasına bir erkeğin kendini haklı sanmasına izin veremem. dogustan haksızlar bence onlar. sevgi anlamaz ki onlar önündeki seyle. Beni severken başka kıza kalkar önündeki. bukadar ikiyüzlü yaratılmışlar. biz insan yerine koymayı o işin bu kökenine bakınca sevilecek bir tarafları kalmadığını düşünüyorm. bunlari bilmiyorken sevebildim hadi neyse. daha fazla sevemiyorum ama.

Güncellemeler
+1 yıl
Aslında bunlar biriyle sevgili olduktan sonra onu her şeyiyle kiskandiktan sonra fark ettiğim fikirlerim. sevgili yapmadan önce kimin şeyi neye kalkıyor umrumda değildi yapısını bile bilmiyordum zaten hatta netten izlesem bile bilmiyordum o derece umrumda değildi. ama sevgilimden öğrendim çünkü sevdiğim biriyle artık öğrenme vakti geldi bunları. ama öğrenir öğrenmez nefret ettim ya bunları düşünmekten sevemiyorum artık
Cinsiyetlerin ne olduğunu tam olarak bilmeden önce insanlığa gerçekten önem veren biriydim?