Güncellemeler
+1 yıl
Aslında bunlar biriyle sevgili olduktan sonra onu her şeyiyle kiskandiktan sonra fark ettiğim fikirlerim. sevgili yapmadan önce kimin şeyi neye kalkıyor umrumda değildi yapısını bile bilmiyordum zaten hatta netten izlesem bile bilmiyordum o derece umrumda değildi. ama sevgilimden öğrendim çünkü sevdiğim biriyle artık öğrenme vakti geldi bunları. ama öğrenir öğrenmez nefret ettim ya bunları düşünmekten sevemiyorum artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fazla negatif bir bakış açısı. En başta sana zarar verir.
kendim gibi gordum de noldu bilgilenince bakış açımı secebildim iste. zarar veremez ki bu fikirle yaklaşabilir miyim sence önce karşımdakilerden cozmem gerekiyor çözülmüyor ve tek gerçek bu olarak kalırsa negatif bir bakış açısı değil gerçekler bu derim artık. hatta şuandan itibaren gerçekler demeye başladım. cunku çözebilen erkek yok. e normal bu felan diyorlar.
İnsan beyninin bir yapısı var. Güçlü yönleri de var zayıf yönleri de. Zayıf yönlerine karşı önlem almaya çalışan bir sürü insan var.
Benim zigin de takıldı erkeklere susmuyor işte.
Zihin*
Bu düşünce tarzının bazı kavramlardan eksik olduğunu görüyoruz
Ne mesela
Oturmamış toplumsal gerçeklerden uzaklık, hayatın akışına ters düşünce yapısı, aidiyet ekaikliği
Toplumda bir yerim olsun diye uğraşsam bunları düşünmeden evlenirim. Ya ne feministler var alkış almak için erkeği sevmiyor ne kızlar var toplumda yeri olsun diye evleniyor. benimkler gerçek bir takıntı. bunlari çözmeden ne birine ait olabilirim ne toplumda yerimi alabilirm. Çözemiyorum. bunlari çözmeden topluma girsem karissam geçecek mı bu fikirler...
Zamanla büyük resmi görebiliriz, bir kurala adaptasyon olmak zaman alabilir yoksa dışarda kalarak soyutlanabiliriz gerçeklikten
Öyle biriyken şu anda nesin yani neden değişime uğradın seni değiştiren neydi
Bilgi iste diyorum ya
Yazdım zaten her şeyi hangi bilgi yüzünden böyle olduğumu da yazdim
Erkekler hakkında ne izledin ki böyle düşünüyorsun?
Hayır bilgi bu edindiğim bilgi organları her şeye kalkan ama seninle yakın ilişki kurduğunu seni sevdiğini felan iddia eden bir varlık. sonra bunları deyince de onları degistiremeyiz ki kalbe bak insanlığa bak diyorlar. fakat böyle düşünce de olmuyor hemen kalbine bakamıyorum ikiyüzlü yaratılmislar seni sevdiğini iddia Edip sana her şeyi yapan en iyi erkek olsa bile, onundeki organı ve hormonları dolayısiyla aslında seni sevmemiş oluyor anladın mı.