3 aydır konuştuğum çocuk imamlık yapıyo tek başına yaşıyor görev vermişler bir köyde ona rağmen müsait değil bilmem ne kimi zaman internet çekmiyor diyor zaten pek fazla mesaj atmıyor neyse hadi onu anlarım ama aradığımda niye açmıyo dimi ben böyle evde olup da telefonu açamayanlara çok gıcık oluyorum sizi de durum öyle mi ben üniversite okuyorum vaktim yok bu sene stajım KPSS süreci vs var ona rağmen iletişimde kalmaya çalışıyorum bu tarz bahanelere gelemiyorum artık sizce haksız mıyım?
Arkadaşlar konuştuğun çocuk tek başına yaşıyor ama daha doğru düzgün aramalarıma ve mesajlarıma dönmüyor sizce normal mi?
İbrahim kardesimiz yukariylq şebeke ful sana kesik atıyor şebekesi telefonu yanında değilse surekli bir erkegin o erkek ya astral seyahattedir ya da yoktur
Evet onu fark ediyorum ben de ancak yorumdaki herkes beni haksız bulmuş teşekkür ederim anladığınız için aramak en kolayı zor bir şey değil çünkü keyfine düşkün insanlar ilişki kurmasın bir zahmet
ne normali ya seviyorsan kb da ilgi göstereceksin zaman ayıracaksın vay işim var yoğunum müsait olamıyorum gibi şeyler varsa sevmeyeceksin ne hakkın var karşındakini ilgisiz sevgisiz bırakmaya
Sence beni seviyor mudur ya arayıp sormuyor diyemem ancak kafasına göre takılıyor tüm gün boş Yani dediğim gibi imam bilirsin imamlar beş vakit dışında otururlar yatarlar Ben öğrenciyim hem stajlar bir yandan okul bir yandan ona rağmen iletişimde kalmaya çalışıyorum ama böyle yaptıkça gerçekten soğumaya başladım
Evet bak siz beni anlamışsınız yorumdaki herkes ağlamış resmen aramak bu kadar zor mu ya herkes bana laf etmiş yorumlarda bir daha aramayı sor neden insan ileride hiçbir şey yapmaz
Ne yapmışız daha kurtulacak kardeşim ya Allah için arama bu kadar zor mu aramayı sormadan nasıl tanıyacağız birbirimizi daha arayıp sormayı bilmeyen insan ileride hiçbir b*k yapamaz af edersin de ben sana açık açık söyleyeyim o yüzden asıl benim ondan kurtulmam lazım ve bütün kızların da siz gibi erkeklerden kurtulması lazım
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Arkadaşlar konuştuğun çocuk tek başına yaşıyor ama daha doğru düzgün aramalarıma ve mesajlarıma dönmüyor sizce normal mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Terazi balık arasında bir safa yatma ama şeytanın ta kendisi olma enerjisi var çocukta net umursamıyor
İbrahim kardesimiz yukariylq şebeke ful sana kesik atıyor şebekesi telefonu yanında değilse surekli bir erkegin o erkek ya astral seyahattedir ya da yoktur
Aboo bu kizla evlenen yandı
Neden öyle diyorsun ki
Çok baskıcı, aksi birisin. Ben erkek olsam hiç çekmem böylesini. Hemen topuk
Betterböcek çok haklısın. Bana da aşırı baskıcı aksi bir gibi geldi. Direkt topuk...
Baskıcılıkla alakası yok evde tek olup da telefona bakmak bu kadar zor mu sanki zor bir şey istemişim karşı tarafa diretmişim ya Allah için
umursamıyor seni belli ki
Evet onu fark ediyorum ben de ancak yorumdaki herkes beni haksız bulmuş teşekkür ederim anladığınız için aramak en kolayı zor bir şey değil çünkü keyfine düşkün insanlar ilişki kurmasın bir zahmet
aynen haklısın da neden seni haksız görmüşler ki
Bilmiyorum ancak normaldir günümüzde ilişkinin ne olduğunu bilmeyen insanlar var kimsenin kimseye saygısı yok hoşgörüsü yok herkes bencil
ne normali ya seviyorsan kb da ilgi göstereceksin zaman ayıracaksın vay işim var yoğunum müsait olamıyorum gibi şeyler varsa sevmeyeceksin ne hakkın var karşındakini ilgisiz sevgisiz bırakmaya
Evet zaten ilişkinin mantığı da karşındakine zaman ayırmak ve sevgi ilgi göstermektir yoksa ne anlamı kalır diğer türlü zaman kaybı
aynen öyle kimseyi takma bildiğini yap
İbrahimler iyidir ya affet bişey olmaz
Sence beni seviyor mudur ya arayıp sormuyor diyemem ancak kafasına göre takılıyor tüm gün boş Yani dediğim gibi imam bilirsin imamlar beş vakit dışında otururlar yatarlar Ben öğrenciyim hem stajlar bir yandan okul bir yandan ona rağmen iletişimde kalmaya çalışıyorum ama böyle yaptıkça gerçekten soğumaya başladım
Yani sonuçta sen tanıyorsun belki de karakteri huyu böyledir bir şey diyemem sevip sevmiyor diye onu yaşayarak sen görüp anlayacaksın
Fazla trip aşık usandırır.
Allah aşkına bu trip mi ya telefonlara bakmıyor evde olmasına rağmen diyorum
Sondaki üç mesajın ne öyle ya? Çocuk kaçarsa şaşırma
Bu bir değil iki değil hep aynı şeyi yapıyor kendi de farkında
Sanırım sorumu anlamamışsınız ben gayet anlayışlı bir insanım ancak devamlı aynı şey olunca gerçekten çığırından çıktım artık
O zaman bişey diyemem.
Bahane olduğu bariz
Evet bak siz beni anlamışsınız yorumdaki herkes ağlamış resmen aramak bu kadar zor mu ya herkes bana laf etmiş yorumlarda bir daha aramayı sor neden insan ileride hiçbir şey yapmaz
İbrahim biran önce senden kurtulmalı
Ne yapmışız daha kurtulacak kardeşim ya Allah için arama bu kadar zor mu aramayı sormadan nasıl tanıyacağız birbirimizi daha arayıp sormayı bilmeyen insan ileride hiçbir b*k yapamaz af edersin de ben sana açık açık söyleyeyim o yüzden asıl benim ondan kurtulmam lazım ve bütün kızların da siz gibi erkeklerden kurtulması lazım
İbrahim adına senden utandım rahat bırak çocuğu işine bak